Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.turizmgazetesi.com/news.aspx?id=75476

Rixos grubu ile alâkalı bir haber....
  • yns41 Y kullanıcısına yanıt
    2012 temmuzunda long beachde kaldık

havuz sayısı, yemek bolluğu, oda temizliği herşey çok güzeldi, havuzlara ve plaja tünelden geçip gidiyorsun ama sorun değil her şey otel bölgesinde her köşede bir yemek dönercisi dondurmacısı sabahları gözlemeci teyzesi kısaca süper bir oteldi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

http://www.turizmgazetesi.com/news.aspx?id=75476

İşletim ve hizmet açısından 2015 yılında karambol ve düşüş olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pendo -- 7 Aralık 2014; 16:55:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgtr

2012 temmuzunda long beachde kaldık

havuz sayısı, yemek bolluğu, oda temizliği herşey çok güzeldi, havuzlara ve plaja tünelden geçip gidiyorsun ama sorun değil her şey otel bölgesinde her köşede bir yemek dönercisi dondurmacısı sabahları gözlemeci teyzesi kısaca süper bir oteldi tavsiye ederim.

Sigortalı olmak üzere rezervasyon yaptım hocam transfer almadım ama alsamıydım diye düşünüyorum

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Nasilsin?

Haberden de anlasilacagi gibi Rixos eski rixos degil. Yurtici operasyonlari bitirme calismalari var. Rixos icin bundan sonra varsa yoksa yurtdisi. Zaten burda 2 senedir defalarca rixos bitti diye soyledim yazdim.

En sonunda satis haberleri de gelince bazi arkadaslar ikna olur artik. Belki butun oteller satilmaz ama bence satilmasa da teknik anlamda rixos eski rixos degil. Eski A takimi zaten yerini bosaltti. Patron zaten farkli bakiyor olaya . Ama en iyisini Husnu amcam yapti zaten . Tekirovayi kapatti. Ben bu sene Yenilenmis haliyle tesisi begendigim halde mutfak kalitesini begenmediydim. Simdi husnu amca oraya bir ayar vericektir ve gercekten PREMIUM olacak tesis.

Kisaca Tekirovaya bu sene gidilir ama diger rixoslar icin tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aşağıdaki oteller hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? 24-29 ağustos 5 gün 2 kişi + 1.5 yaşında çocuk = 2.000 TL civarı konaklamak istiyoruz.

Silence Beach Resort / Side
    Spice Hotel / Belek
    Crystal Admiral Resort Suites & Spa / Side
    La Grande Resort & Spa / Side
    İsis Hotel Spa / Bodrum-Gümbet
    Forever Clup / Bodrum-İçmeler
    Crystal Paraiso Verde Resort / Belek
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

Arkadaşlar temmuzda alanya,kemer,side yer çok farketmiyor biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında çocuklarla gideceğiz. Özellikle aqua park konusunda başarılı bir otel bakıyorum. Sizden ricam ise;

eşim kapalı bir bayan olduğu için işletmenin ve müşterilerin bizden rahatsızlık duymayacakları bizim de tatilimizi rahat yapabileceğimiz herşey dahil 5 gece 2000 civarında bir otel bulabilirmiyiz. Malumunuz bazı oteller haşema ile yahut kapalı mayolarla havuza girmeye vs izin vermemekte.

Adenya otel, sah inn, bera alanya. Bunlar var islami kesime gore bahsettigin tarihlerde 4000-5000 tl arasi!!!! Insanlari soyuyorlar resmen.. Esinin kapali olmasi oteli ve musterileri neden rahatsiz etsin? Oyle bir durum olursa Turizm bakanligina sikayet et ceza verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE5816

ARKADAŞLAR BODRUMDA SAHİLE YAKIN UYGUN Bİ YER ARIYORUM
    EŞİMLE GİDİP BOL BOL GEZECEĞİMİZ İÇİN HERŞEY DAHİL OLMASINA DA GEREK YOK
    ÖNEREBİLECEĞİNİZ TEMİZ OTEL YADA PANSİYONLAR VAR MIDIR ?

4 mevsim pansiyon var bodrum merkezde. plaja 150 mt uzaklıkta, bodrum kalesine yürüyerek 15 dk uzaklıkta, barlar sokağına 5 dk uzaklıktadır. Değerlendirebilirsin. Ama fiyatları hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

Hocam merhaba. Nasilsin?

Haberden de anlasilacagi gibi Rixos eski rixos degil. Yurtici operasyonlari bitirme calismalari var. Rixos icin bundan sonra varsa yoksa yurtdisi. Zaten burda 2 senedir defalarca rixos bitti diye soyledim yazdim.

En sonunda satis haberleri de gelince bazi arkadaslar ikna olur artik. Belki butun oteller satilmaz ama bence satilmasa da teknik anlamda rixos eski rixos degil. Eski A takimi zaten yerini bosaltti. Patron zaten farkli bakiyor olaya . Ama en iyisini Husnu amcam yapti zaten . Tekirovayi kapatti. Ben bu sene Yenilenmis haliyle tesisi begendigim halde mutfak kalitesini begenmediydim. Simdi husnu amca oraya bir ayar vericektir ve gercekten PREMIUM olacak tesis.

Kisaca Tekirovaya bu sene gidilir ama diger rixoslar icin tavsiye etmem.

Teşekkürler hocam...Sen nasılsın?

Söylediklerini hatırlıyorum...Aynen söylemiştin...Dediklerinin hepsi çıktı...

Ama şu var ki ben Hüsnü amcanın orayı doğru dürüst işletebileceğini pek düşünmüyorum...Otelcilikten gelme bir grup alsa daha iyi olurdu sanki...

Sen ne yapacaksın bu sene? Ben bu yıl Güral Premier Tekirova tesisini gözüme kestirdim...Bir sıkıntı olmazsa rezervasyonu yapacağım herhalde...Fiyat düşerse veya başka bir durum olursa da sigorta alıp iptal ettiririz...

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Arkadaşlar temmuzda alanya,kemer,side yer çok farketmiyor biri 5 yaşında diğeri 1 yaşında çocuklarla gideceğiz. Özellikle aqua park konusunda başarılı bir otel bakıyorum. Sizden ricam ise;

eşim kapalı bir bayan olduğu için işletmenin ve müşterilerin bizden rahatsızlık duymayacakları bizim de tatilimizi rahat yapabileceğimiz herşey dahil 5 gece 2000 civarında bir otel bulabilirmiyiz. Malumunuz bazı oteller haşema ile yahut kapalı mayolarla havuza girmeye vs izin vermemekte.

Adenya otel, sah inn, bera alanya. Bunlar var islami kesime gore bahsettigin tarihlerde 4000-5000 tl arasi!!!! Insanlari soyuyorlar resmen.. Esinin kapali olmasi oteli ve musterileri neden rahatsiz etsin? Oyle bir durum olursa Turizm bakanligina sikayet et ceza verirler.

Ben i şekilde İslami otelleri istemiyorum hocam, eşinden çocuklardan ayri denizin havuzun tatilini anlami olmuyor. Biz normal otellerden rahatsizlik duymuyorum ama ne hikmetse birtakim işletmeciler rahatsız okuyorlar. Yurtdisinda onlarca tatil yaptim hic söz konusu olmadi. Gecen yil kemerde işletmeciler kapali mayolarla havuza görmenizin yasak olduğunu söylediler ucretmizi alip terkettik o tesisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pendo

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

http://www.turizmgazetesi.com/news.aspx?id=75476

İşletim ve hizmet açısından 2015 yılında karambol ve düşüş olur mu acaba?

Karambol olur ama düşüş olacağını sanmam...

Bankaların bu kadar bedava para dağıttığı bir zamanda ve milletin de krediye abanıp bir hafta tatil yapıp bir yılda ödediği bir ülkede kolay kolay düşmez fiyatlar...

• Tatil Fırsatı yazan yok:) Limak filan çok pahalı zengin tayfaya denk geldi bu sene bu bölüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

quote:

Ben i şekilde İslami otelleri istemiyorum hocam, eşinden çocuklardan ayri denizin havuzun tatilini anlami olmuyor. Biz normal otellerden rahatsizlik duymuyorum ama ne hikmetse birtakim işletmeciler rahatsız okuyorlar. Yurtdisinda onlarca tatil yaptim hic söz konusu olmadi. Gecen yil kemerde işletmeciler kapali mayolarla havuza görmenizin yasak olduğunu söylediler ucretmizi alip terkettik o tesisi.

Kemer'de hangi oteldi burası?...Merak ettim...

• Ben bu sene Rixos Belek'i düşünüyordum ama hizmette,yönetimde problemler olacaksa başka yere yönelmek lazım.Geniş alanı,yeşilliği,tatil köyü değilde otel diye Rixosu seçmiştim.Başka alternatif olarak,Cornelia Diamond nasıldır Rixosa göre?Restaurantta,havuz ,plaj kenarında yer kapma sıra falan oluyor mu?Resimlerde doğru dürüst bahçe görünmüyor gerçekte de az mı yeşilliği,hizmeti,personeli nasıldır?

• quote:

Turan prince word oteli tercih edin hocam ,hiçbir sorun yok,sidede bu otel,internet sitesinden inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

Tatil Fırsatı yazan yok:) Limak filan çok pahalı zengin tayfaya denk geldi bu sene bu bölüm

Hocam bu sene otel sahipleri zengin takılıyor. Sorun otellerin fahiş fiyata erken rezervasyon takkesi altında oda satmaya çalışmasında. Haklı olarak da herkes isyanda. Hal böyle iken yani ortada fiyat açısından fırsat yokken neyi konuşalım ki ? Pahalı odaları satamazlarsa esas fırsatlar sezonda olacakdır.

Kimseye bu fiyatlardan kolayla 8 ay evvelinden oda satamazlar. En azından iç pazarda beklenen hareket bu rakamlarla olmaz. Bence devlet Tatile taksidi kaldırmalı ki Otelcilerin de ayağı yere bassın. O zaman fırsatlardan bahsedebiliriz. Ama bu seferde birçok kişi Tatile çıkamaz ki bu da hiç hoş olmaz.
    bu zamanda senede 1 defa olsun bir kişinin tatile çıkması veya burda hep deniz tatili konuşulduğunu farz edersek böyle bir konseptte tatil yapabilmesi lüks olmamalı bir ihtiyaç sayılmalı. Lakin T.C de hayat standartları nufusun %10 kesimi için her zaman iyi . Geri kalan %90 lık kısım da piramitin altını oluşturmakta maalesef.

• Merhaba arkadaşlar, Paloma Otelleri hakkında bilgisi olan var mı ? Ets'den baktiğimde "Paloma Oceana Resort" Side, "Paloma Grida Resort & Spa"Belek, "Paloma Renaissance" Kemer ve diğer Paloma otelleri hizmet ve kalite olarak gayet iyi görünuyorlar. Ama tabii bu işler göründüğü gibi olmaz bilgisi, tecrubesi olan birileri varsa görüşlerini paylaşabilir mi?
  • Ölüdenizde bulunan Liberty otele gitmiş olan var mı daha önce?
    2 yaşında bir cocukla gideceğiz de cocuklu aileler tarafından önerilmiş TripAdvisor' da
  • quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Merhaba arkadaşlar, Paloma Otelleri hakkında bilgisi olan var mı ? Ets'den baktiğimde "Paloma Oceana Resort" Side, "Paloma Grida Resort & Spa"Belek, "Paloma Renaissance" Kemer ve diğer Paloma otelleri hizmet ve kalite olarak gayet iyi görünuyorlar. Ama tabii bu işler göründüğü gibi olmaz bilgisi, tecrubesi olan birileri varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

Paloma otellerinde biz Türklerin bir değeri yok.Ben bir daha paloma otellerine gitmmem.Varsa yoksa yabancılar,kendinizi ülkenizde yabacı hissetmek istiyorsanız gidin.Ama yiyecek,içecek ve temizlik konusunda gayet iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lujin

quote:

Orijinalden alıntı: metmax

Merhaba arkadaşlar, Paloma Otelleri hakkında bilgisi olan var mı ? Ets'den baktiğimde "Paloma Oceana Resort" Side, "Paloma Grida Resort & Spa"Belek, "Paloma Renaissance" Kemer ve diğer Paloma otelleri hizmet ve kalite olarak gayet iyi görünuyorlar. Ama tabii bu işler göründüğü gibi olmaz bilgisi, tecrubesi olan birileri varsa görüşlerini paylaşabilir mi?

Paloma otellerinde biz Türklerin bir değeri yok.Ben bir daha paloma otellerine gitmmem.Varsa yoksa yabancılar,kendinizi ülkenizde yabacı hissetmek istiyorsanız gidin.Ama yiyecek,içecek ve temizlik konusunda gayet iyiler.

Zaten bizim ülkemizde, kendini yabancı gibi hisseden başka bir ülke vatandaşı var mı şu yer yüzünde anlamış değilim..

Tatile gitmek istersin otel sana Turistlerden %1000 daha fazla fiyat çeker, otelde eğlenmek istersin, müzik dinleyip dans etmek istersin ama otelde ki müşterilerin dil durumuna göre yapılır her şey.
    Sen nasıl olsa Türk vatandaşısın, eğlensende olur, eğlenmesende.
    Paranın en fazlasını sen verirsin, eğlenmeden, tatil yapmadan yine tatilin zehir olan sen olursun..
    En iyisi Turist kılığında tatil yapacaksın ki, değer versinler sana!

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.