Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgursum

ucretsiz iade edemezler cunku vergileri geri alan araci firmalar komisyon aliyor en azindan. dendax taxback gibi firmalrdan bahsediyorum. Bunlar da ticari firmalar sonucta kar olmadna sana niye hizmet etsinler. Poseidon in dedigi sanirim kendileri ekstra ucret almiyoralrdir. Cunku wat firmalarinin neredeyse tamami ogrencilerien vergi iadesine yardimci oluyoruz diyip gizli kesintiler yapiyorlar. bircogu ogrenciye yaptigi kesintiyi bile soylemiyor. Sanirim bundan bahsediyorlar. Ama yok nekadar vergi verdiysen tamamini geri veriyoruz diyorlarsa , sozlesme yap , salliyorum 850 dolar vergi verdiysen bu tutari sozlesmeye ekle ve tamami iade edilecek bundan poseidon firmasi sorumludur yaz. Bunu kabul ediyorlarmi gorursun.

Sordum hocam kendilerinin yaptigi o defigin kesintiyi yapmiyorlarmis sadece bende dendax tan halledicem daha w2 gelmedi hala bu gunlerde gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hâlâ katılma şansımız vardır, yarın arayıp soracağım. Cevapların için teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackandWhite30 B kullanıcısına yanıt
    Konsolosluktan 2 yillik universitelerde okuyanlarin katilamaycagina dair mail geldi sirketlere. Kisacasi katilamiyorsunuz malesef
  • quote:

Konsolosluktan 2 yillik universitelerde okuyanlarin katilamaycagina dair mail geldi sirketlere. Kisacasi katilamiyorsunuz malesef

Mrb özgür, bayadır girmiyorum siteye. Bende sana bişey soracağım. Sence şu sıralar şirketlerde iş var mıdır ? Yarın kayıt yaptırsam gidebilir miyim ? @ozgursum

Not: geçen yıl erasmusu kazandığım için WAT'ı iptal ettim. Amerikaya gidemedik ama Almanya dahil 12 ülke gezdik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Mrb özgür, bayadır girmiyorum siteye. Bende sana bişey soracağım. Sence şu sıralar şirketlerde iş var mıdır ? Yarın kayıt yaptırsam gidebilir miyim ? @ozgursum

Not: geçen yıl erasmusu kazandığım için WAT'ı iptal ettim. Amerikaya gidemedik ama Almanya dahil 12 ülke gezdik :D

kardeş ben geçen sene nisanın sonlarına doğru kayıt oldum yinede yetişti, yetişmez diye bişey yok ara şirketleri ellerindeki işleri sor :)
  • arkadaşlar wisconsin rowleys bay resortta çalışan yada hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Dendax dan bana vergi iade miktari geldi mail olarak kesintilerden sonra hesapladigim rakam uzerinden 71 dolar daha dusuk bir rakam yazmislar iade icin. Siz de durumlar nasil?

Tabi bu rakam ödediğim Federal Tax üzerinden hesapladım. Federal Tax'ın tamamı iade edilmiyorsa durum farklı o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 8 Mart 2016; 16:34:37 >
  • wildwood,nj hakkında bilgi isteyenler için yardımcı olurum
  • Arkadaşlar merhaba
    WAT'a başvurmayı düşünüyorum bazı sorularım olacak.
    1- Hangi firmayı seçmeliyim?
    2- Nerede daha çok para kazananilirim ve dilimi geliştirebilirim?
    3- Şuan yüksek lisans 1. Sınıf öğrencisiyim yani ders dönemindeyim bir sıkıntı olur mu ?
    Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

Dendax dan bana vergi iade miktari geldi mail olarak kesintilerden sonra hesapladigim rakam uzerinden 71 dolar daha dusuk bir rakam yazmislar iade icin. Siz de durumlar nasil?

Tabi bu rakam ödediğim Federal Tax üzerinden hesapladım. Federal Tax'ın tamamı iade edilmiyorsa durum farklı o zaman.

Banada 70 kusur kesinti yapilmisti

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.