Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem babami omuelerinde kismetse ilk tatiline göndermeyi düşünüyorum uhd veya hd rahat edebilecegi haziran veya eylül 1000 TL civari setur a Bavli yer verebilecek yardimsever arkadaşlar araniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pendo P kullanıcısına yanıt
    iptal ediyorum dediğinizde olay bitmiştir
  • rixos sungate için öneri yada yorum yapabilecek olan var mı?
  • siegen S kullanıcısına yanıt
    güzel ve büyük bir otel.acenta sahibi arkadaşımız balayı için bu otelide önermişti.bizzat kendide gitmiş. tripadvisör'dende yorumlara bakabilirsiniz
  • Lara family club için ets indirimi düşürdü. %40 di %35 yapmış. Fiyatlar yüksek diyoruz ama satılıyor demekki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 25 Kasım 2014; 21:32:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne bahalılık arkadaşşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

bir de cornelia deluxe resort u gözüme kestirdim

balayı için gidiyosanız cornelia diamondu tavsiye ederim hem otelin ici odalar falan daha ferah hem eglence açısından falan daha güzel :)

anladım da fiyatını bulamadım, bana hareketli aqua parkı büyük kaydırağı olan bir yer lazım
  • Geçen yıl 2 kişi 2200 liraya konakladığım Amara Wing Resort 2.730 TL olmuş. %40 erken rezervasyon indirimli hali üstelik. Bence bu oteller erken rezervasyon olayını suistimal etmeye başladılar. Yerli müşteriye hizmet vermek istemiyorlar mı ne?

• Karı koca çalışarak 2-3 biner lira maaş alanlar (bir de ücretsiz götürecekleri ufak çocukları varsa kaymaklı ekmek kadayıfı) 1 aylık maaşlarını yıllık izinlerinin 1 hafta-10 gününde UHD tatile vermekte (nasıl olsa 9 ayda ödüyorlar) beis görmediği sürece, oteller fiyatlarını hep yükseltecekler. Baksanıza, 6 ay öncesinden odalar bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Kasım 2014; 22:30:31 >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    hocam bu otel geçen senelerde diğer otellerden Voyage lerden daha yüksekti ancak bu yıl onların altında fiyat vermiş.O yüzden el değiştirme yada malzemelerde ucuzlatma olabilir mi diye kararsız kaldıç
  • quote:

Orijinalden alıntı: siegen

hocam bu otel geçen senelerde diğer otellerden Voyage lerden daha yüksekti ancak bu yıl onların altında fiyat vermiş.O yüzden el değiştirme yada malzemelerde ucuzlatma olabilir mi diye kararsız kaldıç

geçen sene aynı tarihler için yani mayıs sonu toplam 640 tl 4 gece 2 kişi yer ayırtmıştım. şimdi 780 tl çıkıyor. diğer otellere göre geçen sene de fiyatı uygundu bence.
  • kuncu K kullanıcısına yanıt
    iki otelde çok iyidir bahsettiğin sıkıntılar olmaz endişelenmene gerek yok. titanicin denize uzak olması hiç rahatsız edici değil aksine 5 dk da bir kalkan teknelerle daha bile güzel diyebilirim. sonuç olarak ıkısıde iyidir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

bir de cornelia deluxe resort u gözüme kestirdim

balayı için gidiyosanız cornelia diamondu tavsiye ederim hem otelin ici odalar falan daha ferah hem eglence açısından falan daha güzel :)

anladım da fiyatını bulamadım, bana hareketli aqua parkı büyük kaydırağı olan bir yer lazım

belekde en iyi aquapark rixos premium belek, maxx royal, voyage belekde diyebilirim. hatta rixosunki rekor uzunlukta falandı galiba yanlış hatırlamıyosam

• arkadaşlar hani hep söylüyoruz ya yabancılar için bizim ülkedeki tatil fırsatları bulunmaz fırsat diye, bizim için de bulunmaz fırsat olacak yol parası haricinde uygun fiyatlı güzel tesisleri olan ülkeler yok mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eSage -- 26 Kasım 2014; 10:25:51 >
  • tabii bu fikir bu yılki fiyatları gördükten sonra aklıma geldi, eklemekte fayda var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eSage

arkadaşlar hani hep söylüyoruz ya yabancılar için bizim ülkedeki tatil fırsatları bulunmaz fırsat diye, bizim için de bulunmaz fırsat olacak yol parası haricinde uygun fiyatlı güzel tesisleri olan ülkeler yok mudur?

pattaya phuket tayland yani
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    1 dakikalık araştırma sonucu aileye uygun olmadığı sonucunu çıkardım yanılıyor muyum ? :)
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    geçen yıl gitmediğime pişmanım, üst kat komşum anlata anlata bitiremedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: eSage

1 dakikalık araştırma sonucu aileye uygun olmadığı sonucunu çıkardım yanılıyor muyum ? :)

taylan da uygun yerlerde var
  • %30-40'lardan bile fazla zamlanmış görünüyor hatta. Benim takip ettiklerim %60-70 zamlanmış durumda. Hem de erken rezervasyonun en başında olmamıza rağmen... Kabul edilebilecek bir zam oranı değil gerçekten, insanı üzüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.