Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
119
Favori
166.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rixos Tekirova Premium olmadan önceki sene gitmiştim...Yani geçen yıl değil önceki yıl...Gayet güzeldi...Mecbur kalırsam yine giderim...
  • 5-12 eylül arası rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum 2kişilk. fiyatlar biraz daha uygun tavsiye otel var mı 1000-1500 arası
  • kuncu K kullanıcısına yanıt
    odaları falan güzel ona bişey diyemem.ama orda çalışan personelin size karşı daha doğrusu Türklere karşı ilgisi azdı.daha öncede belirtmiştim bunu.yabancı düşkünüydü çalışanlar.yemklerler damak zevki ona bişey diyemem.ama otelin konumu olarak plajı olark animasyon ve özellikle diskosu arena club çok iyiydi.her gece bi animasyon vardı.ben çalışan garsonarı pek beğenmedim gerisi çok iyiydi.ben gitmenizi tavsiye ederim 5 üzerinden 4 veririm.hatta sizin için bilgi amaçlı fotoğrafta yükliyeyim
     2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler 2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler 2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler 2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

• emrahh41 kullanıcısına yanıt
    Kopuk banyosunda ki ivedik mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Kopuk banyosunda ki ivedik mi?

harbiden benziyor...
  • Ets açıklamış fiyatları.
    Erken rez. ama geçen seneden daha pahalı çıkmış fiyatlar.

http://www.etstur.com/Erken-Rezervasyon-Otelleri?utm_source=mailing&utm_medium=21-11-2014&utm_campaign=Erken-Rezervasyon#
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    hakikatten beziyor yaa hahaaahaahaah
  • voyage bodrum ve voyage türkbükünde daha önce kalmış arkadaş var mı? Mayıs sonu için 6 gece 2100 lira kara tarafına bakan oda. 2400 lira deniz tarafına bakan oda. yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
  • tatil.com pazartesi itibariyle erken rezervasyonları açıyor. 2015 sezonu için Titanic Deluxe Belek ile görüşmelerim sonucunda aralığın ilk haftasında fiyatlarını belirleyeceklerini söylediler.

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler
  • Rixos Belek ve Tekirova da adult veya relax havuz şeklinde bir havuz var mı?Yoksa ne kadar büyük olsada tek bir ana havuzları mı var?Resimlerden sanki özel villaların havuzları hariç ana havuz ve aquadan başka bu tip havuz yok gibi gördüm.Gidenler veya bilenler varsa aydınlatabilir mi ? 😊

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar yavaş yavaş netleşiyor...

Benim dikkatimi çeken en önemli şey yeni sezonda fiyatların %25 artmış olması... (Karşılaştırmayı geçen sene tatil yaptığım tesisin fiyatları üzerinden doğruladım)

Bunun üzerine merak ettim ve 21 Kasım 2013 tarihli TCMB Euro döviz kuruna baktım 2.72 bugün ise 2.76

Enflasyon da olsun%8 - 9

Peki bu %25 neyin nesi oluyor...

Yazın havalar nasıl olacak bilinmez ama bu rakamları gördükten sonra tatilin biraz tuzlu geçeceği kesin gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dammak -- 21 Kasım 2014; 17:03:09 >
  • yine su anda en iyi fiyat ramada gibi gorunuyor.. ozellikle haziran ve eylul fiyatları cok iyi.. diger yerlerde 1 kere gidecegine burada 2 defa gidiyor olacaksın..
  • 2013 yazında Alva Donna Belek'e erken rezervasyonla gitmiştim ,denizi dışında herşey çok iyidi .
    O fiyata mükemmel bir tatil olmuştu , şimdi baktım da 2013 ile arada 600 TL ye yakın fark var :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotukedi

yine su anda en iyi fiyat ramada gibi gorunuyor.. ozellikle haziran ve eylul fiyatları cok iyi.. diger yerlerde 1 kere gidecegine burada 2 defa gidiyor olacaksın..

Haklisin. Gecen sene Didim'deydik bu sene ayni konsepte Kusadasina aciliyor. Bonubon kampanya yapmazsa buyuk ihtimal haziranda Kusadasina gidicez nasip olursa..

• voyage torbada kaldım hocam
  • geçen sene temmuz ayı 5 gece için titanic delux belek 3150 tl ye rezervasyon yaptırmıştım çokmemnun kaldım bakalım bu sene ne olacak tam fiyatlar acıklanmasını bekliyorum
  • Ali Bey Club hakkında bilgisi olan var mı ? Aqua park otelin içindemi farklı bir yer demi anlayamadım ?
  • Otel arayışımı Kuşadası Ramada Resort ile sonlandırmış bulunuyorum. Haziran ayı için 6 gece 1250 TL gayet mantıklı bir seçim oldu benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Otel arayışımı Kuşadası Ramada Resort ile sonlandırmış bulunuyorum. Haziran ayı için 6 gece 1250 TL gayet mantıklı bir seçim oldu benim için.

hayırlı olsun.. fiyat gerçekten çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Otel arayışımı Kuşadası Ramada Resort ile sonlandırmış bulunuyorum. Haziran ayı için 6 gece 1250 TL gayet mantıklı bir seçim oldu benim için.

hayırlı olsun.. fiyat gerçekten çok iyi...

Teşekkürler.

Bu arada bilgi amaçlı paylaşmak istiyorum: booking.com üzerinden rezervasyonu yaptırdım. Ödemeyi otele vardığımızda yapıyoruz. Haziran'a kadar ödeme falan yok.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.