Şimdi Ara

2015 Tatil Fırsatları ve Tavsiyeler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.687
Cevap
118
Favori
167.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Semipermeable
    Herşey dahil sisteminde benim en çok enayi gibi hissettiğim konu; alkol kesinlikle kullanmıyorum. Otelin fiyatının artmasında alkolun etkisinin çok olduğunu düşünüyorum.

Al benden de o kadar , bu konuda harakete geçmek lazım artık.Otel alkol seçeneklerine göre 80,100 hatta çok daha fazla fiyat farkı koyabiliyor.Bizim gibiler de mağdur oluyor bence alkolsüz seçeneği artık oluşturulmalı , aklıma şimdi gelen basit bir çözüm alkol kullanmayanlara farklı renk bileklik verilebilir bu kişiler restoran ve barlarda alkol alamazlar , tabi alkol bilekliği olan 2 misli alkol alıp bunlara verebilir öyle de bir durum oluşuyor ama bi şekilde bu sorun artık çözülmeli.

Alkol kullanmayan kişiler tur şirketlerine bu konuda her defasında şikayet ve öneride bulunmalı bence , şahsen bundan sonra her fırsatta bu konuyu dile getireceğim tur şirketleri ve otellere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 13 Aralık 2014; 11:07:40 >

• Tatilbudur da parafa 1500 TL üzeri 100 TL indirim 50 TL de paraf para. Parafly geçerliymis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnyvz -- 13 Aralık 2014; 12:56:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Tatilbudur da parafa 1500 TL üzeri 100 TL indirim 50 TL de paraf para. Parafly geçerliymis.

yaz dönemi için rezervasyonlar başlamış mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Valla ben hiç riske girmeden 14 Aralık gibi ETS'ten Spice Hotel ve Rubi Platinum otellerine rezerasyon yaptırıcam.

Evet belki fiyat belli bir süre yükselmeyebilir ama kafamda oteli ve tarihi belirlediysem alayım gitsin diye düşünüyorum.

Aynı şekilde eğer başka sitelerde daha uyguna bulursam (Ki zor bu otelleri sadece ETS satıyor) iptal eder oradan tekrar satın alırım diye düşünüyorum.

ets iptal de sıkıntı çıkarıyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliyizbizler

quote:

Orijinalden alıntı: ultracimbom

Valla ben hiç riske girmeden 14 Aralık gibi ETS'ten Spice Hotel ve Rubi Platinum otellerine rezerasyon yaptırıcam.

Evet belki fiyat belli bir süre yükselmeyebilir ama kafamda oteli ve tarihi belirlediysem alayım gitsin diye düşünüyorum.

Aynı şekilde eğer başka sitelerde daha uyguna bulursam (Ki zor bu otelleri sadece ETS satıyor) iptal eder oradan tekrar satın alırım diye düşünüyorum.

ets iptal de sıkıntı çıkarıyor mu acaba

sıkıntı yaşamazsın iptal konusunda 72 saate kadar iptal hakkınız bulunmaktadır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

http://www.etstur.com/Kaya-Belek

bende bu otelde kaldım 2 sene önce ve çok memnun kaldım denizi öğleden sonra dalgalı oluyordu ama sabahları harika bir denizi var denizi ve sahili kum fiyatları uygun olsa tekrar gitmek isterim araştırmanızı öneririm.

Hocam çocuklar için imkanları nasıldı acaba aqua park vs açısından
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    fiyat mı artmış acaba, aynı tarihte silence beach 2900 diyor 2 kişi 5 gece
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tugayy

http://www.etstur.com/Kaya-Belek

bende bu otelde kaldım 2 sene önce ve çok memnun kaldım denizi öğleden sonra dalgalı oluyordu ama sabahları harika bir denizi var denizi ve sahili kum fiyatları uygun olsa tekrar gitmek isterim araştırmanızı öneririm.

Hocam çocuklar için imkanları nasıldı acaba aqua park vs açısından

Aquapark 3 tane basit kaydirak vardi cocuklar icin ben haziran ayinda gitmistim hic calisirken gormedim cocuk yoktu o zaman fazla bakmadim o taraflara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Siteden tekrar bakın...Arkadaşın yazdığı doğru...Şimdi baktım...Değişik odalar ve farklı fiyatlar var...Onlara bakmış olabilirsiniz...
  • 15'inden sonra artar mı fiyatlar?Beklemeli mi yoksa şu anda satışta olanlarda artarsa diye p.tesiye kadar almak mı lazım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Siteden tekrar bakın...Arkadaşın yazdığı doğru...Şimdi baktım...Değişik odalar ve farklı fiyatlar var...Onlara bakmış olabilirsiniz...

Nasıl mantık anlamadım bu otel çocuklara da ücret çıkartıyor, 2 çocuk (1 ve 5 yaşında) ekleyince 1000 lira fiyat artıyor
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj kutunuzu kontrol edermisiniz hoş etsenizde değişen yok ama neyse...
  • Merhaba arkadaşlar,

www.tatilgo.com

www.tatilsepeti.com

bu sitelerden tatil alan var mı? 4 yada 5 tane ayrı tarihlerde oda alacağım ama daha önce bu sitelerden almadığım için problem yaşayıp yaşamayacağımı bilemiyorum. Daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim...

Bu arada gideceğim otel Lonicera World Hotel Alanya da daha önce 3 kez gittim her türlü tavsiye ederim... Eğer benim gibi taşlı denizi sevmiyorsanız 10 numara denizi vardır...

• Arkadaşlar long beachten rezervasyan yaptırmıştım ama iptal ettim aşağıdaki linkteki otelden ayırtıcam ne dersiniz birde otelin fiyatı ödemeye sayfasına gelince 70 tl arttı nedendir acaba

http://www.etstur.com/Crystal-Palace-Luxury-Resort-Spa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliyizbizler F kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen sene ben ETS ile yaptım tatili.Bende 2 çocuk vardı 7 ve 2 yaşlsrında.siteden yapınca hesaplamayı çocukların ikisinide katıyordu işe.üstelik word lart yoktu indirim için.aradım ETS yi çoçuğun birinden para almadılar.üstelik paraf kart ile word indiriminden faydalandırdılar.Bence rezervasyonu siteden değil müşteri hizmetlerinden yaptırın derim.Herkes aynı şeyi yapsın bende
  • SEHZADE5816 kullanıcısına yanıt
    İZER BEACH tavsiye ederim. çeşit çok fazla olmasada kaliteli ve çok ilgililer. 2013 te gittiğim crystalden çok daha kaliteli yiyecekler ve ilgili hizmet vardı
  • ​Tatil rezervasyonunuzu Maximum Kart'ınız ile yapın, 100 TL MaxiPuan kazanın!

8-28 Aralık 2014 tarihleri arasında, kampanyamıza dahil seyahat acentelerinden Maximum Kart'ınızla tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk alışverişinize 100 TL MaxiPuan hediye! Kampanyamız süresince kampanyamıza katılmak isteyen müşterilerimizin "TATIL" yazıp, boşluk bırakarak, harcama yapılan/yapılacak kartın son 6 hanesiyle birlikte, banka sisteminde kayıtlı cep telefonu numaralarından 4402'ye SMS göndermesi gerekmektedir.Kampanyamıza ait detay sayfasında sağ üstte yer alan “Katıl” butonundan da istenen bilgiler girilerek katılım sağlanabilmektedir.

..................
    maximum kart'ta 100 maxipuan veriyor , yanlız benim anlamadığım
    Kampanyamızdan ilave MaxiPuan kazanılabilmesi için alışverişlerinizin Maximum özellikli POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Maddesi var bu maddeye göre netten alışverişlerde sıkıntı olur mu acaba

• yns41 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu yıl aldım bu otelden.
    Çok inceledim herşey güzel görünüyor umarım beklediğime değer.
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    gümbet yada bitez de bakıyorum
  • İyi günler konuda firma reklamı yaparak konuyu çirkinleştiren mesajları rapor edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.