Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lütfen yardım edin seneye wat yapacagım başvuruyu ne zaman yapayım ve hangi şirket önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

Hocam sen tecrübelisin bu wat konusunda. Ben iki gün önce wisconsin dellse geldim wat için çok şükür yerleştim yerime sıkıntısız yarın da iş başı yapacam. Bu amazondan alışverişi türkiye kredi kartıyla halledebilir miyim? Yoksa burdan kredi kartı hesabı mı açtırmam gerekiyor?

dostum ne kadar bir bütçe harcadın work and travel için ben de seneye düşünüyorum doların durumu değişti malum
  • gidenler tecrubelerini anlatsa ne guzel olacak. gidene kadar yuzlerce mesaj atip gittikten sonra sirra kadem basiyorlar
  • Arkadaslar bir sorum olucak, onumuzdeki 2 sene icinde wat yapmayi dusunuyorum. Washington da akrabamizin oteli var. Araya sponsor sokmadan o otelde calisabilirmiyim? Yani kisaca akrabam araciliyla wat yapabilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    kardeşimde 1 ay mağdur oldu kendi imkanları ile iş bulabildi, takip edebilirsin

http://www.fundasen.com/genel/work-travel-sirketi-secerken-dikkat-ozmanla-amerika.html
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    önce alacağı parayı hak etmeleri gerekiyor bence , meblağ çok önemli olmuyor yaşattıkları zorluk karşısında :(

kardeşim ve arkadaşlarının yaşadıklarını da en kısa zamanda paylaşacağız, çok zorluk yaşadılar:(

programınız iptal, sınır dışı edileceksiniz tehditlerini aldılar:(

bu linki de mümkün olduğunca paylaşın lütfen, işlerini doğru yapmayan insanlar yüzünden gençlerimizin work & travel hayalleri kabusa dönüşmesin.

http://www.fundasen.com/genel/work-travel-sirketi-secerken-dikkat-ozmanla-amerika.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MAĞDURYAKINI

önce alacağı parayı hak etmeleri gerekiyor bence , meblağ çok önemli olmuyor yaşattıkları zorluk karşısında :(

kardeşim ve arkadaşlarının yaşadıklarını da en kısa zamanda paylaşacağız, çok zorluk yaşadılar:(

programınız iptal, sınır dışı edileceksiniz tehditlerini aldılar:(

bu linki de mümkün olduğunca paylaşın lütfen, işlerini doğru yapmayan insanlar yüzünden gençlerimizin work & travel hayalleri kabusa dönüşmesin.

Her adimda sinir oldum. Bu nasil bir sirket nasil bir sanssizlik

• MAĞDURYAKINI M kullanıcısına yanıt
    konu üzerindeki bazı yanlış bilgiler mevcut olmakla birlikle yaşadıklarınız oldukça üzücü. Bu sene gördüm ki Full program parası alan sözde BÜYÜK , KALİTELİ ,EN İYİ şirketler konaklama konusunda hiçbir şey yapmıyorlar. Gördüğüm kadarıyla ortadaki sorun konaklama sorunu ve bu sorunu aklı sıra fırsata çevirmeye çalışan birkaç üçkağıtçı. Hatta yaptıkları Amerikan yasalarına da aykırı olabilir. Dolayısıyla sponsorşirket ya a polisle sorun çözülebilir. Eğer yapabileceğiniz hukuki yaptırımlar var ise kesinlikle geri adım atmayın. Ancak şirkete yapabileceğiniz bir yaptırım olduğunu sanmıyorum açıkçası.
  • Beyler bu sene uçak bileti vize pasaport acenta masrafları dahil ne kadar tuttu fiyat olarak?

• Arkadaşlar bi sorum olcaktı.
    4 yıl üniversite okudum o zaman maddi imkanım yoktu.
    Şuan üniversite bitti 24 yaşındayım.
    Açıköğretim ya da yüksek lisans sürecinde bulunsam gidebilir miyim?
  • Arkadaşlar seneye gitmek istiyorum şimdiden yazılmak istiyorum yardımcı olabilecek var mı pasaportu aldım

• .rem kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Programa başvurulan yıl bir ön lisans, lisans ya da yüksek lisans programına tam zamanlı öğrenci olarak kayıtlı olmak ve aktif olarak ders alıyor olmak (sadece tez aşamasında olup ders almayanların katılımı konsoloslukça uygun görülmemektedir),

2007 yılından bu yana artık son sınıf öğrencileri de programa katılabildikleri gibi Açık Öğretim'in sadece İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyanlar da programa katılabiliyorlar.

• blackwar19 kullanıcısına yanıt
    Şunu bi okusana 6'ya kadar devamı da var günlüğün

http://www.gulistanboylu.com/worktravel-gunlugu-1/

• Şuan Abd'den giriyorum bu yazıyı. Düşündüğümden daha iyi bir w.a.t yaşıyorum. Coronado Plajı'nda can kurtaran olarak iş ayarladılar. hem tatil hem çalışma bu olsa gerek. uzun uzun yazamayacağım. kısaca nasıl buraya kadar geldiğimi söyleyeceğim. Global vizyon diye istanbul'da galatasaray lisesinin orada bir kurum var. o kurum aracılığı ile geldim. düşündüğümden daha organize ve planlı bir yer. tavsiye ederim. bu işin türkiye'deki öncülüğünü yapıyorlar. neyse işte geldim işi buldum bir de güzel ev ayarladım büyük 3 katlı ev 6 oda var her oda da bir memleketten birisi var. hepside iyi çocuklar iyi anlaşıyoruz. kısacası tavsiye ederim. w.a.t çok güzel nasıl geri döneceğim bilmiyorum.
  • Evet son iki mesajı yazan arkadaşlardan reklam kokan hareketler
  • quote:

Orijinalden alıntı: koba91

Şuan Abd'den giriyorum bu yazıyı. Düşündüğümden daha iyi bir w.a.t yaşıyorum. Coronado Plajı'nda can kurtaran olarak iş ayarladılar. hem tatil hem çalışma bu olsa gerek. uzun uzun yazamayacağım. kısaca nasıl buraya kadar geldiğimi söyleyeceğim. Global vizyon diye istanbul'da galatasaray lisesinin orada bir kurum var. o kurum aracılığı ile geldim. düşündüğümden daha organize ve planlı bir yer. tavsiye ederim. bu işin türkiye'deki öncülüğünü yapıyorlar. neyse işte geldim işi buldum bir de güzel ev ayarladım büyük 3 katlı ev 6 oda var her oda da bir memleketten birisi var. hepside iyi çocuklar iyi anlaşıyoruz. kısacası tavsiye ederim. w.a.t çok güzel nasıl geri döneceğim bilmiyorum.

Dermisim

• Vay be ilk yorum sahiplerinden biriyim ve konu uçmuş hala talibim ve daha koyu bi talibim kavuşucam umarım
  • Arkadaşlar fotografcılık için saatlik ücret ne kadar acaba? Birde minimum saatlik ücret 10 dolar olacak diye Obama'nın açıklaması vardı o ne durumda?
  • Ben bu yıl mezun oldum Wat san yararlanabilir miyim yoksa ipin ucu kacti mi

• Arkadaşlar ne kadar miktar bi parayla gittiğinizi ve ne kadar kazandığınızı yazabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.