Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TDB

Bence acele etmemek lazım. 250 TL altı düzgün otel bulmak zor. Fiyatların daha fazla artması mümkün gelmiyor bana.

Satış yapılamayınca fiyat kırma imkanları yok ancak geçen seneki gibi fırsat sitelerinden kampanyalı satış yapma ihtimali çok yüksek.

öyle düşünmeyin bu otellerin çogunda oran agırlıklı yabancı benım gittiğim otelde gecen yıl yabancı %80 di adamlar istese otele Türk sokmadan yılı geçirirler. Fiyat yükselme ihtimalli var ama düşme ihtimali yok düşse bile sigorta var iptal eder yeniden alırsın.
  • Valla ben hiç riske girmeden 14 Aralık gibi ETS'ten Spice Hotel ve Rubi Platinum otellerine rezerasyon yaptırıcam.

Evet belki fiyat belli bir süre yükselmeyebilir ama kafamda oteli ve tarihi belirlediysem alayım gitsin diye düşünüyorum.

Aynı şekilde eğer başka sitelerde daha uyguna bulursam (Ki zor bu otelleri sadece ETS satıyor) iptal eder oradan tekrar satın alırım diye düşünüyorum.
  • Oran da fiyatlar da aynıydı, geçen senenin konusuna baktığınızda (17 Aralık 2013-2.rezervasyon dönemi)görebilirsiniz fiyatlar da aynı kalmıştı.
    Hatta Ocak ayında ekstra banka kampanyaları,hediye çekleri ile vs. daha uyguna gelmişti ilk fiyatlara göre.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83802517&p=93&f=2083
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

quote:

Bence acele etmemek lazım. 250 TL altı düzgün otel bulmak zor. Fiyatların daha fazla artması mümkün gelmiyor bana.

Satış yapılamayınca fiyat kırma imkanları yok ancak geçen seneki gibi fırsat sitelerinden kampanyalı satış yapma ihtimali çok yüksek.

öyle düşünmeyin bu otellerin çogunda oran agırlıklı yabancı benım gittiğim otelde gecen yıl yabancı %80 di adamlar istese otele Türk sokmadan yılı geçirirler. Fiyat yükselme ihtimalli var ama düşme ihtimali yok düşse bile sigorta var iptal eder yeniden alırsın.

Türkiyeye gelen turistlerin %14'ü Rus.

Ruble %60 değer kaybetti. Kısaca gfiyatlar Ruslar için %60 arttı diyebiliriz.

Ayrıca Ramazan ve Kurban bayramı da kötü yönde etkileyecektir. Ben satışların çok düşeceğini düşünüyorum.

Tabi teorikteki herşey pratiğe dönüşmeyebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dfb19007

quote:

Türkiyeye gelen turistlerin %14'ü Rus.

Ruble %60 değer kaybetti. Kısaca gfiyatlar Ruslar için %60 arttı diyebiliriz.

Ayrıca Ramazan ve Kurban bayramı da kötü yönde etkileyecektir. Ben satışların çok düşeceğini düşünüyorum.

Tabi teorikteki herşey pratiğe dönüşmeyebilir.

Haklı olabilirsiniz belki ama bu konu o kadar stratejik yaklaşılması gerekmeyen bi konu diye düşünüyorum dediğim gibi en kötü 20 lira verip sigortadan iptal eder yenisini alırsınız tercih sizin.

• Merakla takip ettiğim ve müthiş bir otel olmasını beklediğim Nisan ayında açılacak olan Sueno Deluxe Belek için bir tanıtım pdf'i buldum. Konseptini anlatan, yararlı bir dosya. Aşağıdaki linkten indirip inceleyebilirsiniz.

https://visitantalya.com/data/pdf/sueno-hotels-deluxe-belek-57567.pdf
  • bcaksk kullanıcısına yanıt
    aynı oteli bende bekliyorum, açılışa özel güzel bir fiyat verirse ilk yılı kötü olur diye düşünmeden gideceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

arkadaşlar Delphin İmperial Lara hakkındaki düşünceleriniz nelerdir

Birkaç sayfa geriye giderseniz kısaca yorum ve deneyimimi yazmıştım. Bütçenize uyuyorsa gözü kapalı gidin... 1 hafta daha bekleyip Delphin Imperial'in fiyatını görüp sonra bir karar vermek gerekir diye düşünüyorum.

• cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Artık oteller de amatörce davranmıyor, yeni tesis bile olsa tecrübeli ya da eğitimlerini vererek elemanları alıyor, çoğu şey için de hazırlıklı oluyor böyle büyük yatırımlı proje otelleri. Genelde ilk yılları da olsa oturmamış pek bir şey olmuyor bu kadar büyük yatırımlı projelerin, her şey düşünülüyor. Belki akla gelmeyen birkaç şey olabilir ama dediğim gibi "ilk yılı, kötü olur" diye düşünmemek lazım artık. Geçtiğimiz yaz Titanic Deluxe Belek'teydik, ikinci sezonuydu fakat eksik tek bir şey dahi bulamamıştık, beğenmediğimiz hiçbir şey de olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Geçen sene 2.rezervasyon dönemine geçildiğinde fiyatı artan yer olmamıştı. Bu fiyatlarla bu sene de aynı olacaktır diye düşünüyorum.

Kesinlikle haklısınız... Hatta 3. dönemde de değişmemişti... Mart - Nisan'dan sonra kıpırdanma başlıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

Arkadaşlar balayı için 31.08.2015 - 04.09.2015 tarihleri arasında UHD sistemde Antalya bölgesinde kaliteli bir otel arıyorum.
    Bütçem 3000-4000 Tl ye kadar çıkabilir. Fakat istediğim bazı özel koşullar var bunlara uygun bir otel arıyorum.
    * Öncelikle 24 saat yerli yabancı içki olması
    * Kalacağımız odada jakuzi olması ( Bazı otellerin odalarının balkon kısmında yada banyoda değilde odanın içinde jakuzi bulunuyor böyle olması tercih sebebi)
    * Yiyecek kalitesinin ve temizlik önemli

Bu kriterlere uyan Otel önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı düğünü bu sene yaptık. Balayına seneye gideceğiz. Oteller evlilik tarihinin üstünden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bizi balayı pakedine dahil ederler mi? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Arkadaşlar yukarıdaki kriterlere göre erken rezervasyon bitmeden öneri bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu yıl misafirmiz nedeniyle yasli olan anne ve babamı göndereyim dedim babamı bedava gideceksiniz dediğim halde zorla kabul ettirdim. 20 nisan giriş 5 gece 6 gün herşey dahil ÇEŞME PIRIL BEAUTY OTEL sen Setur aracılığı ile vakıfworld avans puanla aldım 942,5 TL indirimsiz haliydi %50 puanla halledecegiz şükür

Yasli kumrulara tatillerinde yardimlarindan dolayi basta @Koko69 abimiz olmak üzere hepinize teşekkürler

Antakya Hatay Ottomoan Termal oteli secmeyin bir tanidik gitmiş iki defa farklı yollarda araplardan sac kıllarından havuza girilmiyordu içler acısıydı bir daha gidersen 3 olsün dedi iki kez hataya düşmüş aman dikkat hem daha pahalı Ottoman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILKERATLIILKER -- 10 Aralık 2014; 17:00:06 >
  • Bu arada Barut, Fethiye'ye de otel açıyormuş, o da Mayıs ayında bekleniyor. Fethiye gibi bir yere güzel bir otel lazımdı artık, senelerdir vasat otelleri yüzünden güzelim Fethiye soğuk geliyor insana. Oysa geçen yaz 3 günlük kısa bir tatilimiz olmuştu da yine vasat otellerden birinde, yapacak, gezecek görecek çok yer var oralarda.
    Umarım otel temsili fotoğraflardaki kadar güzel olur.
    http://www.etstur.com/Barut-Fethiye-Sensatori/Fotograf-Ve-Videolar

Yalnız yüksek fiyatlarla giriş yapacağa benziyorlar, şimdiden ilk sezonları ve erken rezervasyon dönemi olmasına rağmen 5 gün için 2750 gibi fiyatlar çıkıyor en düşük.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyWar

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Balayı için Belek'te önereceğiniz nereler var acaba? Ağustos sonu için.

Sueno Golf, herşeyiyle memnun kalırsınız.

Denize kıyısı yok bilginiz olsun.

balayı dediği için tavsiye ettim. otel çok sakin geneli golf için gelen yabancılardan oluşuyor. denize sıfır olmaması sorun değil bence, bende bu durum gitmeden önce sıkıntılı olur diye düşünüyordum ama denize golf araçlarıyla gidip geliniyor, baya eğlenceli oluyor ayrıca.

• Arkadaşlar bu fiyatlar böyleyken bu sene Bonubon benzeri bir kampanyanın gelmesi kaçınılmaz. Geçen seneye göre %50 fazla fiyatlarla kime aralıkta satış yapacaklar. 100 kişiden 1-2 kişi ancak alır. Ama plan belli 100'lük malı 150'den açtılar, bire bir kampanya yapıp 75'e gelecek, dolayısıyla aslında %25 indirimli normal bir erken rezervasyon fiyatı ile işi kapatacaklar.
  • Merhabalar,

ETS Tur'dan Ağustos sonu 5 günlük 2 kişilik bazı fiyatlar çıkardım.
    Bunların içerisinden tavsiyeniz olursa sevinirim.
    Belki başka arkadaşlara da yardımı dokunur.

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudkaldo -- 10 Aralık 2014; 21:13:57 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar balayı için 31.08.2015 - 04.09.2015 tarihleri arasında UHD sistemde Antalya bölgesinde kaliteli bir otel arıyorum.
    Bütçem 3000-4000 Tl ye kadar çıkabilir. Fakat istediğim bazı özel koşullar var bunlara uygun bir otel arıyorum.
    * Öncelikle 24 saat yerli yabancı içki olması
    * Kalacağımız odada jakuzi olması ( Bazı otellerin odalarının balkon kısmında yada banyoda değilde odanın içinde jakuzi bulunuyor böyle olması tercih sebebi)
    * Yiyecek kalitesinin ve temizlik önemli

Bu kriterlere uyan Otel önerilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ayrıca çeşitli sebeplerden dolayı düğünü bu sene yaptık. Balayına seneye gideceğiz. Oteller evlilik tarihinin üstünden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bizi balayı pakedine dahil ederler mi? Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyız ?

Arkadaşlar yukarıdaki kriterlere göre erken rezervasyon bitmeden öneri bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam o butceyle isin zor. Bu istedigin oda tipi suit , king suit ya da junior suit diye gecer. O tip odalarda ise fiyatlar katlamali. Bu sene zaten fiyatlar ucuk. Ustune boyle ozel oda tipini de isteyince 3 gece ancak konaklarsin butceyle.

Bu normalde balayi ciftlerine tesislerdeki musaitlige gore standart oda fiyatina suit oda konaklama imkani taninabiliyor. Siz bu isi ancak bu sekilde cozersiniz .

Ets nin iyi bir acentasina gidin derdinizi guzelce anlatin. Onlar da size yardimci olsunlar.

Ben ise su sekilde oneride bulunayim.
    Titanic de luxe belek otel olarak size tavsiyemdir. Oda tipini standart alip upgrade yapiyorlarsa bu isi bu otelle cozun derim.( balayi konsepti vs.)
    Baktiniz yardimci olmadilar tekrar gelin goruselim b planini.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Bu yıl misafirmiz nedeniyle yasli olan anne ve babamı göndereyim dedim babamı bedava gideceksiniz dediğim halde zorla kabul ettirdim. 20 nisan giriş 5 gece 6 gün herşey dahil ÇEŞME PIRIL BEAUTY OTEL sen Setur aracılığı ile vakıfworld avans puanla aldım 942,5 TL indirimsiz haliydi %50 puanla halledecegiz şükür

Yasli kumrulara tatillerinde yardimlarindan dolayi basta @Koko69 abimiz olmak üzere hepinize teşekkürler

Antakya Hatay Ottomoan Termal oteli secmeyin bir tanidik gitmiş iki defa farklı yollarda araplardan sac kıllarından havuza girilmiyordu içler acısıydı bir daha gidersen 3 olsün dedi iki kez hataya düşmüş aman dikkat hem daha pahalı Ottoman

Hayirli olsun kardesim. Hayirli bir ise vesile olduysam ne mutlu bana. Bu sene pirila benim bile gidesim var. Insallah annen ve baban cok memnun kalirlar. Dualarini aliriz. Allah herkese de senin gibi hayirli evlat nasip etsin insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Bu yıl misafirmiz nedeniyle yasli olan anne ve babamı göndereyim dedim babamı bedava gideceksiniz dediğim halde zorla kabul ettirdim. 20 nisan giriş 5 gece 6 gün herşey dahil ÇEŞME PIRIL BEAUTY OTEL sen Setur aracılığı ile vakıfworld avans puanla aldım 942,5 TL indirimsiz haliydi %50 puanla halledecegiz şükür

hocam biz de ailemizi göndercez. setur dan dediğiniz tarihlere baktım.3 kişi için 1600 tl fiyat veriyor. en uygun fiyat bu mudur?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.