Şimdi Ara

2015 Vw Polo 1.4 TDi Bmt Dsg Yakıt Tüketimi Denemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ölçümler için programlar var, onları kullanabilirsiniz aslında. Km ve alınan yakıt miktarı/ fiyatını girip.
    play.google.com
    Fuelio: gas log, costs, car management, GPS routes - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kajda.fuelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 18 Ekim 2019; 0:41:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam doğrusunu siz yapıyorsunuz. Dünyanın bin türlu hali var neticede. Her türlü aynı para çıkıyor cebimizden. Ama ben depo full olunca kendimi daha bir guvende hissediyorum daha agresif kullanıyorum bazen kendimi şımartıp sport'a bile aldığım oluyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim teşekkürler bilgilendirme icin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Kendi aracımıza mı inanıcaz senin gönderdiğin videoya mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • video da montaj mı var diyosun? evet doğru haklısın bi montaj var

Ben inanmıyorum demedim ki, Benim araba bozuk dedim. Yanlış üretmiş edepsizler.

Haşa videoya laf olur mu? Video bu sonuçta anayasadan, yönetmelikten, tüzükten bile muteber bir kaynak. Kendime inanmam videoya inanırım ben. Benim hesaplar da yanlıştır kesin.

Kesinlikle haklısınız yani.
    sizin aracınız özel üretim o zaman, çok şanslısınız zira vag grubunda şans faktörü önemli. dsg şanzımanı, yağ yakan motoru vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

1.4 act dsg leon fr 150hp
    uzun yol bir depo 950 km
    Sehir ici 500-600 km
    satip kurtuldum.
    hocam tsi motor ile kimse 5 litre üzerine çıkmıyor, size bozuk araç denk gelmiş sanırım

Aaaa nasıl bildiniz gerçekten şanslı olmalıyım.

Aracım ailedeki ikinci jetta, bendek 4, diğeri 7 yaşında ikisinde de en ufak yağ yakma/eksiltme ve şanzıman sorunu olmadı, üstelik ikisi de servis bakımlı değil. Her yerini bozuk yapmışlar bizim araçların. Hiç sıradan vag otomobili gibi değiller. Ben memnunum ve hiç şikayetim yok, oysa ben de şikayetçi olabilmek istiyorum. Vag aracı kullanmadığı halde şikayetçi olanlar var ama ben olamıyorum. Ühüüüüü
    oo hocam nam-ı diyar meksikalı jetta mı? onlar en sorunsuz modellerden hatta sanırım sırf bu yüzden fişini çektiler yeni kasası gelmeyecek artık, servislere para kazandırmıyordu jetta'lar

• her aracın artı ve eksileri var. hayırlı olsun.
    Ben sapma vardir ya da yoktur demiyorum. Orda vw adam kandiriyor diyosun. Benim leonumda ya da arkadasin jettasinda sapma yokken tdi poloda neden var? Ya da benim gdi sportage da sapma varken forumdaki arkadasin tgdi tucsonunda neden sapma yok ? Markalarin bu isi oturtamadiklari gozukuyor acikcasi. Yoksa sapma olabilir tabi ki, pompa olcumu en sagliklisi. Olcumu yaparken pompa attiginda birakmak lazim, saglikli olcum icin her zaman da oyle doldurmak lazim. Ancak direkt vw bu sapma var demek oldukca sacma bir soylem :)

• Oh oh ne güzel, 1L az km yakayım 100km'de derken pompayi yakmayin da...

Ayni araçtan ben de vardi Bodrum İstanbul arasi 5.1l/100km yaptım. İstanbul Şehir içinde kendi kullanimim ile Ctesi-Pazar 6.8 hafta ici 7.5 yakıyor. Zorlamaya gerek yok.

Ayni kullanimda dizel CRV jip 4.9L/100KM 6.2 - 6.8l/100KM

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.