Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aqua parkı otel alanının içinde fakat biraz yürümek gerekiyor (5-7 dk kadar) otel müşterilerine giriş ücretsiz dışarıdan gelenlere ücretli.içeride yemek içmekde ücrete tabi ama aquası on numara
  • fullmudur77 F kullanıcısına yanıt
    385 den 350 ye düşmüş benim baktığım dönem için de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ BİLGİ
    Arkadaşlar geçen sene şubat ayı gibi Mayıs 20 yerleşmeli 10 gecelik Alanya Pegasos Resort otelinden yer aldım. Aldığım tur firması ETS tur du ve 2200 tl verdim. Sonra nisan aylarında benimm otelin fiyatı ne kadar yükseldi diye internet sitesine girdim. Birde baktımki aynı tatil kampanyaya girmiş ve 10 oda için 1600 tl ye geliyordu. Hemen ets yi aradım. Ben sazanmıyım erken rezervasyon diye sattınız 2 ay önce şimdi çok daha ucuz vs... Tamam ilgileniyoruz diyerek 1 saat sonra özürleriyle 600 tl yi hesaba geri yatırdılar. Belki işine yarayan olabilir.

Not: Bu arada otelden çok memnun kaldık.Özellikle plajı mükemmeldi. Alanya antalya gidiş döönüş transferinide eşim oğlum ve bana özel:) minibüsle ets turdan toplam 110 tl ye aldık. Rezervasyon yapanlara öyle bir hakları varmış.

24 Mayısta Balayına çıkacağız Bodrum düşünüyoruz ancak denizi soğuk olabilir düşüncesindeyiz. Acaba Alanya hava nasıldı? su sıcaklığı nasıldı bahsedebilir misiniz biraz?

• bodrumda kayınvalidem olduğu için suyun soğuk olduğunu çok iyi biliyorum. Valla 21 mayıstan 30 mayısa kadar hergün denizdeydik ve su sııcaklığı çok iyiydi. Özellikle okullar kapanmadan önce tatil yaptıkki sakin olsun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_2001

quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

titanic delux belek gecen sene tatil yapmıştım bu seneki fiyatlarını bakıyordum bir kaç gun önce temmuz ayı için 5 gece 3850 TL cıkıyordu bu gun ise temmuz ayı ayı gun aynı tarihler için rakam 3500 TL düşmüş galiba daha tam fiyatlar belli değil ne tutturursak mi diyorlar nedir acaba :)

Hangi site üzerinden baktınız acaba?

ets den baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuni21

Aqua parkı otel alanının içinde fakat biraz yürümek gerekiyor (5-7 dk kadar) otel müşterilerine giriş ücretsiz dışarıdan gelenlere ücretli.içeride yemek içmekde ücrete tabi ama aquası on numara

yemek için otele gidilecek o zaman anladıgım :)
  • siegen S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

izmir ve çevresi otel tavsiyesi olan var mı ? hep antalya otelleri konuşuluyor :)

Bütçenizi bilmeden yazıyoruum.
    Belki Ege Bölgesi'nin en güzel ilk 5 oteli arasına girebilecek bir otel tavsiye ediyorum. Harika bir otel.
    Aqua Fantasy Hotel/Selçuk-Kuşadası

Zaten tavsiye eden olmuş

Teşekkürler listeye aldim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Naçizane fikrim Crystal Admiral oteli bana hep soğuk gelmiştir... Eğer yenilenmediyse eski bir otel. Yanından Geçen derenin oluşturduğu kötü görüntü ve zaman zaman buradan gelen kokunun tatil yapanları rahatsız etmesi.

Etrafında evlerin olması, denize altgeçitten gidilmesi vs.

Tabi dediğim gibi bu izlenimlerim tamamen uzaktan kafamda Oluşan Düşünceler ve burada tatil yapanların yaptığı yorumlar. Yoksa gidip tatil yapmadım.

Ama yorumlardan otelin animasyonlarını çok ama çok övüyorlar.

Crystal Admiral yanından geçerken kötü görünüyor ancak içine girince dışarıyla bağlantın kalmıyor. Alt geçitten geçmek de kesinlikle sorun yaratmıyor. Yani otelin içindeyken konum farketmiyor. Bence fiyatına göre iyi bir otel, eski değil..

• fullmudur77 F kullanıcısına yanıt
    hangi site hocam merak ettim
  • crystal admiral de agırlıklı olarak alman, arap, türk müşterilerin oldugunu bir yerde okumustum.dogru mu hocam bu.birde otel büyük oldugundan dolayı yemek sırasınında yakınılıyor bu otel için.bende arastırıyorum bu oteli
  • quote:

Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)

Elayi bosverin. En cok sorun yasadigim nadir otellerden biriydi.
    Sizin listede en iyi secenek Barut laradir. Rixoslarin da eski kalitesi yok artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Rezervasyon yaptırmayı düşündüğümüz oteller halen daha fiyatlarını açıklamadılar. Sitelerin ilk rezervasyonları haftaya bitiyor Delphin İmperial Lara ve Ela Quality fiyatlarını açıklamamakta ısrarcılar... Bu gidişle Limak Atlantis , Barut Lara veya Rixos Premium Belek arasında seçim yapmak zorunda kalıcağım... ( Rixos tabiiki bütçeyi haliyle zorlayacak bir seçim olur)

Geçen sene Bonubon'dan Delphin İmperial'i tercih etmiştik. İyi ki de öyle yapmışız. Mükemmel bir oteldi. Ben Delphin'ler açıklanana kadar rezervasyon yapmayacağım. Ela'yı bilmiyorum.

Delphin grubu otelleri cok iyidir. Hatta dunya capinda en iyi 10 tesis arasinda secilmisdi TUI Musteri anketinde birkac sene evvel imperial ya da kundudaki diger oteli tam hatirlayamadim.
    Lakin tek sorun fiyatlar ucuz degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Sizin listede en iyi secenek Barut laradir. Rixoslarin da eski kalitesi yok artik.

Delphin İmperial hakkında bir bilginiz var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavu_2001 -- 5 Aralık 2014; 23:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

crystal admiral de agırlıklı olarak alman, arap, türk müşterilerin oldugunu bir yerde okumustum.dogru mu hocam bu.birde otel büyük oldugundan dolayı yemek sırasınında yakınılıyor bu otel için.bende arastırıyorum bu oteli

Valla hocam uygun fiyata gidilen her otelde sıra oluyor. Bence otelin videosunu incelerseniz dışarısı ile alakası yok. Bence fiyat uygunsa patron oteli yerine zincir otel tercih edilmelidir diye düşünüyorum..
  • biz admirale gidiyoruz 15 haziranda, hangi arkadaşa sorsam balayına ordaydım dedi, çok fazla düşünmeden gözünü karartıp gidicen, zincir otel iyidir, zaten ye iç yat zaman her yerde geçip gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

Delphin İmperial hakkında bir bilginiz var mı acaba?

Hocam nasıl bir bilgi almak istiyorsun? Sorun varsa otelle ilgili ayrıntılı cevaplayabilirim. Fiyat ve erken rezervasyona gelince bu ay sonu ya da yeni yılda açıklanacağı duyumunu aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Geçen sene Bonubon'dan Delphin İmperial'i tercih etmiştik. İyi ki de öyle yapmışız. Mükemmel bir oteldi. Ben Delphin'ler açıklanana kadar rezervasyon yapmayacağım. Ela'yı bilmiyorum.

Delphin grubu otelleri cok iyidir. Hatta dunya capinda en iyi 10 tesis arasinda secilmisdi TUI Musteri anketinde birkac sene evvel imperial ya da kundudaki diger oteli tam hatirlayamadim.
    Lakin tek sorun fiyatlar ucuz degil.

Yorumunuz için teşekkürler. Aynen katılıyorum. Fiyatları yüksek olacaktır. Bir tatil acentasına göre Titanic Deluxe Resort'a (Belek-Üçtepeler) yakın olurmuş.
    Geçen sene 5 gece kaldıysak adamlar 2 kere kuzu çevirdiler. Çin gecesi, Meksika gecesi...vs yaptılar. Kalamar, Karides, Ahtapot, midye dolma-haşlama dahil deniz ürünleri bölümü vardı. Etli Çiğ köfteden tutun bildiğiniz bütün yemekler var :) Sabahları taze sıkılmış portakal suyuyla birlikte yine çok geniş bir yelpaze vardı. İçeceklerin hepsi kutudaydı. Ilgi alaka (yerli turiste de) çok iyiydi. Temizlik, hijyen, odaların konforu, büyüklüğü 10 numara... Havuzlar aynı şekilde... (Sadece her otelde olan, insanların ne zevk aldıklarını anlamadığım birbirlerine uzak mesafeli top fırlatma sporu(!) 'ndan nefret ettik)
    Sonuç itibariyle gerçekten muazzam bir oteldi. Bu nedenle pişman olmamak için önce fiyatını görmek istiyorum. İşime gelmezse her türlü önerinize açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oft01819 -- 6 Aralık 2014; 6:03:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sifirdokuzucuolanvarmi

biz admirale gidiyoruz 15 haziranda, hangi arkadaşa sorsam balayına ordaydım dedi, çok fazla düşünmeden gözünü karartıp gidicen, zincir otel iyidir, zaten ye iç yat zaman her yerde geçip gidiyor.

Size tavsiyem fazla snack bar'lardan yiyecek almamanızdır. Otelin ana restorantını tercih edin. Ben snack bar lar yüzünden midemi bozmuştum. Bir gün bir şey yiyemedim.
  • Arkadaşlar. Otelpuan sitesine göre…

Limak Arcadia Golf & Sport Resort
    Belek 96 Puan.

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort
    Belek 94 Puan.

Limak Limra Resort
    Kemer 95 Puan.

Bu 3 tesis de yüksek puan alarak 2013 yılında Otelpuan ödülünü kazanan tesisler arasında görüluyor.
    Limak tesislerinde konaklayan arkadaşlar varsa, bu tesisler ile ilgili bilgi ve tecrubelerini paylaşabilirlerse, memnun olurum.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.