Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connectpeople

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Ağustos ayında bir hafta kalmıştık ve çok güzel bir tatildi.
    2015 yazı için yine takipteyim bu oteli, henüz fiyat yok. Geçen sene bu zamanlar erken rezervasyonda Ağustos/2014 ayına fiyat 300 TL ydi bakalım bu sene ne olacak.

Bu arada yazmamışım, ben bu sene Ocak ayında 197 liraya/gece kişi başı almıştım ama Mayıs ayındaydı tatilimiz, tabii biraz daha düşük olabiliyor Mayıs ayı diğer aylardan. Yine 200 lira civarına olsa da alsak bir an önce. Çok hoş ve kaliteli bir otel.
    Titanic Deluxe Belek olmazsa Rixos, Voyage ya da Maxx Royal'lerden uygun kampanya bulursak birisini düşüneceğiz. Bu 3'lünün otellerini de merak ediyorum.
  • Yurtdışı kültür turları mesela İtalya Amalfi kıyıları erken rezervasyon var mı
  • biraz daha bekleyelim mi mayıs ayında yapacağımız tatil için? Ne dersiniz?
  • Ets'nin de World Card olayı senelerdir kırılamadı.Diğer kartlara daha yüksek fiyat çkarıyor ve vade farkı ekliyor.Hoş şu anda World'e detaksitte vade farkı koymuş ama...
    Bu arada Regnum Carya' da yok henüz fiyatlarda acaba Maxx Royal düzeyinde mi olur fiyatlar??Onu beklerken diğer düşündüğüm Rixos Belek 'i kaçırırmıyım yoksa Regnum u beklemek mi lazım bilemdim?
    Glorialarda güzel görünüyor ama çok mu emekli otelleri gibi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperinko

biraz daha bekleyelim mi mayıs ayında yapacağımız tatil için? Ne dersiniz?

Ay sonuna kadar beklemekte fayda var. Çoğu otellerin erken rezervasyon fiyatları açıklanmadı bile... Erken rezervasyonları açmayan sitelerde mevcut. Tatil.com u bekliyorum...
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken rezervasyon için henüz erken... Satışa çıkan tesis sayısı yeterli olmadığı için doğru seçim yapılamaz...

Fırsat ve kampanyaları kollayarak Aralık ortalarına kadar izlemede kalmakta yarar var...
  • sorrento kullanıcısına yanıt
    temmuz sonu ağustos başı 7 gece 3 kişilik aile çocuk ücretsiz 3372 tl bu fiyat sezonun en yüksek fiyatı.
  • Evet henüz erken rezervasyon fiyatları oturmadı, sanki sezonluk fiyattan fiyat veriyorlarmış gibi. Ya da artık erken rezervasyon hikaye olmaya başladı, çünkü şu an bile çok yüksek rakamlar çıkıyor. Biraz beklemek lazım, Aralık ortasında her şey daha net oluyor.
    Ben de Titanic Belek'e mesaj attım bakalım, bu seneki fiyatları ne olcak, ne zaman belli olcak diye.
  • jolly turu aradım rixosu 10-15 gün sonra çıkartıcaklarını söylediler.tatilsepeti.com u aradım aralığın ortasını bulcak dediler.ee aralığın ortasında zaten ets nin erken rez kampanyası bitiyor.bence en mantıklısı şimdi almak ya sona kalan dona kalır mantığı olursa diye düşünmeye başladım
  • Mikatur erken rezervasyona yarın başlıyor.
  • emrahh41 kullanıcısına yanıt
    Aralık ortasında 1.erken rezervasyon dönemi bitiyordur.
    Geçen sene 1.dönemdeki fiyatlar 2.dönemde de aynen devam etti, en azından benim takip ettiğim birçok otelde durum aynıydı.
    Bu sene de bu fiyat seviyeleri ile farklı olacağını düşünmüyorum. Daha bir çok otel de fiyat açıklamadı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu herşey dahillerde alkollü içkilerde hesap ediliyo sanırım alkol almayanlar boş yere bu pakete para veriyo alkolsüz paket içeriğinin adı nedir?
  • Erken Rezervasyon format değiştirmiş de haberimiz yokmuş. Voyage Torba için istedikleri fiyatın üzerine biraz daha koyup Disneyland'da giderim. O derece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanoz2000

Erken Rezervasyon format değiştirmiş de haberimiz yokmuş. Voyage Torba için istedikleri fiyatın üzerine biraz daha koyup Disneyland'da giderim. O derece...

valla haklısın hocam.. bu kadar abartı fiyat bir yere kadar...
  • quote:

Geçen sene 1.dönemdeki fiyatlar 2.dönemde de aynen devam etti, en azından benim takip ettiğim birçok otelde durum aynıydı.
    Bu sene de bu fiyat seviyeleri ile farklı olacağını düşünmüyorum. Daha bir çok otel de fiyat açıklamadı zaten.

vaziyet kötü

Kusadasi ramada resort kusadasi

• Vay be 2014 u takip ettik ,2015 maratonu geldi.bu sene yeni acilan otellerden uzak durup tecrubeyle sabit bilinen otelleri tercih edicem

• 2014 yaz sezonunda Ela Quality Resort Belek otelinde konaklayan var mı acaba? varsa otel hakkında bilgi verebilirler mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

ölüdenizde otel tavsiyesi yapabilecek var mı beyler? zengin fiyatı olmasın mümkünse

Suncity resort.oludeniz belcekiz plajinda.otelin parayla girilen oludeniz sahilinde kendine ait mukemmel bir plaji var.normalde plaja giris icin ucret odenir
    Mutlaka bu oteli degerlendirin.bu sene buyuk ihtimal bende gidicem buraya

• quote:

Endişe ve panikle rezervasyon yaptırmaya kesinlikle gerek yok...

Geçen sene bende Aralık ayının sonuna doğru 2. dönemde 1. dönem fiyatlarıyla rezervasyon yaptırmıştım... Fiyatlar Mart'a kadarda aynı kalmıştı...

Önemli olan kendine uygun iyi bir tesis ve iyi bir kredi kartı kampanyası yakalamak yani sürekli izlemede kalmak...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.