Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sen tecrübelisin bu wat konusunda. Ben iki gün önce wisconsin dellse geldim wat için çok şükür yerleştim yerime sıkıntısız yarın da iş başı yapacam. Bu amazondan alışverişi türkiye kredi kartıyla halledebilir miyim? Yoksa burdan kredi kartı hesabı mı açtırmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi karti Turk ya da Amerikan diye ayrilmaz. Kartlariniz Visa - Mastercard vs diye ayrilir. Mesela Visa gecerliyse tum duynadaki visa kartlariyla alisveris yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axl R

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

hayir her sirketin calistigi sponsorlar vardir , siz birsey karismiyorsunuz . Zaten sizden para alinmasinin sebebi bu.

hocam ozmana gittim 1900$ istiyor yapmadilar bi guzellik

Valla ne diyeyim bu sirketlerin bu paralrina anlam veremiyorum. Ama bekleyin agustos eylul gibi daha detayli arastirma yaparak daha uygun fiyat alacaginizdan eminim.
  • Ben de yazin Amerika ya gidecegim en uygun biletler aktarmalı olanlar özellikle İngiltere aktarmalilar Londra aktarmalı uçuşlar için İngiltere konsolosluğu sitesinde Amerika ya gidenlerin transit vizeden muaf oluduğu yazıyor ama cevremdekiler hep Londra aktarma sıkıntı olur vs dediler tereddutlerim var acaba yakin zamanda londradan Amerika ya transit vize almadan giden var mi?
    Veyahut en uygun nasi gidebilirim?
    Bir de parafly puan ile almayı düşünüyorum puanla vs bilet alan var mi hic?

• elektronik bileti nasıl bilet haline getirebiliriz?
  • Bel destekli sırt çantası ile giden oldu mu bel ağrıtıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 5 Haziran 2015; 18:04:32 >
  • ARKADAŞLAR SPONSOR FİRMASI - İNTRAX - OLAN VAR MI ? VARSA LÜTFEN İLETİŞİME GEÇELİM . WASHİNGTON DC FAİRFAX TARAFINA GİDİYORUM 18 HAZİRANDA , ORDA OLUCAKLARDA İLETİŞİME GEÇEBİLİR..
  • eğer giden varsa şu amerikada sevis onaylatmak güvenlik numarası ilk bir kaç günü ve işlemler hakkında bilgi verebilir mi acaba yada benimle iletişimede geçebilir kafamda bazı sorular var teşekkurler
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    Transit vize konusu tamamen efsane. Isvicre ve Kanada dan emin degilim , transit vize isteyebilir ancak diger ulkelerde istenmiyor. Amerika ucuslari , Almanya , Fransa , Ingiltere ve Hollanda aktarmali oluyor ve bu ulkelerde terminal degisikligi yapilmadigi surece transit vize istenmiyor. Ingiltereden bizzat ben uctum. Transit vize istenmiyor. Inecegin terminal ile Amerika ucusunun olacagi terminalin ayni oldugundan emin ol yalniz. Genelde bu sekilde biletler veriliyor gerci. Puanla hic bilet almadim onu kullanan arkadaslar daha net yanitlayabilir.
  • Mr.President kullanıcısına yanıt
    kagit bilet haline getirmene ihtiyacin yok ki . Pasaportunla check in e gitmen yeterli. Illa kagit olsun diyorsan , elektronik biletin ciktisini al :)
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler bilgiler için terminalden kasıt havaalanı mi? Yani havaalanı degistirmedigimizde bi sıkıntı olmuyor mu ya da aynı havaalanında farklı terminaller olabiliyor mu?

• hsndnc kullanıcısına yanıt
    ayni havaalaninad farkli terminal oluyor. havaalanina gore degisiklik gosterse de genelde terminal binasindan disari ciktiginizda gumrukten gecmeniz gerekmektedir. Dolayisiyla transit vizeniz yoksa terminal binasindan cikartilmazsiniz. Bilet bakarken hangi terminale inecegi , ucagin hangi terminalden kalkacagi hepsi yazar. Onlari kontrol etmeniz yeterli. Zaten ortak ucuslarda , aktarmali ucuslarda , ayni terminal kullanilmaya ozen gosterilir. Nadiren de olsa farkli terminal cikabilme olasiligina karsi tedbirli olun sadece.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam baya araştırdım ama bu kadar açıklayıcı bir yanıt bulamamıştım

• merhaba yarın (08.06.2015) 06.10 da uçuşum var ve belgelerim arasında job offer agreement(iş sözleşmesi)'nin eksik oldugunu farkettim pazar ve seçim günü olması nedeniyle acenta şirketine ulaşamıyorum ne yapmalıyım? amerikada ki sponsorun 24 saat destek hattını arayıp durumu izah etsem bana mail olarak yollayabilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehbea

merhaba yarın (08.06.2015) 06.10 da uçuşum var ve belgelerim arasında job offer agreement(iş sözleşmesi)'nin eksik oldugunu farkettim pazar ve seçim günü olması nedeniyle acenta şirketine ulaşamıyorum ne yapmalıyım? amerikada ki sponsorun 24 saat destek hattını arayıp durumu izah etsem bana mail olarak yollayabilirler mi ?

sponsorunun internet sayfası yok mu ? ya da maille daha önce sana gönderen olmadı mı ? intrax hesabımızda biz hep erişebiliyoruz çok ilginç ama bence sözleşme gereksiz ya sonuçta vizeyi verirken bakıyorlar vize aldığına görede bir işin var e işi olmadan giden bile varmış orada işbulan o yüzden sözleşmenin o kadarda önemli olduğunu sanmıyorum sadece çalışacağın yeri bil adresini bil, ds2019, sevis yanında olsun tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: tahago

quote:

merhaba yarın (08.06.2015) 06.10 da uçuşum var ve belgelerim arasında job offer agreement(iş sözleşmesi)'nin eksik oldugunu farkettim pazar ve seçim günü olması nedeniyle acenta şirketine ulaşamıyorum ne yapmalıyım? amerikada ki sponsorun 24 saat destek hattını arayıp durumu izah etsem bana mail olarak yollayabilirler mi ?

sponsorunun internet sayfası yok mu ? ya da maille daha önce sana gönderen olmadı mı ? intrax hesabımızda biz hep erişebiliyoruz çok ilginç ama bence sözleşme gereksiz ya sonuçta vizeyi verirken bakıyorlar vize aldığına görede bir işin var e işi olmadan giden bile varmış orada işbulan o yüzden sözleşmenin o kadarda önemli olduğunu sanmıyorum sadece çalışacağın yeri bil adresini bil, ds2019, sevis yanında olsun tamam

işverenin adresini biliyorum ds 2019da zaten yazıyor ama housing adresini bilmiyorum çünkü job agreementım yok... ve ülkeye giriş yaparken pasaport memurunun job offerın nerede? neden yok? yok sorusu yada what is your housing adress sorusunu sormasından korkuyorum.

• quote:

quote:

quote:

işverenin adresini biliyorum ds 2019da zaten yazıyor ama housing adresini bilmiyorum çünkü job agreementım yok... ve ülkeye giriş yaparken pasaport memurunun job offerın nerede? neden yok? yok sorusu yada what is your housing adress sorusunu sormasından korkuyorum.

housing daha kesin değil iş veren beni yakında bir yurda ya da otele yerleştirecek dersin, bizim öyle daha belli değil gidince belli olacakmış nerede kalacağımız

• quote:

quote:

quote:

quote:

housing daha kesin değil iş veren beni yakında bir yurda ya da otele yerleştirecek dersin, bizim öyle daha belli değil gidince belli olacakmış nerede kalacağımız

acaba sponsorun tollfree( bu gibi sıkıntılarda aramamız için verilen numara) numarasını arasam mı diye düşünüyorum onlardan housig adresini alabilirim belki job offerımın kopyasınıda. siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsanız n'apardınız

• quote:

acaba sponsorun tollfree( bu gibi sıkıntılarda aramamız için verilen numara) numarasını arasam mı diye düşünüyorum onlardan housig adresini alabilirim belki job offerımın kopyasınıda. siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsanız n'apardınız

ben olsam ya Allah Bismillah der giderim çok kasmaya gerek yok :)
  • quote:

quote:

ben olsam ya Allah Bismillah der giderim çok kasmaya gerek yok :)

sonunda acentadan birilerine ulaşabildim:) 118 80den bütün ankara izmr adana bütün şubedeki yetkilileri sorguladım mail aracılığıyla bana ulaştırıcaklar job agreementi. teşekkür ederim desteğin için çok sağol

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.