Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende yorumları okuyup,fotolara bakıp karar vermiştim.Çokta beğenmiştim,yenilenmiş odaları,restaurantı,ortak alanları,geniş bir alana yayılması,peyzajı vs vs. çok hoşuma gitmişti ama bu forumda da,diğer yorum sitelerinde ki olumsuz yorumlarda da rixos eski rixos değil,personel yetersiz,masalar temizlnmiyor,yabancıya daha ilgi,hizmet var,Antalya ofisi kapatılıp işten çıkarmalar,şikayetlerini okuyunca acaba dedim 2015 yılı Rixos için dalgalanma yılı mı olacak?Yeni düzen oturana kadar.onun için başka otellere yöneldim.Dediğim gibi yoksa bende beğenmiştim gördüğüm kadarı ile rixosu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuncu

quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

quote:

Eylül sonu için Voyage Sorgun veya Güral Tekirova otellerinden hangisini seçmeli?

İlla ikisinden birine gidecekseniz bence güral sanırım 2013 de en iyi aile oteli seçildi aqua parkı keyifli büyük voyagede bu sene yenileniyor ama ben olsam gürala giderdim. herşeyiyle üstündür sorgundan.

Açıkcası bu yıl Rixos Belek'i düşünüyordum ama şikayetler,merkezini taşıma vs.leri görünce başka tesislere yöneldim.Cornelianın içi güzel görünüyor ama çok mu beton acaba?Resimlerde çok bir yeşil alan görünmüyor gibi!Yeşil alan da olsun istiyorum.!Biz de bu yıl Voyage Belekte kaldık.Hizmeti,yeşil alanı vs.memnun kaldık.Cornelia, Voyage Belekten daha mı iyidir sizce ?İkisinide görmüş biri olarak...?havuz kenarında,plajda şezlonglar dipdibe mi?yemeklerde,snacklerde sıra,kuyruk oluyor mu?Ödeme kolaylığı dedğinizde acenta fiyatlarını mı veriyor call center acaba?Teşekkürler..

voyageden kesinlikle daha iyi otel voyageden büyük 1500 kişi konaklarken hiç bi kere sıra beklemedik havuz basında vs bi yerde bos ver aramadık bi garsona bakarmısın demedik çok iyi bir otel çok nezih müşteri çok kaliteli mutfagını anlatamam çok başarılı açık büfede ıstakoz, lagos falan çıkıyor kuzu cevirme portakallı ördek çok iyi tereddüt etmeyin ben bu yıl 25 agustos da ordayım insallah acentadan %1 yukarı veriyo mesela 3000 liraysa 3040 falan oluyor oda önemli degil 9 ay sonra gidiceginiz tatilin parasını şimdiden ödemiyosunuz. Cornelia alternatifler arasındaysa başka yer düşünmeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

Sizin tercihiniz ama bence jakuzi tercih sebebi olmamalı kendi önerilerimi sıralayım siz seçin

1. Gloria serenty
    2. Cornelia Diamond
    3. Gloria Golf
    4. Amara Dolce Vita

O kadar para verip macera aramayın bence bu otellerin hepsinde sorun yaşamazsınız bakın en ucuzuna gidin derim tabiki maxx royal regnum carya calista var ama bunlar gereksiz pahalı oteller bir tavside daha bulunayım cornelia tercih ederseniz cornelia call centeri arayın ödeme şekli çok cazip 300-400 lira yolluyosunuz kalanı otele gidince ister peşin ister kredi kartıya ödüyorsunuz. Ben iki yıldır öyle yapıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Cornelia'nın kendisinden satın alınca fiyatları acentelere göre nasıl farkediyor peki?

yüzde 1(bir) yukarı fiyat veriyolar yani ets %30 otel %29 yapıyor cok bişey fark etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahh41

ets tur acenta sahibi arkadaşımda bana corneliada'yı önerdi.balayı çiftlerinin en çok tercih ettiği otellerden biriymiş hemde yeni bir otel 3-4 senelik falan.fakat aqua parkı olmadığı için sıcak bakmadım.benimde önceliğim aqua parktı.bugüne kadar gittiğim otellerde 4-5 tane göstermelik kaydırak vardı onlarda hiç zevkli değildi.fakat rixostaki aqua park çok büyük ve eglenceli görünüyor.sırf aqua parkı yüzünden bu oteli seçtim gidip eglenmek istiyoruz biraz :)

Karar sizin herkesin önceliği farklı ama rixos un aqua parkına da dısardan müşteri alıyolar diye biliyorum çok kalabalık oldugunu söylüyolardı otele bi sorun isterseniz. Cornelianınki bize yetiyor çok da önemli değil bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dfb19007 -- 9 Aralık 2014; 15:30:07 >

• Arkadaşlar 3 yaşındaki çocuğumuzla tatile gitmek üzere Silence Beach ve Crystal Waterworld arasında kalmış durumdayım. Tüm yorumları okudum ve genel izlenimlerim hakkında bu otellerde konaklayanlar bana fikir ve bilgi verebilir mi?
    1. Crystal için çok kalabalık olmasından ve Arapların çok olmasından şikayet edilmiş?Bu durum sorun yaratıyor mu?
    2. Crystal için ızgara konusunda çok yeterli değil diyorlar doğru mu?
    3. Silence Beach'in eski olması sorun yaratır mı hijyen açısından.
    4. Silence Beach lunaparkı ücretli mi, kullanmayı engelleyecek kadar kalabalık oluyor mu?

Gidenler yada bilenler yardımcı olabilir mi? Saygılar..
  • Erken Rezervasyon başladığından beri Jolly Tur "8 Aralık son" diye bağırıp duruyordu...Ben de dün birkaç tesisin fiyatlarını aldım bugün karşılaştırmak için...Hani birinci periyodun son günü dündü ya...Bugün siteye girdim ki bizim 8 Aralık 15 Aralık olmuş,süre uzamış...Fiyatları kontrol ettim,aynı duruyor...

Hasılı kelam...Siz siz olun bunların sözüne güvenmeyin...Ne zaman ne yapacakları hiç belli değil...Vatandaş neye göre erken rezervasyon yapacak acaba?
  • Dfb19007 D kullanıcısına yanıt
    Bu ödeme tipinde acaba acentaların yaptığı "erken rez.iptal sigortası" gibi birşey oluyor mudur?Şimdi ödenen avansı geri veriyorlar mı,gidememe durumunda?

• quote:

Bu ödeme tipinde acaba acentaların yaptığı "erken rez.iptal sigortası" gibi birşey oluyor mudur?Şimdi ödenen avansı geri veriyorlar mı,gidememe durumunda?

Avansı geri öderse taktir edeceginiz gibi almasının bir anlamı olmaz. Söyle yardımcı oluyorlar diyelimki tarih değişti otel müsaitse sizin gidiceginiz tarihde o tarihe aktarıyorlar. Bu acentalarda yok. Yada gidemeyecekseniz paranızı tutuyolar seneye kullanın diyorlar. Otel için konu para değil ama iade etse başını alamaz bu işten. Zaten otel %100 doluyo oluyor sezonda.
  • Tur şirketlerinin alayı fırsatçı, kazıkçı.
    Milleti kazıklamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
    Örneğin; Antalya da bir otele Temmuz ayında 4 bin çekiyorlar, otele bu paranın ne kadarını verecekler, ne kadarını kendine alacaklar bilgisi olan var mı?
    Bu fiyatlarda Tur şirketi de, Otelde %1000 gibi kazancı oluyor, yazıklar olsun, haram zıkkım olsun!!!
    Turizm bakanlığı uyuyor mu, bir el atsalar fiyatlara mevkii ve otele göre barem koysalar da, bütün Türk vatandaşları tatil yapabilse!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar balayı için 31.08.2015 - 04.09.2015 tarihleri arasında UHD sistemde Antalya bölgesinde kaliteli bir otel arıyorum.
    Bütçem 3000-4000 Tl ye kadar çıkabilir. Fakat istediğim bazı özel koşullar var bunlara uygun bir otel arıyorum.
    * Öncelikle 24 saat yerli yabancı içki olması
    * Kalacağımız odada jakuzi olması ( Bazı otellerin odalarının balkon kısmında yada banyoda değilde odanın içinde jakuzi bulunuyor böyle olması tercih sebebi)
    * Yiyecek kalitesinin ve temizlik önemli

Bu kriterlere uyan Otel önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı düğünü bu sene yaptık. Balayına seneye gideceğiz. Oteller evlilik tarihinin üstünden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bizi balayı pakedine dahil ederler mi? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Balayı paketleri evlilik tarihinden en çok bir ay sonrasına kadardır...Balayı paketi alabileceğinizi sanmıyorum...Ama tabii yüzyüze görüşmekte fayda var...Belki olabilir...

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Evet bende bu açıklamayı okumuştum fakat belki oteller bu konuda esneklik gösterebilir, başından böyle bir olay geçen arkadaş vardır diye sordum.
  • bu sene temmuz ayı için gitmeyi düşündüğüm oteller

1-Delphin İmperial Lara
    2-Cornelia Diamond Golf Resort&Spa
    3-Voyage Belek Golf & Spa

delphin için fiyatlar acentalarda belli değil sadece dejavu_2001 360 tl diye fiyat aldım yazdı artık bakacagız bir acıklansın titanic delux belek ten sonra bunlarda onun kadar iyi bir seçim olacak diye düşünüyorum
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Bence biraz fazla ağır olmuş...

Önceki sayfalarda yazdım mesela Rubi Platinum oteli ile görüştüm Mayıs ayının son haftası için Deniz Manzaralı oda için Kişi Başı 280 TL fiyat verdi.
    Aynı tarih ve odada ETS Tur ise kişi başı 168 TL fiyat veriyor.

Tamam elbette bende bu sayfadaki tüm yorumlara katılıyorum bu sene otel fiyatları almış başını gitmiş, bu fiyatlar tabikide çok yüksek ama yukarıdaki örnekte olduğu gibi Otelin verdiği rakam ile ETS Tur'un verdiği fiyat ortada.
  • blackeagle067 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar ikisi için de size ok ise kesinlikle Crystal Palace.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

bu sene temmuz ayı için gitmeyi düşündüğüm oteller

1-Delphin İmperial Lara

delphin için fiyatlar acentalarda belli değil sadece dejavu_2001 360 tl diye fiyat aldım yazdı artık bakacagız bir acıklansın titanic delux belek ten sonra bunlarda onun kadar iyi bir seçim olacak diye düşünüyorum

Otel tercihlerimiz yakın. Ilk tercihim belli ama 2. 3. alternatiflerim yoktu. Yazdıklarınızı da düşünmedim değil ama hala kararsızım. Daha önce de söylediğim gibi Delphinler açıklanana kadar beklemeye devam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silence Beach' e en son 2013 yazı olmak üzere iki kere gittim. Lunapark için girişte yanlış hatırlamıyorsam kişi başı 3'er jetonu ücretsiz veriyorlar. Her şey 1 jeton. Temmuz Ağustos döneminde gitmemize rağmen hiç bir oyuncakta sıra olmuyordu, hatta koca gondola 3-4 kişi bindiğimizi hatırlıyorum. Çocuklara yönelik aletler de var ufaklık eğlenir.
    Biz göl evleri denen arka bölümde kalıyorduk. Odanızın önünden direk havuza giriyorsunuz. Çocuklu aile için büyük nimet, o yatağında uyurken siz havuzda takılabilirsiniz. Yalnız giriş katı olanlardan almanızı tavsiye ederim zira 2. 3. kat da var. Göl evlerinin olduğu bölümde Anatolia restaurant var. Türk mutfağı ağırlıklı çıktığı için biz orayı tercih ediyorduk. Ana restaurant daha çok Ruslara yönelik gibiydi. Ben memnun kaldım, genel olarak 10 üzerinden 8,5 diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandostigre -- 9 Aralık 2014; 17:45:28 >
  • Etsnin sitesinde crystal otelinin listede fiyatı daha ucuz çıkıyor ama otel sayfasına girince artıyor nedendir acaba bilgisi olan varmı

• arkadaşlar anıtur dan indirim kuponu geldimi bu yıl mailinize.geçen senelerde geliyordu bu yıl gelmedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oft01819

quote:

Orijinalden alıntı: fullmudur77

bu sene temmuz ayı için gitmeyi düşündüğüm oteller

1-Delphin İmperial Lara

Otel tercihlerimiz yakın. Ilk tercihim belli ama 2. 3. alternatiflerim yoktu. Yazdıklarınızı da düşünmedim değil ama hala kararsızım. Daha önce de söylediğim gibi Delphinler açıklanana kadar beklemeye devam...

delphin acıklansada karar verebilsek otelin sitesinde bile yaz için rezervasyon yapılmıyor boş oda yok fiyat 0,00 yazıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Bence biraz fazla ağır olmuş...

Önceki sayfalarda yazdım mesela Rubi Platinum oteli ile görüştüm Mayıs ayının son haftası için Deniz Manzaralı oda için Kişi Başı 280 TL fiyat verdi.
    Aynı tarih ve odada ETS Tur ise kişi başı 168 TL fiyat veriyor.

Tamam elbette bende bu sayfadaki tüm yorumlara katılıyorum bu sene otel fiyatları almış başını gitmiş, bu fiyatlar tabikide çok yüksek ama yukarıdaki örnekte olduğu gibi Otelin verdiği rakam ile ETS Tur'un verdiği fiyat ortada.

Otellerden alınan fiyatlar genelde kapı fiyatlarıdır ve bu fiyatlardan yılda herhalde bir veya iki tane rezervasyon yapılır...
    Bir otel acenteye bağlandıysa fiyatı özellikle afaki söyleyip insanları acentaya yönlendirir...Sistem böyle işliyor...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.