Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.bonubon.com/istanbul/kategori/erken-rezervasyon

bonubon baslamıs sanırım ama henüz kampanyaları yok.
  • Ramada resort akbukunde gecen sene konakladik fiyat olarak gayet iyiydi,Bu senede kusadasi yeni aciliyor fiyat iyidir dedik ama bekledigimden fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kref K kullanıcısına yanıt
    Ramada akbuk hakkinda cok sikayet okudum, sizin değerlendirmeniz nasıl? Özellikle aile için uygun mudur? Otelin plajı ne durumdaydı, cevaplarsanız sevinirim.

• Ben de ramada kuşadasına mayıs 24 giriş mayıs 30 çıkış olarak booking.com dan rezervasyon yaptım ancak o tarihlerde deniz soğuk olur mu? üşürmüyüz konusunda tereddütlerim var. Ayrıca bonubon geçen seneki tarifeyi uygularsa diye de beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperinko

Ben de ramada kuşadasına mayıs 24 giriş mayıs 30 çıkış olarak booking.com dan rezervasyon yaptım ancak o tarihlerde deniz soğuk olur mu? üşürmüyüz konusunda tereddütlerim var. Ayrıca bonubon geçen seneki tarifeyi uygularsa diye de beklemedeyim.

Bende haziran veya eylül düşünüyordum ki gerçekten soğuk olur ege.
    Akdeniz bile bu yol eylül 18-23 de soğuk sayilirdi mevsimler bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

Güral premier belek için yorumu olan var mı ?

aquası muhtesem tatlıları oyle hizmet cok iyi yazın eglence açısından da güzeldir her açıdan güçlü bi otel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

Geçen yıl touristicadan paket tur almıştım.2 kişilik uçak transfer konaklama 4 gün için Nuhun Gemisinde 2700 tl idi. Ocak sonu almıştım. Nuhun gemisi güzel bir otel çok büyük bir otel. Tatlılar hariç yemekleri çok güzel.. Denizi tartışılmaz, garsonlar çok ilgili. Net sorunu var, tek eksisi bu. Her sene farklı yerde tatil yapmak istediğimden tekrar gitmek istemedim. Antalyada gitmeyi düşündüğüm otelleri aşağıda sıralayacağım, yardımcı olur musunuz?

Cornelia Diomond
    Gloria serenity resort
    Calista luxury
    Riu kaya
    Regnum carya
    Voyage sorgun

Kız kardeşimle gideceğiz, rahatsızlık vermeyecek.. Sezlong kapma yarışı olmayacak denizden umudum yok ( belek konum gereği) havuzları güzel, yemekleri gayet iyi otel bakıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir?

sorgun bu sene yenileniyor odalari hizmet vs cok guzel olacak. belek otellerinden gloria veya corneliayi dusunebilirsiniz butceyle dogru orantili.

• didim için öneri alabilir miyim 2015 te didim de tatil yapmak istiyorum yoksa hata mı ederim
  • Geçen sene erken rezervasyondan 1580'e aldığım Titanic Deluxe Belek için bu sene aynı tarihler için 2450 fiyat çıkıyor. (Mayıs 12-17)
    Henüz Titanic açıklamadı sanırım erken rezervasyonları ama birkaç sitede hep bu fiyat görünüyor, bunu neye göre gösteriyor tur şirketleri anlamadım. Haziran ayı için baktığımdaysa 3000'e dayanıyor fiyat ki geçen senenin tam 2 katına geliyor bu. Hem de erken rezarvasyonla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

Geçen sene erken rezervasyondan 1580'e aldığım Titanic Deluxe Belek için bu sene aynı tarihler için 2450 fiyat çıkıyor. (Mayıs 12-17)
    Henüz Titanic açıklamadı sanırım erken rezervasyonları ama birkaç sitede hep bu fiyat görünüyor, bunu neye göre gösteriyor tur şirketleri anlamadım. Haziran ayı için baktığımdaysa 3000'e dayanıyor fiyat ki geçen senenin tam 2 katına geliyor bu. Hem de erken rezarvasyonla.

Titanic Deluxe Belek yetkilileriyle görüştüm. Henüz fiyatları açıklamadıklarını Aralık ilk haftasında belli olacağı bilgisini verdiler. Sitelerde verilen fiyatlar neye göre verilmiş bende anlamış değilim. Çünkü bende bekliyorum bu oteli. Yetkililer Aralığın haftasına kadar beklememi tavsiye ettiler. Bilginize...

• Açıklanmış olmalı, heryerde aynı fiyatlar çıkıyor. Malesef geçen yıl erken rezervasyonda aldığım 300 TL olan fiyat aynı dönem için 385 TL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 24 Kasım 2014; 17:24:01 >
  • Ben de geçen gün mailleştim, hatta geçen seneki maillerimin üzerinden devam ettim görüşmeye. Kasım ayı içinde açıklanacak yazdılar, bu hafta içinde açıklanabilir.
    Fakat birkaç sitede birden aynı çıkan fiyatlar korkutuyor, erken rezervasyon bu fiyatlarla başlayabilir. Ki bu da %55 zam demek geçen seneyle aynı günler için.
  • Titanic Deluxe mü Rixos Premium Belek mi desem hangisini tavsiye edersiniz? İkisini de bilenler için ;servis,hizmet nasıl? havuzda plajda yer sorunu oluyor mu?Sabahtan havlu ile yer kapma olayı var mı?Restaurantta,ortak alanlarda yığılma oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    Geçen sene Palm Wings Beach Resort'e gittim , bu sene de aynı otele gideceğim.

Özellikle aileler için tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

Geçen sene erken rezervasyondan 1580'e aldığım Titanic Deluxe Belek için bu sene aynı tarihler için 2450 fiyat çıkıyor. (Mayıs 12-17)

Titanic Deluxe Belek yetkilileriyle görüştüm. Henüz fiyatları açıklamadıklarını Aralık ilk haftasında belli olacağı bilgisini verdiler. Sitelerde verilen fiyatlar neye göre verilmiş bende anlamış değilim. Çünkü bende bekliyorum bu oteli. Yetkililer Aralığın haftasına kadar beklememi tavsiye ettiler. Bilginize...

geçen sene şubat ayında temmuz için 5 gece 3150 veya 3450 ye rezervasyon yaptırmıştım 2 yetişkin 1 cocuk otelden çok memnun kaldık

• Ets'nin "erken rez. İptal sigortası"nda,rezervasyonu rahatlıkla ,işi yokuşa sürmeden iptal edilip parayı hemen geri alınabiliyor mu?Bir problem olmuyordur değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barut Lara otelde kalan var mı arkadaşlar? Otel hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim..
  • Crystall Sunset Luxury Resort. haziranda burayı düşünüyorum balayı için. gideniniz düşüneniniz var mı?
  • Pendo P kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce iptal ettim, hiç sorun çıkmadı. Taksitle almıştım, bikaç gün sonra iade edilmişti.
  • bir de cornelia deluxe resort u gözüme kestirdim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.