Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
119
Favori
166.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 kişi 4 gece 1900 lira fiyat verdi hocam. böyle devam eder mi yoksa düşer mi bu fiyat bilginiz var mı?
  • Güzel konu... Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

2 kişi 4 gece 1900 lira fiyat verdi hocam. böyle devam eder mi yoksa düşer mi bu fiyat bilginiz var mı?

Booking verdiyse degisebilir her zaman.bu otele tatilbudur danda bakabilirsiniz.gecen sene en uygun butdaydi.siz hangi tarihlere bakktiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Geçen yıldaki erken rezervasyon fiyatı vardı elimde...Bu yılki fiyatla karşılaştırdım...Beyler % 20 zam yapmışlar fiyatlara...
    Ama hükümete bakarsan enflasyon % 6...Maaşlara % 3 % 3 zam yapıyorlar...
    Sokak enflasyonu en az % 30 benim kanaatimce...

Yersen...

Bu sene onu bile yapmadılar :(
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    4-8 ağustos tarihlerine baktım. Biraz daha beklemekte fayda var sanki hocam

• Beyler dönem arası okul tatilinde yurt dışına 1 haftalık bir kaçamak düşünüyoruz eşimle, balayı hesabı,
    o tarihlerde (25 ocak - Şubat 10) aralığında size mantıklı gelen lokasyonlar neresi olabilir ?
    Üşümemek adına aklıma gelen mekanlar Fas ve Mısır ama emin değilim.. tavsiyelere açığım.

Maldivler vs gibi seçenekler de vartabi lakin şu an iiçin biraz tuzlu kalıyor sanki oralar.

Fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • Rixoslar hakkında ne kadar çok kötü yorum var ya; yorum,şikayet siteleri.bloglar vs. Belek'i düşünüyordum ama şikayetleri okuyunca gözüm korktu açıkcası ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ets nin listesini inceledim elle dokunan bikac otel var en dikkatimi ceken kenvansaray kundu bildigim kadar guzel otel.. 13-20 temmuz 2300 gibi bi rakam cıktı.. otel durumu nedir biln varmıdır ?
  • Alibey Resort Side ve Spice Belek hakkında yorumu olan daha önce kalan var mı?Nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuncu -- 20 Kasım 2014; 22:57:57 >
  • Evet bugun itibariyle ilk otel rezervasyonumu haziran ayı için yapmış bulunmaktayım.MUKARNAS RESORT HOTEL
    mayıs ve eylül aylarında da 1 er haftalık tatil düşünüyorum.araştırma içindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 20 Kasım 2014; 22:49:19 >
  • Ramada Resort Kuşadası için Ets 1.150 lira fiyat veriyor 5-11 Haziran için. Fakat World Card olması lazım. Nakit veya başka kredi kartlarıyla öderseniz fiyat 100-300 arası artıyor. Ets sadece world card'a ayrıcalık yaparak çok müşteri kaybediyor. Geçen yıl sırf bu yüzden jolly turu tercih etmiştim. Bu yıl da booking'den 1.397 liraya yaptırdım rezervasyonumu.

Yalnız, Booking'in en iyi fiyat garantisi diye bir olayı var. Aynı oda seçeneğini aynı tarih diliminde daha uyguna bulursanız bizimle irtibata geçin, kontrol edip fiyatı aşağı çekelim diyorlar. Mail attım bakalım ne yapacaklar.

• Arkadaşlar 23 Mayıs düğünüzmüz sonrasında 24 Mayıs girişli ve 30 mayıs çıkışlı Ege Bölgesinde muğla ağırlıklı bir tatil yapmak istiyoruz. Aklımızda olan 24 Mayıs pazar günü giriş yapıp bir ilçede çarşamba günü çıkış yapıp farklı bir ilçeye geçmek. ilk 4 gün bodrum sonraki 3 gün fethiye gibi bir düşüncemiz var ama değişebilir. Bu çevrede otel tavsiye edecek olan var mı?
  • Pendo P kullanıcısına yanıt
    rixos belek rixos serisinin en iyi en saglam otelidir.bunu bir çok yorumda okumuştum.2015 yılında balayı için bu otelden 6 gecelik yer satın aldım.umarım rixos tekirovadaki gibi pişman olmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

Beyler dönem arası okul tatilinde yurt dışına 1 haftalık bir kaçamak düşünüyoruz eşimle, balayı hesabı,
    o tarihlerde (25 ocak - Şubat 10) aralığında size mantıklı gelen lokasyonlar neresi olabilir ?
    Üşümemek adına aklıma gelen mekanlar Fas ve Mısır ama emin değilim.. tavsiyelere açığım.

Maldivler vs gibi seçenekler de vartabi lakin şu an iiçin biraz tuzlu kalıyor sanki oralar.

Biz her sene asya&pasifik bölgesine gideriz. phuket, boracay vs.. gittik, bu sene Endonezya / Gili Trawangan-Bali planlıyorduk ama rota tekrar Tayland'a kayacak gibi. Maldivler'e bir kuruş harcamam, Zanzibar'a giderim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

quote:

Orijinalden alıntı: C_e_R_k_H_a_N_n

Beyler dönem arası okul tatilinde yurt dışına 1 haftalık bir kaçamak düşünüyoruz eşimle, balayı hesabı,

Biz her sene asya&pasifik bölgesine gideriz. phuket, boracay vs.. gittik, bu sene Endonezya / Gili Trawangan-Bali planlıyorduk ama rota tekrar Tayland'a kayacak gibi. Maldivler'e bir kuruş harcamam, Zanzibar'a giderim daha iyi.

Dun aksam bir baskasida phuket ten bahsetti, yazin zaten çok sicak olur gezilmez orasi, bu mevsinde iyibolur demisti. Tavsiye için saol.
    Zanzibar a gittim, super yer. Kesinlikle tavsiye ederim herkese, maldivlerinde fotoğraflar i cok etkilemisti, uygun olursa denemeyi dusunuyordum bir zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

rixos belek rixos serisinin en iyi en saglam otelidir.bunu bir çok yorumda okumuştum.2015 yılında balayı için bu otelden 6 gecelik yer satın aldım.umarım rixos tekirovadaki gibi pişman olmam

Hangi tarihlerde ne kadar tuttu acaba

• Ryuji_Yamazaki kullanıcısına yanıt
    7-13haziran arası 6 gece 7 gün 3276 tl daha önceden pegasustan 2 kişilik uçak biletlerinide almıştım onlarda 250 tl tutmuştu.200 tl de transfer tutuyor toplamda 3726 tl ye gelmiş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

Benim de bu yılki alternatiflerim arasında Rixos Tekirova var.Denizi güzel,otel yenilenmiş ,deluxe odalar fena görünmüyor ,gidilebilir diye düşünmüştüm,ama Siz,ne tür bir problem yaşamıştınız?Tavsiye etmezmisiniz?

• kuncu K kullanıcısına yanıt
    Haziranda gittik Tekirova ya, yenilenmiş ve hizmet kalitesi üst düzeydeydi. Olumsuz birşeyle karşılaşmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 21 Kasım 2014; 11:53:25 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.