Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darrenjonas

Öğrenciye 7000 TL kredi veren bir banka var mı acaba :) Bulursam ben de düşünüyorum.

Öğrencilere eğitim kredisi veriliyor ama benim bildiğim maksimum 5000 TL. Tabi ki velisinin gelirini tespit etmek şartıyla.
  • 5000 bile iyiymiş hocam. Ben onu bir araştırayım. Sağolasın.
  • ankaradan gitmeyi düşünüyorum , varsa arkadaşımız buluşalım görüşelim beraber gidelim şirketlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

ankaradan gitmeyi düşünüyorum , varsa arkadaşımız buluşalım görüşelim beraber gidelim şirketlere..

ben ankaradan katılcam wat'a ama kayıtı yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

ankaradan gitmeyi düşünüyorum , varsa arkadaşımız buluşalım görüşelim beraber gidelim şirketlere..

Hangi firma hocam armada mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Hangi firma hocam armada mi?

evet dostum armada grandee
  • quote:

Öğrenciye 7000 TL kredi veren bir banka var mı acaba :) Bulursam ben de düşünüyorum.

Kardeşim o hatayı ben yaptım sen yapma, babama kredi çektirdim geçen yaz gitmek için nasıl olsa para biriktirir de dönerim diye ama istanbula indiğimde cebimde 20 dolar kalmıştı

Bu kış biraz para bulabilirsem seneye tekrar gideceğim ben de.
  • Yapma ya, gerçi ben de çekinmedim değil. Amerika'da kazanacağın 3000 doları orada 1 ayda yersin zaten :) Sana toplam ne kadara mal olmuştu kaç ay çalışıp kaç ay gezdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Apeiron- -- 15 Ekim 2014; 19:17:49 >
  • quote:

Yapma ya, gerçi ben de çekinmedim değil. Amerika'da kazanacağın 3000 doları orada 1 ayda yersin zaten :) Sana toplam ne kadara mal olmuştu kaç ay çalışıp kaç ay gezdin?

Dostum 3 ay çalıştım 15 gün filan da gezdim. San antonio'da çalışıyordum ve kazandığım paranın hepsini orada yedim Biriktiren adam her türlü biriktirir tabi hayat ucuz ama yemeye içmeye eğlenmeye giden birisi de benim gibi 1 lira biriktiremeden döner.
  • Aynen oraya gittin mi eğleniceksin zaten 10bine yaklaştı mı wat için yaptığın masraf ?
  • quote:

Aynen oraya gittin mi eğleniceksin zaten 10bine yaklaştı mı wat için yaptığın masraf ?

Yok be dostum ne 10.000i 75 lira pasaport 20-30 lira kağıt zart zurt işleri 1700 şirkete 1900 lira uçak bileti o kadar. 900 dolar yanıma aldım giderken, 600 dolar da abim filan verdi al yanında bulunsun diye. Çinliler 200-300 dolarla gelmiş yanlarında

• Arkadaslar selamlar, yakin tarihte amerikadan tr'ye gelicek birileri var midir acaba burda?
  • Bende dün ıcep world ve armada grande ile görüştüm ıcepin fiyatı biraz daha uygun 6 bin 6-500 falan tutar dedi ancak armada daha çok güven verdi açıkçası ordaki adam baya iyi anlattı falan oda toplam 3700 dolar tutuyor işte yaklaşık 7.5-8 bin falan bulacak gibi.
  • Arkadaşlar Work and Travel ile ilgili birkaç sorum olacak.

1- İki üniversiteyi aynı zamanda okursam (örneğin İşletme okuyorum, açıköğretim fakültesinden de adalet okuyorum) okuduğum iki üniversiteninde mi not ortalamasına bakarlar?
    2- Hizmet alabileceğim en iyi şirket hangisidir. Bunda lütfen tarafsız olun. Reklam değil gerçekten iyi olanı herkesin memnun olduğu şirketi özel mesaj atın.
    3-İngilizce seviyemin en az ne olması lazım. İngilizcesi çok iyi olmadığı halde gidenleri duydum.
    4- Gidenler ordaki arkadaş çevresinden falan memnunlar mı? Yani iyi davranıyorlar mı?

Ayrıca ritz carlton new york central park'ta en az 1 gece kalmayı çok istiyorum.
  • 1)Açık öğretimliler zaten katılamıyor ( İngilizce öğretmenliği ya da bunun gibi bir bölüm dışında) Dolayısıyla sadece örgün eğitim aldığın üniversitenin notları önemli.
    2)Şirket konusunda seni uyarıyorum , birçok temsilci ya da şirket çalışanı sana öğrenci gibi mesaj atıp bir şirketi övecektir. En iyisi bulabildiğin tüm firmaları gezip dolaşıp , wat ile ilgili sunduklarını öğrenip , fiyatlarını alıp kararını vermektir. Etrafta duyduğun şirketlere sakın bodoslama atlama. Onların doğru tercih yaptığını bilemezsin.
    3)İngilizcen en az orta seviye olmalıdır. Zaten bu seviyenin altındaysan ya iş bulmakta çok zorlanırsın , bulsan bile vize şansın düşük. Hatta CIEE gibi bir sponsorla çalışırsan daha o aşamaya gelmeden wat maceran biter.
    4) Wat gitmeyenler sürekli b.k attığı , gidenlerin %95 inin tekrar yapmak için can attığı bir programdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903Mert

Bende dün ıcep world ve armada grande ile görüştüm ıcepin fiyatı biraz daha uygun 6 bin 6-500 falan tutar dedi ancak armada daha çok güven verdi açıkçası ordaki adam baya iyi anlattı falan oda toplam 3700 dolar tutuyor işte yaklaşık 7.5-8 bin falan bulacak gibi.

Pardon da şirketler ne biliyormuş ne kadar harcayacağını da sana direk net fiyat vermişler? Kendi program ücretleri ne? önemli olan o çünkü. Diğer kısım şirketlerden bağımsız harcanan miktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Bende dün ıcep world ve armada grande ile görüştüm ıcepin fiyatı biraz daha uygun 6 bin 6-500 falan tutar dedi ancak armada daha çok güven verdi açıkçası ordaki adam baya iyi anlattı falan oda toplam 3700 dolar tutuyor işte yaklaşık 7.5-8 bin falan bulacak gibi.

Pardon da şirketler ne biliyormuş ne kadar harcayacağını da sana direk net fiyat vermişler? Kendi program ücretleri ne? önemli olan o çünkü. Diğer kısım şirketlerden bağımsız harcanan miktar.

ıcep world doğru düzgün bilgi vermedi zaten program ücreti şimdi internetten baktım job fair 1695 dolar armada ise baya ilgiliydi güzel anlattılar hocam oda 1900 dolar dedi erken kayıtta 100 dolar indirim var diğer şirketleride gezsemmi acaba ne kadar çok gezersem o kadar çok kafa karışıyor bu seferde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

ıcep world doğru düzgün bilgi vermedi zaten program ücreti şimdi internetten baktım job fair 1695 dolar armada ise baya ilgiliydi güzel anlattılar hocam oda 1900 dolar dedi erken kayıtta 100 dolar indirim var diğer şirketleride gezsemmi acaba ne kadar çok gezersem o kadar çok kafa karışıyor bu seferde.

heryeri gez gezerken eleye eleye git. en son olabilir dediğin firmalar arasında fiyat ve vaatlerini tartarak karar verirsin. Zaten 2-3 firma olacaktır olur diyeceğin.

• Arkadaşlar CIEE maili geldi,Salı'ya kadar yapmam gerek.Bu hafta giren biri varsa yardımcı olabilir mi? :)
  • ben de gitmek istiyorum ama hiçbir arkadaşım yanaşmıyor. bu insanlar ne kadar korkak yahu. fortune favours the brave demiş atalarımız.
    denizlide tıp okuyorum. acaba buna gidersem okuldan sorun çıkar mı sınıfta falan kalır mıyım yani? okul sorun olmayacaksa ben de gidiyorum. burdan gidecek arkaaşlar varsa gidelim. indirim de oluyormuş zaten
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.