Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
119
Favori
166.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güral premier belek için yorumu olan var mı ?
  • dejavu_2001 kullanıcısına yanıt
    2700 fiyat çıkıyor agustos 6 gecelik çok geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

2700 fiyat çıkıyor agustos 6 gecelik çok geldi :)

o zaman merkezde halikarnas disco nun hemen yanında. dört mevsim var, orasıda güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_2001 -- 22 Kasım 2014; 21:00:24 >
  • booking.com ile ilgili bir sorum olacak, ödeme tatile gidildiğine yapılıyor ya, şu anda kartımızda yeterli limit yoksa dahi rezervasyonu gerçekleştirebiliyor muyuz? yoksa kartta yeterli limitin olması gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eSage

booking.com ile ilgili bir sorum olacak, ödeme tatile gidildiğine yapılıyor ya, şu anda kartımızda yeterli limit yoksa dahi rezervasyonu gerçekleştirebiliyor muyuz? yoksa kartta yeterli limitin olması gerekir mi?

Valla guzel soru.ama mantiken parayi cekmedigine gore icindeki limiti bilemezki.sadece kredi kartinin kullanima acik ve dogru olmalidir diye dusunuyorum.en kolay Yolu gitmek istediginiz yere rezerve yaptirmak.kaybedecek bir sey olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat hizmet ve kalite açısından en uygun oteller hangi sitede var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemnalbant

quote:

Orijinalden alıntı: eSage

booking.com ile ilgili bir sorum olacak, ödeme tatile gidildiğine yapılıyor ya, şu anda kartımızda yeterli limit yoksa dahi rezervasyonu gerçekleştirebiliyor muyuz? yoksa kartta yeterli limitin olması gerekir mi?

Valla guzel soru.ama mantiken parayi cekmedigine gore icindeki limiti bilemezki.sadece kredi kartinin kullanima acik ve dogru olmalidir diye dusunuyorum.en kolay Yolu gitmek istediginiz yere rezerve yaptirmak.kaybedecek bir sey olmaz :)

2013 yazında booking ile tatile gittim. Bildiğim kadarıyla şöyle oluyor sistem;
    Şimdi kart bilgilerinizi giriyorsunuz işlem yok.
    Tatile 3 gun kala 1 gecelik ücreti provizyona alıyor ama karttan çekmiyor.
    Tatile gitmezseniz provizyona aldığı miktarı tahsil ediyor.
    Tatile gittiğinizde tatilin tüm ücretini karttan çektiriyor yada nakit aödüyorsunuz provizyonunuz da çözülmüş oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

BODRUM için bi otel arıyorum arkadaşlar bol bol gezeceğimiz için yarım pansıyon yada çok lüks olmayan oteller tercihim.önerinizi bekliyorum

Parana gore iyi oteller
    Xanadu İslan
    Kefaluka oel

• Geçen yıl touristicadan paket tur almıştım.2 kişilik uçak transfer konaklama 4 gün için Nuhun Gemisinde 2700 tl idi. Ocak sonu almıştım. Nuhun gemisi güzel bir otel çok büyük bir otel. Tatlılar hariç yemekleri çok güzel.. Denizi tartışılmaz, garsonlar çok ilgili. Net sorunu var, tek eksisi bu. Her sene farklı yerde tatil yapmak istediğimden tekrar gitmek istemedim. Antalyada gitmeyi düşündüğüm otelleri aşağıda sıralayacağım, yardımcı olur musunuz?

Cornelia Diomond
    Gloria serenity resort
    Calista luxury
    Riu kaya
    Regnum carya
    Voyage sorgun

Kız kardeşimle gideceğiz, rahatsızlık vermeyecek.. Sezlong kapma yarışı olmayacak denizden umudum yok ( belek konum gereği) havuzları güzel, yemekleri gayet iyi otel bakıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir?

• Bir de bir şey daha soracağım, alkol kullanmıyorum.. Ultra hersey dahıl olan bir otelde hersey dahıl olarak konaklayabilir miyim ?

• Cevap için teşekkürler hafta içinde yoğunlaşıp şu otelleri bi kararlaştırayım da alayım tatilimi
  • Erciyeste f/p uygun otel pansiyon vs var mi

• arkadaşlar bu bonubon nedir? biri açıklayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mars200555

arkadaşlar bu bonubon nedir? biri açıklayabilir mi?

Bonubon firsat sitesi gecen sene tatil kampanyasi yapnisti. Antalyada luks 5 yildizli otellerde 1 alana 1 bedava kampanyasi vardi 2 kisinin 1 haftalik tatili 1000 tl seviyelerindeydi.

• hocam taksit olayı olmuyor mu ?
  • Geçen yıl bonubon ne zaman gelmişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cersav

Geçen yıl bonubon ne zaman gelmişti ?

Ocak14

• quote:

Orijinalden alıntı: EmQceR

hocam taksit olayı olmuyor mu ?

hocam o otele bağlı gittiğinizde otel böyle bir imkan sunarsa faydalanırsınız.
  • 15 haziranda balayı için, papillon ayscha hoteli çok tavsiye ettiler yemekleri de çok başarılı incelediğim kadarıyla ama hala seçim yapmadım. gönlüm voyage belek ve calista luxury den yana ama para konusunda 3 bin tl yi aşmadım. yer tercihi yapan var mı şimdilik?

• tatilsepeti.com da fiyatlar uygun mu bana mı öle geliyor arkadaşlar :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.