Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eSage

arkadaşlar hani hep söylüyoruz ya yabancılar için bizim ülkedeki tatil fırsatları bulunmaz fırsat diye, bizim için de bulunmaz fırsat olacak yol parası haricinde uygun fiyatlı güzel tesisleri olan ülkeler yok mudur?

Balkan ülkelerine bakabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Annem babami omuelerinde kismetse ilk tatiline göndermeyi düşünüyorum uhd veya hd rahat edebilecegi haziran veya eylül 1000 TL civari setur a Bavli yer verebilecek yardimsever arkadaşlar araniyor.

Çeşme piril otel tavsiye ederim ayrıca termal oteldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

%30-40'lardan bile fazla zamlanmış görünüyor hatta. Benim takip ettiklerim %60-70 zamlanmış durumda. Hem de erken rezervasyonun en başında olmamıza rağmen... Kabul edilebilecek bir zam oranı değil gerçekten, insanı üzüyor.

Evet çok haklısınız... %25 in altında fiyat artışı gören tesis nedeyse yok gibi...

Döviz kurlarında yahut enflasyonda çok ciddi bir sıçrama olmamasına rağmen fiyatların bu kadar fahiş miktarlarda artmış olmasının ardındaki temel neden: "Bu yıl turistik tesisler Türk müşteri istemiyor..." olarak okunabilir... Doğrusunu isterseniz aklıma daha mantıklı bir neden de gelmiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

quote:

Annem babami omuelerinde kismetse ilk tatiline göndermeyi düşünüyorum uhd veya hd rahat edebilecegi haziran veya eylül 1000 TL civari setur a Bavli yer verebilecek yardimsever arkadaşlar araniyor.

Pırıl Otelin denize mesafesi uzaktır.DİKKAT
  • quote:

Orijinalden alıntı: dammak

quote:

%30-40'lardan bile fazla zamlanmış görünüyor hatta. Benim takip ettiklerim %60-70 zamlanmış durumda. Hem de erken rezervasyonun en başında olmamıza rağmen... Kabul edilebilecek bir zam oranı değil gerçekten, insanı üzüyor.

Evet çok haklısınız... %25 in altında fiyat artışı gören tesis nedeyse yok gibi...

Döviz kurlarında yahut enflasyonda çok ciddi bir sıçrama olmamasına rağmen fiyatların bu kadar fahiş miktarlarda artmış olmasının ardındaki temel neden: "Bu yıl turistik tesisler Türk müşteri istemiyor..." olarak okunabilir... Doğrusunu isterseniz aklıma daha mantıklı bir neden de gelmiyor...

Hadi bu sene istemiyorlar, seneye? Ondan sonraki seneye?
    Bizim milletimiz tatil yapmasın mı kendi ülkesinde? Bu ne fahiş fiyat politikasıdır, yazık günah, bir günlük oda fiyatı için millet 1 ay çalışıyor, uçtu rakamlar...

• quote:

quote:

quote:

Bizim milletimiz tatil yapmasın mı kendi ülkesinde? Bu ne fahiş fiyat politikasıdır, yazık günah, bir günlük oda fiyatı için millet 1 ay çalışıyor, uçtu rakamlar...

Biraz önce Side'deki bir tesis için bir İngiliz seyahat acentasıyla ETS'nin verdikleri fiyatları karşılaştırdım... Küsuratları düştükten sonra fiyat bire bir aynı...

Aynı olmayan tek şey ise bir İngiliz ile bir Türkün kazançları ve yaşam standartları...

Anlaşılan Türkiye'de bu senenin turizm politikası: "PARA... PARA... PARA..."

BİLGİ NOTU:

İngiltere'de asgari ücret Türkiye'deki asgari ücretin 4 katıdır...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz önce Side'deki bir tesis için bir İngiliz seyahat acentasıyla ETS'nin verdikleri fiyatları karşılaştırdım... Küsuratları düştükten sonra fiyat bire bir aynı...

Aynı olmayan tek şey ise bir İngiliz ile bir Türkün kazançları ve yaşam standartları...

Anlaşılan Türkiye'de bu senenin turizm politikası: "PARA... PARA... PARA..."

BİLGİ NOTU:

İngiltere'de asgari ücret Türkiye'deki asgari ücretin 4 katıdır...

Tabi canım mutlaka ufak tefek farklar dışında aynıdır zaten sunulan fiyatlar. Büyük firmalar öyle fiyaskolar yapamaz çünkü. Öyle önemli farklar olacağını düşünmüyorum, bence bu düşünce sadece bir şehir efsanesi zaten. Öyle turiste farklı bize farklı fiyat politikası ciddi firmalar için zor bence.

"Bizim halkımız ülkesinde tatil yapamasın mı, bu ne fiyatlar" derken genel olarak kişi başı gelirlerin düşüklüğüne yakınıyorum. Hem de ülke standartlarını bilerek bu fiyatları belirleyen otellere sitem ediyorum. Ayrıca ortada önemli bir şey yokken fiyatlara bu kadar zam yapan otellere de kızıyorum. Biraz insaf...

Dün sormuştum Titanic Belek'e, çok fazla zam yapılmış, normal mi bu diye, şimdi cevap geldi, aşağıdaki şekilde;

quote:

Cantürk Bey Merhaba,

Tesisimiz geçtiğimiz kış periodu içerisinde Euro kuru yükselişi sebebi ile 2 defa fiyat balansı (artış) yapmıştır.

Sizin rezervasyon yapmış olduğunuz dönem itibarı ile yapılan bu balanslardan etkilenmemiştir.

Size iletmiş olduğum rakamları seyehat acentelerimizden kontrol edebilirsiniz.

Fiyatlarımız üzerinde herhangi bir değişiklik olması durumunda tarafınıza tekrar bilgi verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcaksk -- 26 Kasım 2014; 16:40:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: incele

quote:

quote:

Ücretsiz servisleri var 10dk uzaklikta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Servisle deniz arasi mi 10 km yoksa otelle servis arasi mi?

Bir de kisin denizin ne gereği var termal de

• Arkadaşlar 15 haziranda balayına çıkıcam inşallah, bana güzel eğlenceli bi yer lazım 6 gece param 2500 TL bütçem var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Servisle deniz arasi mi 10 km yoksa otelle servis arasi mi?

Bir de kisin denizin ne gereği var termal de

Hocam servis otelin önünde alıyor sizi kendi özel plajına götüyor.10 dk lık bir mesafe gidiyorsunuz araç ile.

• ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    Zaten kisin calismiyor servis. Yaz sezonunda calisiyor.

Piril otel iyidir. F/p otelidir. Tavsiye ederim.

Zamaninda Cesme sheratondan cikip bu pirilda konakladiydim.

• Geçtiğimiz sezon Ramada Grubun Lara'daki tesisinde tatil yaptım... Ailece son derece memnun kaldığımız bir tatildi... Bu senede aynı grubun bir başka tesisinde tatil yapmayı düşünüyorum... O nedenle Ramada Grup tesislerinden şikayetçi olan var mı? Gidip konaklayan arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa memnun olurum...
  • Bonubon bence bu yıl bir kampanya yapmayacak. Çünkü Bonubon'da Erken Rezervasyona başladı ama kampanya felan yok. Yani bence şimdi kampanyasız millete satıp 1-2 ay sonra bir alana bir bedava tatil veya ikinciye işte %50 tarzı bir kampanya yapacağını zannetmiyorum.

Tabi keşke yapsa, yinede beklemedeyiz
  • Herkeste bir bonubon bekleyişi sarmış.İnşallah olur ama bu yıl bende ümitsizim açıkcası belki N11 'de yapar bu yıl .Aynı grubun sonuçta.

Bonubon duy sesimizi patlat bir tatil fırsatı millet fırsat görsün.
  • Bence acele etmeye gerek yok, geçen yıl bile ilk rezervasyon kampanyasındaki fiyatlar uzunca bir süre aynı kaldı. Daha sonra Bonubon ikinci bedava,ikinciye %50 gibi ve Adios kartta da ekstra indirim gibi kampanyalar gelmişti. Bu sene bu fiyatlarla da farklı olacağını düşünmüyorum.

• Gloria Serenity nasıldır?Tesis olarak, yeme içme yerleri ,havuz alanları küçük müdür?Bir de Çok mu emekli yeri gibi acaba?Rixos Beleki düşünüyordum ama tek havuz olması,şezlongların dipdibe olması ,hizmet ile problemler,her mekanın çok kalabalık oluyor gibi yorumlar okuyunca başka sitelerde kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 27 Kasım 2014; 10:57:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür 2 oteli kafamda belirledim gibi...

Mayısın son haftası için; (2 Yetişkin / 1 Bebek)

Rubi Platinum Spa Resort & Suites (Alanya) - 4 Gece = 1344 TL / Deluxe Deniz Tarafı Oda
    http://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites

Spice Hotel (Belek)- 4 Gece = 1152 TL / Deniz ve Havuz Tarafı Oda
    http://www.etstur.com/Spice-Hotel#self

Genel anlamda bu oteller hakkında yorumlar gayet olumlu. Rubi Platinum zaten geçen yıl açılmıştı. Hatta geçen yılki konuda da bu oteli tercih eden arkadaşlar vardı.

Tüm bunlar ışığında fiyatlar fena gelmedi ama tek sıkıntı bu otellerin Satışını sadece ETS Tur yapıyor ve Worldcard ile Peşin satıyor. Taksit işin içine girdimmi acayip vade farkları bindiriyor.

Bu yüzden kafam biraz karışık

Yinede bu oteller hakkında tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını rica ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultracimbom -- 27 Kasım 2014; 11:27:17 >

• ultracimbom kullanıcısına yanıt
    Sadece bekle.

Bu arada arkadaşlar pırıl otel uzak olur annem ve babama otobüs veya Twingo ile giderler uçağa babam binmez bu yüzden başka tavsiye edilebilecek setur termal oteli var mi f/p olarak?

• herkes bonubon beklediğine göre bonubon amacına ulaşmış, gerekli tanıtımı yapmış demektir. ben de bonubon'dan şuanki fiyatlardan daha aşağı fiyatlar geleceğini tahmin etmiyorum. inşallah yanıltır beni.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.