Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
119
Favori
166.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU BONUBONU DAHA ÖNCE DUYMADIM DA KULLANMADIM DA
    SITE GÜVENILIR Mİ NASIL İŞLİYOR ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE5816 -- 25 Kasım 2014; 9:30:09 >
  • kuncu K kullanıcısına yanıt
    Titanic Deluxe'e gittim geçen sene, bunlardan hiçbirini yaşamadık, çok olumluydu bizim görüşümüz, çok memnun kaldık. Otel gerçekten çok çok iyi ve tatmin edici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Barut Lara otelde kalan var mı arkadaşlar? Otel hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim..

barut grubunun en kaliteli otelidir lara oteller bolgesi girisinde her acidan cok guzel bi otel dusunuyosunuz tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

Ets'nin "erken rez. İptal sigortası"nda,rezervasyonu rahatlıkla ,işi yokuşa sürmeden iptal edilip parayı hemen geri alınabiliyor mu?Bir problem olmuyordur değil mi?

72 saat kalaya kadar sıkıntısız iptal yapabiliyosunuz problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

Titanic Deluxe mü Rixos Premium Belek mi desem hangisini tavsiye edersiniz? İkisini de bilenler için ;servis,hizmet nasıl? havuzda plajda yer sorunu oluyor mu?Sabahtan havlu ile yer kapma olayı var mı?Restaurantta,ortak alanlarda yığılma oluyor mu?

Rixos Premium Belek tabiki. denize sıfır en büyük artısı. titanic 1kmden fazla mesafesi var denize. restoranlar yiyecek icecek plaj dev aquapark fransız sokağı her açıdan muhteşem bi otel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

bir de cornelia deluxe resort u gözüme kestirdim

balayı için gidiyosanız cornelia diamondu tavsiye ederim hem otelin ici odalar falan daha ferah hem eglence açısından falan daha güzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Ben daha önce iptal ettim, hiç sorun çıkmadı. Taksitle almıştım, bikaç gün sonra iade edilmişti.

Taksitle aldıysanız, kaç taksit çekilmiş ise, aynı şekilde taksitli olarak kredi kartınıza limit ekleniyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

Barut Lara otelde kalan var mı arkadaşlar? Otel hakkında bilgi verirlerse çok sevinirim..

barut grubunun en kaliteli otelidir lara oteller bolgesi girisinde her acidan cok guzel bi otel dusunuyosunuz tavsiye ederim

bilgi için teşekkürler. Herhangi bir aksilik olmazsa yazın barut laradayım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesafe var fakat katamaranlarla götürüyorlar sizi denize. Bu da negatiflikten çok pozitifliğe dönüyor, o katamaranlarla gitmek zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcaksk

Mesafe var fakat katamaranlarla götürüyorlar sizi denize. Bu da negatiflikten çok pozitifliğe dönüyor, o katamaranlarla gitmek zevkli oluyor.

Denize gitmediğimiz günde bile sırf o yolculuk için sahildeki snack restauranta katamaranla yolculuk yaparak gidiyorduk ve havuza dönüyorduk. Bence de uzaklığı kesinlikle dezavantajı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

Mesafe var fakat katamaranlarla götürüyorlar sizi denize. Bu da negatiflikten çok pozitifliğe dönüyor, o katamaranlarla gitmek zevkli oluyor.

Denize gitmediğimiz günde bile sırf o yolculuk için sahildeki snack restauranta katamaranla yolculuk yaparak gidiyorduk ve havuza dönüyorduk. Bence de uzaklığı kesinlikle dezavantajı değil.

Ayrıca sahildeki snack restaurant bile kaliteli, birçok yemeği, aparatifi, meyveyi, dondurmayı, tatlıyı bulabiliyorsunuz. Bilmiyorum ben mi çok etkilendim o yüzden böyle övüyorum yoksa gerçekten etkileyici bir yer mi, bu tarz otellere fazlaca gidenler daha iyi bilir :) ama kalite, konfor, tatmin edicilik konusunda kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel orası kesin.
    Gittiğimiz ilk gün Anadolu Ateşi gösteriye geldi, 80-100 liralık gösteriyi önlerden, hiç kalabalık, sıkışıklık vs olmadan, güzel kokteyliler eşliğinde ücretsiz izlemiş olduk, büyük de sürpriz oldu ilk günümüzde :)

• psycho81 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayri konusu vardi ramada akbukun orayi inceleyebilirsiniz.Para yonunden gecen sene uygun oldugu icin memnundum.Ama ne cocukla ilgilenen vardi nede icecekleri iyiydi.Verdigim paraya 4 gun baska bir yerde kalsam daha cok odemem lazimdi.Ama yemekleri guzeldi ve cesit boldu.Fiyat uygunsa karsilastirin digerleriyle o zaman gidilebilinir.Sahilde baya kotu ve uzakti ama havuzda aquapark eglenceliydi.

• quote:

quote:

quote:

Ayrıca sahildeki snack restaurant bile kaliteli, birçok yemeği, aparatifi, meyveyi, dondurmayı, tatlıyı bulabiliyorsunuz. Bilmiyorum ben mi çok etkilendim o yüzden böyle övüyorum yoksa gerçekten etkileyici bir yer mi, bu tarz otellere fazlaca gidenler daha iyi bilir :) ama kalite, konfor, tatmin edicilik konusunda kesinlikle tavsiye edeceğim bir otel orası kesin.
    Gittiğimiz ilk gün Anadolu Ateşi gösteriye geldi, 80-100 liralık gösteriyi önlerden, hiç kalabalık, sıkışıklık vs olmadan, güzel kokteyliler eşliğinde ücretsiz izlemiş olduk, büyük de sürpriz oldu ilk günümüzde :)

Hocam Titanic grubunun en güzel otellerinden birinde kaldınız. Otelden etkilenmeniz normal çünkü zaten 2013 ün en flaş oteliydi. Ben geçen sene sezon başı otele ilk gidenlerdenim ve burda da herkese şiddetle tavsiye ettim. Bir çok kişi de geçen seneki ugun fiyatlardan istifa etti.
    Bu sene ki yorumlarda da çizgisinden pek sapmamış gördüğüm kadarıyla. Bence bu sene de gitmediğime tek pişman olduğum 2 otelden biridir Titanic de luxe belek.

Mesela bu sene gittiğim Limak Limra ve Rixos Tekirova Premiumu toplasak 1 Titanic Belek etmez. Her açıdan Titanic Belek yine bu sezonda ciddi iş yapmış ki ben 2015 fiyatları uçuk olmazsa gidip kalmayı düşünüyorum yeniden.

Bana kalırsa bu sene voyage grubu da uçuk fiyatlarla cazibesini kaybetmiş. Hani piyasada voyage ve diğerleri diye bir tabirim vardı ama fiyatlandırma adına bu sene bütün tesisler açıklanmadan erken de konuşmak istemiyorum.

Geçen sene limaklar ve Rixosların artık miyadını doldurduğuna iyice ikna oldum. Gidilip de supriz yaşanmayacak tesis çok azaldı artık.

İstenen fiyatlara bakınca artık daha da yurt dışına yönelmek gerektiği ortaya çıkıyor. kısaca bu 2015 sezonu tatilcilerin işi daha da zor olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

quote:

Hocam Titanic grubunun en güzel otellerinden birinde kaldınız. Otelden etkilenmeniz normal çünkü zaten 2013 ün en flaş oteliydi. Ben geçen sene sezon başı otele ilk gidenlerdenim ve burda da herkese şiddetle tavsiye ettim. Bir çok kişi de geçen seneki ugun fiyatlardan istifa etti.
    Bu sene ki yorumlarda da çizgisinden pek sapmamış gördüğüm kadarıyla. Bence bu sene de gitmediğime tek pişman olduğum 2 otelden biridir Titanic de luxe belek.

Mesela bu sene gittiğim Limak Limra ve Rixos Tekirova Premiumu toplasak 1 Titanic Belek etmez. Her açıdan Titanic Belek yine bu sezonda ciddi iş yapmış ki ben 2015 fiyatları uçuk olmazsa gidip kalmayı düşünüyorum yeniden.

Bana kalırsa bu sene voyage grubu da uçuk fiyatlarla cazibesini kaybetmiş. Hani piyasada voyage ve diğerleri diye bir tabirim vardı ama fiyatlandırma adına bu sene bütün tesisler açıklanmadan erken de konuşmak istemiyorum.

Geçen sene limaklar ve Rixosların artık miyadını doldurduğuna iyice ikna oldum. Gidilip de supriz yaşanmayacak tesis çok azaldı artık.

İstenen fiyatlara bakınca artık daha da yurt dışına yönelmek gerektiği ortaya çıkıyor. kısaca bu 2015 sezonu tatilcilerin işi daha da zor olacak.

O zaman geçen sene gerçekten güzel bi tercih yapmışız Titanic Deluxe Belek ile. Bu sene de istiyoruz fakat az önce gelen maille yıkıldık adeta. Geçen sene mayıs ortasında kaldığım fiyatın %60 fazlası bu sene mayıs ayında görünüyor. Haziran ayı içinse gelen erken rezervasyon teklifi aşağıdaki şekilde.

Bu mailde bildirilen fiyatlara bakarak artık tur sitelerini beklemeye gerek kalmadan tahminde bulunabilirsiniz fiyatlarla ilgili. Aşağı yukarı aynı oluyor. Hatta otelin kendisi %50 ön ödeme yaparak rezervasyon alıyor, geri kalan %50'yi de isterseniz 6-7 ay sonra otele girerken yapıyorsunuz. Gelen mail şu şekilde.

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

• Bu yaz yeni kızımız olduğu için tatile gidememiştik. Önümüzdeki yaz içinde yavaş yavaş fiyatlar ortaya çıkmaya başladı. Ancak herkes gibi benimde beklediğimden yüksek açıklandı fiyatlar...

Şahsen Yılbaşına kadar beklemeyi tercih edicem. Yılbaşına kadar fiyatların yükseleceğini düşünmüyorum.

Tabi bu süre içinde araştırmalara devam edicez, güzel bir fiyat denk gelirse alırım.

Hem belki Bonubon yine bir kampanya patlatırsa yararlanmış oluruz.
  • Tatilsepeti'nden mesaj geldi, erken rezervasyon başlamış.

http://www.tatilsepeti.com/ErkenRezervasyon.aspx
  • vay be fiyatlara bak.
    Bu fiyatlar Türklere özel!! Turistlere bu fiyatın yarısını bile vermiyorlardır..

Bu pahalı sistemde Türkiye de dar gelirli vatandaş imkansız tatil yapamaz!!
    Turizm bakanlığı bu işe el atmalı, bir barem belirlemeli, oteller kendi kafalarına göre fiyat vermemeli..
  • Gercekten fiyaylar %30 _%40 artmis gecen seneye gore.Gecen sene yeni acilan ramada akbuk fiyat politikasiyla gayet iyiydi.Bu senede kusadasina gideriz yeni acildi dedik ama gecen seneki akbukle fiyatlari 2 kati nerdeyse.

• Ets de geçen seneye kıyasla %30-40 yüksek bildiğim tesisler. 15 Aralık sonrası düşüş olur mu aceba?

• Voyage Torba için Ağustos ayına 8.500 TL fiyat alınca bir de Disneyland için çalışayım dedim. THY ile İzmir çıkışlı gidiş-dönüş+4 yıldızlı otelde kahvaltı dahil 5 gece 6 gün+tüm parklara biletler dahil 9.500 TL civarında bir fiyat çıkardım. Hadi yemek+ekstralar için de 2.000 TL gitsin. Yine iyi. Bari -Yaz tatilinde Paris'e gittim, derim :) .
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.