Şimdi Ara

2015 TELEVİZYON-ÇAMAŞIR Makinesi-BULAŞIK Makinesi-BUZDOLABI-ELEKTRİKLİ SÜPERGE VS TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar öncelikle desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkür ederim
    12Nisanda Allah izin verirse düğünüm olacak Elektronik eşyaları araştırmaya toparlamaya başladım
    Televizyon= 40-46 inch arasında,400hz veya üzeri,kanal geçişleri hızlı,medya oynatıcısı iyi(usbden falan) 3d özelliği olan 1500-1700 Tl civarı
    Buzdolabı=Siemens veya Bosch düşünüyorum A+++ sınıfı geniş hacimli alttan donduruculu 2000Tl civarı
    Çamaşır Makinesi=Siemens veya Bosch A+++ enerji sınıflı 9kg 1000-1400 devir arası 1500-1700 Tl civarı
    Bulaşık Makinesi=Siemens veya Bosch Asınıflı çok programlı olması gerekmez kısa sürede ve yarım yıkama özelliği bulunan 4-5 programlı 1000-1200Tl civarı
    Elektrik Süpürgesi:Philips Marathon FC9912 750-900TL civarı
    Mini Fırın : Luxell Usta Börekçi 40l : 150 Civarı
    Set Üstü Ocak: Hiç bir fikrim yok :D

Arkadaşlar yukarıda saydıgım konulardan,fiyat aralıklarında önerebileceğiniz marka ve modeller varsa sizden yardımcı olmanızı istiyorum,Çok Sağolun

• siemens bosch profilo aynı mal zaten
  • Özellikle televizyon konusunda çok sıkıntı yaşıyorum bosch olacak diğerleri modelleri ve yorumları paylaşacağım araştırma yapanlarada yardımcı olmak adına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabı sharp iyi diye duymustum

• Tvye karsıyım.bir evde aile baglarını zayıflatan en temel etken..

• Elektrik supurgesi:mumkunse su filitreli olsun.saglık acısından digerleri zamanla soludugunuz havaya toz puskurtebilir.(mantıken boyle dusunuyorum bilimsel bi arastırmamda yok:)
    philipsin bi modeli vardı.ogrenciyken tum yurt onunla nerdeyse hergun elden gecirilirdi:)

• Buzdolabında evet sharp önermişler ama ondada çok şikayet var sanırsam şans işi birde sharpin serviside çok iyi değilmiş yeni nesil nofrostlarin genel şikayeti de buz kırma sesinin olması imiş umarım bizim ki iyi çıkar
    Supürge sulu düşünmüyoruz hepa filtreli birşey olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çamaşır Makinesi Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar şu modelleri aldım umarım iyi çıkar,kullanım sonrası yorumları yazacağım
    Bulaşık makinesi Bosch SMS53E02TR-5program- A+ -(1035Tl)
    Çamaşır makinesi Bosch WAT24480TR-9kg A+++ -%30-(1370Tl)
    Buzdolabı: Bosch KDN56AW35N-A++ 507l Üstten Donduruculu-(1830Tl)
    Set Üstü : Bosch NGU2125DT-(325Tl)
  • Dostum camasir makinesi nasıl özellikler filan ve nereden aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdak1

Dostum camasir makinesi nasıl özellikler filan ve nereden aldın?

Kardeşim daha denemedim ama 9kg A+++ enerji sınıfında Alabileceğimin en uygunu idi şuan kaç para fiyatını bilmiyorum bayilerde benim aldıgımdan 40-50lira daha pahalı idi ben alırken ben bir tanıdıktan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enspak

quote:

Kardeşim daha denemedim ama 9kg A+++ enerji sınıfında Alabileceğimin en uygunu idi şuan kaç para fiyatını bilmiyorum bayilerde benim aldıgımdan 40-50lira daha pahalı idi ben alırken ben bir tanıdıktan aldım

Sipariş verdim kardeşim 1465 TL 9 taksit olarak aldım bekliyorum..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enspak

quote:

Sipariş verdim kardeşim 1465 TL 9 taksit olarak aldım bekliyorum..

Kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan benden erken kullanırsan yorumları yaz millete bir hayrımız dokunsun :D

• 400-500 tl arasi toz torbali elektrik supurgesi almak istiyorum,onerileriniz nelerdir?
  • Şu ana kadar aldığım ürünlerden memnunum,buzdolabı buz kırma sesi yapıyor dediler biraz tedirgin olmuştum ama arada yapıyor buz kırarken oda rahatsız edici bir ses uygun bulursanız alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.