Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar suan orta asyadayım. hazıranda turkıyeye donuyorum wat ıcın hazıranda basvursam olabılır mı
  • Arkadaşlar Amerika'dan dönüşte 2 tane laptop getirebiliyor muyuz ? Laptop , telefon getirme sınırları nedir?
  • beyazatlıpirenses kullanıcısına yanıt
    2016 yazi icin basvurabilirsin. bu sene gecti artik.
  • taxoc kullanıcısına yanıt
    3 laptop ile doneni biliyorum , telefon olarak da 2 - 3 tane getireni biliyorum. Sorun olmaz ama 3 laptop 3 telefon , 2 tablet , ne bilim birkac tane daha elektronik getirirsen suphelendirebilirsin. Toplam sayiya dikkat et. Bir de ayni cantaya hepsini doldurma , bir kismini sirt cantana al , bir kismini bavula koy
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    2016 yazı için en erken veya geç hangi tarihte kayıt olmak uygun olur iyi olur?
  • Yolculuğuma 2.5 hafta kaldı ama ben hala kalacak yer ayarlayamadım. Bu durumda olanlar ne yaptı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

+1905 takip hocam öm attım bakar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Sanıyorum en erken Eylül-Ekim gibi başlıyor. Ben bu yılın Ocak ayında kaydoldum ne erken ne geç sayılır. Mart - Nisan gibi işler bitiyor diye biliyorum.
  • arkadaşlar thy ile bostona gidicem ancak bilette ismim efe yerine efem olarak yazılmıs acentadan almıstım bıletı ve 3 harfe kadar sıkıntı cekmeyecegımı soyluyolar. daha once böyle bır durumla karsılasan oldu mu ?
  • efeurg E kullanıcısına yanıt
    Başka bir sitede de dediğim gibi kesinlikle ama kesinlikle değiştir uçağa binemezsin work and travel mecaran başlamadan biter ( yada 2. bilet alana kadar ertelenir ki o tarihlerde bilet almak çok para ister)
  • 4. sınıf sonunda (yazın) work and travel yapabiliyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

4. sınıf sonunda (yazın) work and travel yapabiliyor muyuz ?

Evet yapılıyor(muş)

• OverPower kullanıcısına yanıt
    Yapılıyor.Vize alan çok kişi duydum. ( Biride ben)
  • Ben de son sınıfım..
  • kaanmertcelik K kullanıcısına yanıt
    mezun olmuş olmuyor muyuz o sırada ?
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Derslerden geçersen mezun olmuş olursun diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar merhaba bir sorum olacak

Self program ise sponsor görüşmelerinizi ve iş bulmanızı size bırakır.

denmiş ilk sayfada. ben self program ile gidecegim is bulma isi tamam ancak sponsor gorusmeleri ne oluyor tam anlamadim. aciklayan olursa sevinirim.
  • Güncel şirket listesini nerden bulabilirim 2016 yazı için düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

hayir her sirketin calistigi sponsorlar vardir , siz birsey karismiyorsunuz . Zaten sizden para alinmasinin sebebi bu.

hocam ozmana gittim 1900$ istiyor yapmadilar bi guzellik
  • Bu yaz gidecek olan arkadaşlardan snapchat kullananlar pmden kullanıcı adını göndersin ekleşelim izleriz amerikadaki snaplerinizi hem bizim kafamızdada bi fikir oluşur :)

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.