Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

5 para etmez .Walter planet bile daha iyi .

Bile.dedim düşün

Ne zaman kaldınız, nesini beğenmediniz aceba. Yorumlar genelde olumlu idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho81

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

5 para etmez .Walter planet bile daha iyi .

Bile.dedim düşün

Ne zaman kaldınız, nesini beğenmediniz aceba. Yorumlar genelde olumlu idi.

Arkadaşım kaldı ailece balayı olarak biz de water planette kaldık kayacak yok bısey yok yıyecekler yemekler hersey aynı amrka tek elden dagıtılıyor o cıvarda okurcular alanya cıvarında luks de degıl
  • Arkadaşlar, Rixos hotlleri hakkında detaylı bilgi verebilecek birileri varsa memnun olurum. Örneğin Belek premium da "Troy Aqua" mevcut. Söz konusu aquapark sadece Rixos misafirlerine mi açık, yoksa dışarıdan da müşteri kabul ediyor mu? Ayni şekilde Rixos Tekirova için de ?
    Her iki tesis de oldukça büyük, restoranlarda, alakartlarda sıra bekleme olayı olur mu acaba? Rixos tesislerinde konaklayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse iyi olur. Hangi tesis daha iyi? Ve Risox ların dışında beli standartları yakalamış Aquapark li iyi bir tesis tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşların da yorumlarını ve deneyimlerini paylaşabilirlerse, memnun olurum.
  • arkadaşlar 1-7 ağustos tarihleri arasında denizi ve plajı kum ultra herşey dahil 2yetişkin 1 bebek kalacağımız otel tavsiyelerine ihtiyacım var bütçe maksimum 2500 tl
  • Tugayy kullanıcısına yanıt
    limak atlantis'e bakabilirsiniz, ayrıca bir arkadaş çocuk dostu olarak güral premier tekirovayı önerdi onada bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

limak atlantis'e bakabilirsiniz, ayrıca bir arkadaş çocuk dostu olarak güral premier tekirovayı önerdi onada bakabilirsiniz.

bütçem 2500 TL söylemiş olduğunuz otellerin fiyatı çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Bu arada Antalya bölgesi için Mayısın son haftası için rezervasyon düşünüyorum...

Ancak bazı arkadaşlar havanın soğuk olacağı, denize girilemeyeceği konusunda yorumlarda bulunuyorlar. Bu yorumlarıda şaşırarak okudum açıkcası.

Valla daha önce Mayısın son haftası Antalya bölgesine gittim ama öyle soğuk felan değildi... Bence tam kıvamındaydı havalar...

Yinede tabi arkadaşların yorumlarına saygım sonsuz ama biraz fazla abartılıyormuş gibi geliyor bana...

Nisan ayında Antalya bölgesine tatile giden çok tatilci var... Çevremde bile

geçen yıl mayıs 17-19 mayıs tarihlerinde kemer'deydim. hava sıcak olmasına rağmen deniz suyu epey soğuktu. girilebiliyordu ancak fazla kalınca üşüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

bütçem 2500 TL söylemiş olduğunuz otellerin fiyatı çok yüksek

Lara Family Club'a bir bakın...

http://www.larafamilyclub.com/Ramada-Hotels-2.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Arkadaşlar, Rixos hotlleri hakkında detaylı bilgi verebilecek birileri varsa memnun olurum. Örneğin Belek premium da "Troy Aqua" mevcut. Söz konusu aquapark sadece Rixos misafirlerine mi açık, yoksa dışarıdan da müşteri kabul ediyor mu? Ayni şekilde Rixos Tekirova için de ?
    Her iki tesis de oldukça büyük, restoranlarda, alakartlarda sıra bekleme olayı olur mu acaba? Rixos tesislerinde konaklayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirlerse iyi olur. Hangi tesis daha iyi? Ve Risox ların dışında beli standartları yakalamış Aquapark li iyi bir tesis tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşların da yorumlarını ve deneyimlerini paylaşabilirlerse, memnun olurum.

Şimdiye dek gittiğim Rixos otellerinde dışarıdan kimse yoktu...Öyle bir uygulamalarının olduğunu da sanmıyorum...
    Genel olarak Rixos'larda sıra bekleme diye birşey olmaz... http://www.etstur.com/Rixos-Otelleri Burada tüm Rixos'lar var...

Ortak bir bilgi vereyim...Bir grubun birçok oteli var ve siz karar veremediniz...Alt alta sıralayın ve en pahalısı hangisi ise ona gidin...Yanılma payı çok az olur...

• Bu yıl yeni açılacak bir otel var...Sueno Hotels Golf Belek...Burası yetişirse Nisan ayında açılacakmış...Henüz acentalara düşmedi rezervasyon olarak...
    Bunu da takip etmeyi düşünüyorum...İnşallah açıldığında iyi bir fiyat verir de gideriz...

http://www.turizmdebusabah.com/haberler/sueno-hotels,-yeni-projesiyle-kongre-turizmine-odaklanacak-69638.html
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Takibe aldım hocam

• metmax M kullanıcısına yanıt
    Haziran ayında Tekirovadaydık. Aquaparkı yeni açılmıştı, dışarıdan müşteri sözkonusu değil.
    Hiçbir yerde sıra beklemedik. Belek'tekine gitmediğim için karşılaştıramayacağım.

• metmax M kullanıcısına yanıt
    dostum merhabalar.ben rixos tekirovada kaldım 2 sene önce.aqua parkında 4 tane kaydırak var zaten dışardan kim gelecek 4 tane kaydırağa.yemek alırken sıra beklemezsin tesis büyük ve ferahtı.kumsalı denizi güzeldi.zaten antalyadaki en iyi deniz tekirovadadır çünkü denizin içinde taşlar vardır bu yüzden su çok berraktır.yemekleri falan iyiydi odaları falan güzeldi.tek eksisi yemekte garsonlar pek yüz vermezdi.sipariş için 2-3 garsona ayrı ayrı söylediğim zamanlar olurdu.ama yemek çeşitliliği olsun tesisisn genel olarak ortamı olsun güzeldi tavsiye ederim.bende bu sene balayı için rixos beleğe gidiyorum.aqua parkının baya bi albenisi var.zaten rixos belek rixos oteller zincirinin amiral gemisidir.bakalım gidip görücez gemilerini

• BEn bu tesise 3-4 sene önce gitmiştim.otel güzeldi yemekleri falan lezzetliydi odaları hep yenilenmişti. çok memnun kalmıştık tavsiye ederim arkadaşlar

http://www.etstur.com/Euphoria-Tekirova
  • emrahh41 kullanıcısına yanıt
    2 sene önce gitmişsiniz, bu sene tamamen yenilendi ve yeni aquapark yapıldı.
    Premium konsepte geçtiğinden hizmet kalitesi olarak da çok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Arkadaşlar, Rixos hotlleri hakkında detaylı bilgi verebilecek birileri varsa memnun olurum. Örneğin Belek premium da "Troy Aqua" mevcut. Söz konusu aquapark sadece Rixos misafirlerine mi açık, yoksa dışarıdan da müşteri kabul ediyor mu? Ayni şekilde Rixos Tekirova için de ?

rixos belek için bilgi verebilecek varmı 2 yetişkin 1 cocuk için gecen sene titanic belek gitmiştim oglum cok sevmişti rixos ta oyle olurmu bizim için acaba ve tabiki aquaparkı hakkında bilgi verebilecek varmı otele rezervasyon yapınca Troy Aqua otelin içindemi bir yerde, giriş serbest mi oluyor yoksa ek bir ücret ödeniyormu girmek için

• bonubonu biliyoduk fakat otel seçelim derken yarın dedik diğer günde bonubon kampanyayı haftalar öncesinden sonlandırdı.Ondan sonra da içimden gelmedi tatile gitmek.Bu sene Agustos 15 te evleniyorum.17 Agustostan sonra 7 günlük balayı kampanyası kovalıcam.Erkenden bir yer ayarlayıp iptal sigortasıda yaptırcam uygun bi kampanya düşerse onu iptal ettirip buraya kayıcam :)
  • 22 Ağustosta da ben evleniyorum hocam, güzel bi şeyler denk gelirse haber verirsen çok mutlu olurum
    10 gündür araştırıyorum ama son 2 günde yurtdışına yöneldim fiyatların pahalılığından dolayı.
  • Pasaportunuz varsa direk yurtdışı bu sene. Fiyatlar el yakıyor
  • ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİLGİ
    Arkadaşlar geçen sene şubat ayı gibi Mayıs 20 yerleşmeli 10 gecelik Alanya Pegasos Resort otelinden yer aldım. Aldığım tur firması ETS tur du ve 2200 tl verdim. Sonra nisan aylarında benimm otelin fiyatı ne kadar yükseldi diye internet sitesine girdim. Birde baktımki aynı tatil kampanyaya girmiş ve 10 oda için 1600 tl ye geliyordu. Hemen ets yi aradım. Ben sazanmıyım erken rezervasyon diye sattınız 2 ay önce şimdi çok daha ucuz vs... Tamam ilgileniyoruz diyerek 1 saat sonra özürleriyle 600 tl yi hesaba geri yatırdılar. Belki işine yarayan olabilir.

Not: Bu arada otelden çok memnun kaldık.Özellikle plajı mükemmeldi. Alanya antalya gidiş döönüş transferinide eşim oğlum ve bana özel:) minibüsle ets turdan toplam 110 tl ye aldık. Rezervasyon yapanlara öyle bir hakları varmış.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.