Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
166.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bonubon tatil seçenekleri sınırlı olan bir site... Öyle ETS, tatilsepeti vs. gibi her keseye ve keyfe uygun kapsamlı seçenekler sunamıyor...

Bana göre asıl beklenmesi gereken şey %10 world puan, bonus vs. gibi banka kampanyaları... 2013 ve 2014 yıllarındaki erken rezervasyonlu tatillerimi bu şekilde ayarlamıştım...
  • Aralık ve Ocak aylarında bankalardan kampanya gelebilir bencede...
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    2013 yazında spice hotelde kaldım, otel mimari ve dekorasyon yönünde sarayları aratmıyor, muazzam büyük ve güzel bir havuzu var, en muhteşem yönü herhalde animasyonlarıydı, hem gündüz havuz şovları hemde gece anfi tiyatro şovları muhteşemdi, biz ana binada değilde yan taraftaki iki katlı ayrı blokalrda kaldık, odası çok genişti, balkon ve manzara cok güzeldi. bana göre oteldeki tek sıkıntı restoranın biraz basık olmasıydı, yemek çeşitlilik ve lezzet olarak gayet güzeldi. 2012 de güral premier tekirovada kalmıştım, 2014 te voyage torbada kaldım, bu otellerle kıyaslayınca öyle aman aman geride bi otel değil ama fiyat olarak onlara göre cok hesaplı. hatta dediğim gibi oteldeki eğlence açısından onlardan daha üst seviyedeydi. birde konum olarak yanında royal adem eve, onun yanında maxx royal, diğer tarafında güral belek, bulunuyor, biz bu otellerin hepsini kendi otelimiz gibi gezdik, plajlarını, kullandık, adem havva hariç bileklik taktıran olmadığı için bi günlük öyle bi kaçamak macera yaşamıştık. bence şu anki fiyatlarda spice otel piyat performans olarak en alınabilir otel diyebilirim.

• _nusret_ _ kullanıcısına yanıt
    Bende Spice Hotel'i incelediğimde ve resimlerine bakıp yorumları okuduğumda fiyatının böyle bir otel için gayet uygun olduğunu düşünmüştüm... Demekki yanılmamışım.

Ayrıntılı açıklama ve yorumunuz için çok teşekkür ederim... Sizden tek bir ricam var. Denizi ve sahili içinde düşüncelerinizi belirtebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

2013 yazında spice hotelde kaldım, otel mimari ve dekorasyon yönünde sarayları aratmıyor, muazzam büyük ve güzel bir havuzu var, en muhteşem yönü herhalde animasyonlarıydı, hem gündüz havuz şovları hemde gece anfi tiyatro şovları muhteşemdi, biz ana binada değilde yan taraftaki iki katlı ayrı blokalrda kaldık, odası çok genişti, balkon ve manzara cok güzeldi. bana göre oteldeki tek sıkıntı restoranın biraz basık olmasıydı, yemek çeşitlilik ve lezzet olarak gayet güzeldi. 2012 de güral premier tekirovada kalmıştım, 2014 te voyage torbada kaldım, bu otellerle kıyaslayınca öyle aman aman geride bi otel değil ama fiyat olarak onlara göre cok hesaplı. hatta dediğim gibi oteldeki eğlence açısından onlardan daha üst seviyedeydi. birde konum olarak yanında royal adem eve, onun yanında maxx royal, diğer tarafında güral belek, bulunuyor, biz bu otellerin hepsini kendi otelimiz gibi gezdik, plajlarını, kullandık, adem havva hariç bileklik taktıran olmadığı için bi günlük öyle bi kaçamak macera yaşamıştık. bence şu anki fiyatlarda spice otel piyat performans olarak en alınabilir otel diyebilirim.

Bilgi için teşekkürler. Spice oteli tercih edecekler için iyi bir yorum olmuş..

• Bu arada Rubi Platinum için otelin kendisi Deniz Manzaralı 1 Kişi için gecelik 280 TL fiyat verdi. Mayısın son haftası
    Ama aynı dönem, aynı oda için ETS Tur 168 TL istiyor.

Bu kadar yüksek bir fark olmasını beklemiyordum açıkcası
  • Rixos Belek mi?Gloria Serenity mi desem?Benim baktığım dönemde Gloria bin tl daha pahalı ?Arada ki farka değer mi?Rixos deniz tarafı ,Gloria direk havuzun önü bahçeli oda?tesis olarak Rixos daha afilli görünüyor ama Glorianın mutfağı,hizmeti nasıldır?Siz hangisini tercih ederdiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    deniz için aynı güzel yorumda bulunamayacağım, güral tekirovada kalırken deniz tabanının taş kaya olmasından yakınıyorduk, insanın ayağını acıtıyordu, fakat spice hoteldede debiz tabanı kum ve deniz çok dalaglı olduğu için bildiğiniz bulanık çorak bi görüntü oluştruyor, iskeleden girince bu sıkıntı olmuyor ama kumsaldan girenler bildiğiniz kahverengi bi suyun içinden geçiyorlar. ben kendi adıma öğleye kadar denizde vakit gecirdim, öğleden sonra havuzda. snack restoranı hemen güneşlendiğiniz alanın arkasında, oturup muhteşem manzarada yemek yiyebilir yada alıp şezlongunuzda yiyebilirsiniz. biz ağustos ayında kalmıştık o hafta otelin sahibi nadire içkalede oteldeydi, bilmiyorum belki devamlı orda kalıyordur, altında bir golf aracıyla devamlı restoranları pastaneleri falan dolaşıyordu, buda elemanların işlerini daha titizlikle yapmalarını sağlıyordu. biz güzel bir tatil gecirmiştik, şimdi bakınca diğer otellerin yanında baya hesaplı, tekrar gitsemmi diye bazen düşünmüyor değilim.

• _nusret_ _ kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Spice Hotel'i denemek istiyorum inşallah bu yaz.
  • https://www.bookinturkey.com/anasayfa

Arkadaşlar dünden beri bulduğum bu siteyi takip ediyorum. ETS gibi çok fazla seçeneği yok ama fiyatlar takibimde. Bilgisi olan var mı ?
  • Setur'un diğer sitesi, Koç grubunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calistaya mail attım eylül başı gecelik 655 tl dedi tek kişi.. Yorum sizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semipermeable

Calistaya mail attım eylül başı gecelik 655 tl dedi tek kişi.. Yorum sizin.

Otelden ayrilirken tv yi de hotel hatirasi olarak hediye edicekler sanirim :)))

• Spice yi bir kucuk aile olarak degerlendirsek nasil olurki ....

• 4 gece 5 gun, 2500-3000 TL bütçeli ,haziran döneminde, ege de balayı için onerebileceginiz otel var mi arkadaşlar?

• blackeagle067 kullanıcısına yanıt
    Haziran dönemi ege denizi biraz soğuk gelebilir. İnebildiğiniz kadar güneye inmeye bakın.
    Geçen sene bi arkadaşım temmuz başı balayı için marmaris martı resort u tercih etmişti. Öve öve bitiremedi. Otel içmelerde, konumu muhteşem ben dışarıdan gördüm bi bakın isterseniz.
    http://www.etstur.com/Marti-Resort-Hotel

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

Haziran dönemi ege denizi biraz soğuk gelebilir. İnebildiğiniz kadar güneye inmeye bakın.
    Geçen sene bi arkadaşım temmuz başı balayı için marmaris martı resort u tercih etmişti. Öve öve bitiremedi. Otel içmelerde, konumu muhteşem ben dışarıdan gördüm bi bakın isterseniz.
    http://www.etstur.com/Marti-Resort-Hotel

Net karar vermedik aslında.gectigimiz temmuz döneminde bi arkadasim fethiye tarafına gitmiş ve soğuktu demişti.olmadı akdeniz de bi yer de olabilir..teşekkürler bilgi icin

• arkadaşlar bu pegasus yılbaşından sonra kampanya yapıyor mu biletlerde ? geçen sene yapmış mıydı ? biliyor musunuz ?
  • ARKADAŞLAR BODRUM İÇİN TATİL ARAYIŞINDAYIM
    3 OTEL CEZBETTİ BU OTELLER HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

1) GÜNDEM RESORT
    2) PALM GARDEN GÜMBET
    3) ÇAPACI OTEL
  • Crystal otellerinden hangisini tavsiye edersiniz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.