Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nokta atisi nirvana lagoon olurdu.

Bu seneki fuyatlarina hic bakmadim ama.

Gerci bu sene hicbir tesise bakasim yok. Hepsi kanatlanmis melek modunda :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 5-7 Haz. 2 gecelik anne-baba için Ramada Kuşadası'na 509 liradan booking.com üzerinden rezervasyonu az önce yaptım.
    Onları önden yolluyorum ki 22 ağustos düğün var beğenirlerse benim balayı için referans olur hiç olmazsa :)

ETS'de sadece world'e 588 çıkıyordu bir de booking'ten bakayım dedim bir baktım 509 hemen atladım tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

ARKADAŞLAR BODRUM İÇİN TATİL ARAYIŞINDAYIM
    3 OTEL CEZBETTİ BU OTELLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

1) GÜNDEM RESORT
    2) PALM GARDEN GÜMBET
    3) ÇAPACI OTEL

Palm Garden oteli önerebilirim. Geçen sene kalan arkadaşlarım vardı. Memnun kaldılar. Yemekleri , havuzu , denizinin çok güzel olduğunu söylediler. Yemeklerde tabii ki aşırı bir beklentiniz olmasın. Gümbet Bodrumun eğlence merkezidir. Otelde bu bölgede olduğu için eğlenmek için sıkıntı yaşamazsınız.
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, inceleyebildiğim kadarı ile admiral resort fiyatı uygun ve fena görünmüyor. Nirvana ise fiyat ağustos sonu 6 gece 4800 fiyatı var,nerdeyse admiral in iki kati.

• water side resort & spa - side
    http://www.etstur.com/Water-Side-Resort-Spa

tesis sanırım bu sene yeni açılıyor. Fiyatlar cazip geldi, fikri olan?

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler
  • bu sene bi degisiklik yaptim tatil yeri ,otel vs arayacagima gittim 7 yildiz otel konseptli bi projeden ev aldim artik bana hergun tatil.tabi insallah hersey sorunsuzca hallolur ,daha tasinmadim. : )
  • Arkadaslar bana bir fikir verin lütfen. Balayı için ağustosta bira tatil yapmayı planlıyorum.

http://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g297965-d2678527-Reviews-Doria_Hotel_Yacht_Club_Kas-Kas_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Bu otel hakkında düşünceniz nedir veya bu konsepte önerebileceğiz biyer?

• psycho81 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar bu senenin fiyatlarına ciddi sekilde fark atar. Benim gibi Setur a mecbur olmayanlar, ivedi olarak değerlendirmeli bence.

• psycho81 kullanıcısına yanıt
    2 kisilik fiyatlar da yazan kisi basi fiyatlar degilmi.

• Bu fahiş fiyatları görünce ben de 2015 yılında açılacak otelleri incelemeye aldım. Bulduklarım bunlar;

http://www.booking.com/hotel/tr/mary-palace-resort-and-spa.tr.html

http://www.anitur.com.tr/otel/la-grande-resort-spa-41791

http://www.tatil.com/otel/sirius_deluxe_hotel_alanya.htm?processid=G3-52915524TRY6RJ&sort=0&Page=0&isRoomType=sr

http://www.tatilbudur.com/palm-world-side.html

Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar bir göz atabilirse belki işe yarar birşeyler çıkabilir nasipleniriz biz de :)

• 2015 yılında açılacak oteller. Fiyatları değerlendirmek isteyen olabilir. Fakat ilk sene açılan otellerde her zaman sıkıntı söz konusu oluyor. Tadilat olsun, tamamlanmayan bölümler olsun, her zaman handikap yaratıyor. Geçen sene bodrum Amaraya giden arkadaşlar bilirler...
     2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    evet hocam. yalnız gideceğiniz dönemi tarih olarak seçip ona göre bakarsanız bazen toplu fiyat tek gece fiyatından farklı olabiliyor ets de.
  • Arkadaslar cok tesekkuler. Bu pahalilikta yine yeni acilacak oteller ilk tercihimiz olur artik :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 29 Kasım 2014; 23:25:38 >
  • Yılllarca otelllere gidip boşa zaman geçirmişiz , ilk defa geçen sene tura katıldık öyle eğlendik o kadar çok gezdik ki 6 gece 8 gün 1.500 tl . Tamam öyle kalite yerlerde kalmadık ama gerçekten mükemmel zaman geçirdik . Tabi çocuk varsa bu durum biraz zor olabiliyor . Ama daha 3-4 bin tl verip otele gitmem .

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz™

Yılllarca otelllere gidip boşa zaman geçirmişiz , ilk defa geçen sene tura katıldık öyle eğlendik o kadar çok gezdik ki 6 gece 8 gün 1.500 tl . Tamam öyle kalite yerlerde kalmadık ama gerçekten mükemmel zaman geçirdik . Tabi çocuk varsa bu durum biraz zor olabiliyor . Ama daha 3-4 bin tl verip otele gitmem .

Hocam zaten artık türk insanının tatil anlayışının değişmesi lazım. Ben 15 -20 sene evvel gittiğim 5 yıldızlı tesislerde 2-3 türk ancak görürdüm. Şimdi son özellikle 5 yılda her tesiste türk müşteri var epey miktarda. Demek ki 5 yıldızlı deniz tatili konseptini öğrendi insanımız ve sevdi de haliyle.
    Fakat artık rakamlar oldukça şişmiş durumda. Eli yüzü düzgün bir tesiste ailecek1 hafta konaklamak demek10 bin tl demek. Bu rakamları rahatça vermek açıkcası her babayiğidin harcı değil. Hatta suit oda vs olayına girmeden bu rakamlar çıkıyor. Hani bizim ülkemize 15 günlüğüne tatile gelen yabancı turiste imrenmemek elde değil.

Şimdi ben 2.el araba parasını senede 1-2 hafta ailecek tatile vereceksem ben bu ülkede öleyim daha iyi. Bu sene fiyatlar erken rezerveasyonda bile fahiş ötesi. Resmen dalga geçmiş oteller türk müşteriyle. Alay etmenin bir çok yönetmi vardır. Şu an biz tüketicilerle güzel dalga geçiyorlar.
    benim baktığım bazı tesisler sezonda erken rez. indirimli fiyat kişi başı 600 tl gibi fiat yazmış ki bir hesap edeyim şimdi . Gecelik 2 kişinin konaklaması 1200 tl
    7 gece kalsan 8400 tl. 2 hafta kalayım da derseniz 16800 tl çıkıyor. Düşünün ki bu sadece 1 double oda fiyatı ve size bu rakamı ağustosta kalacağınızı düşünerek 9 ay evvelinden talep edilmekte. Bu ne patavatsızlık kardeşim derim ben. Ben bunca sene o kadar tesis gördüm . Bana kusursuz bir tesis göster dersen gösteremem. Elbet hepsinde ufak tefek kusurlar çıkmakta. Hal böyle iken bizim ülkede sanırım ben fakirleşmişim ama ülkemiz epey zenginlemiş demek ki diyorum.

Ben bu 2014 de 4-5 ülke gezdim. 2 de yurt içi yaptım. Bana kalırsa yazlık ya da devremülk almak yeniden in oldu. Bunları tercih etmeyen de turlu ya da tursuz yurt dışı tatile yönelsin derim. Hani hiç olmaz yeni bir ülke ve kültür tanımış olur ki bunun da parayla ölçülmez kıymeti bana göre.

O kadar vizesiz destinasyon var. Hele balkan ülkeleri var . Kısaca bu sene tatilcilerin işi çok zor yurtiçinde.

Not : Bu arada tesisler döviz artmamışken bu kadar zam koymuşlar. Bir de döviz artsa ne yapacaklardı çok merak ediyorum.

• crystal admiral i düşünüyorum 6 gece 1900. bu pahalılıkta iyi gibi fiyatı, buradan yetkililere sesleniyorum bizim insanımızın canı yok mu bu fiyatlar ne vicdansızlarrrr
  • koko69 K kullanıcısına yanıt
    Agziniza sağlık..

• Arkadaşlar mayista ege tarafina gidilir mi yoksa antalyaya mi bakayim

• quote:

Orijinalden alıntı: yns41

Arkadaşlar mayista ege tarafina gidilir mi yoksa antalyaya mi bakayim

Mayıs ayında antalyada balayındaydım denıze gıremeden donduk .artık mayısta hava kotu oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

Arkadaşlar mayista ege tarafina gidilir mi yoksa antalyaya mi bakayim

egeyi düşünme antalya bile ancak ısınıyor mayısta, üşür gelirsin valla
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.