Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Programa III kere katıldım, merak ettiğiniz sorular varsa özelden PM atabilirsiniz. İmzadaki siteye iyi bir ansiklopedi...a
  • Merhaba Arkadaslar, Ciee mulakatına katılanlar soruları paylasabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaceyl

Merhaba Arkadaslar, Ciee mulakatına katılanlar soruları paylasabilir mi? Yardımlarınızı bekliyorum.

Valla kardeşim bizde onu bekliyoruz Hadi hayırlısı...
  • what was the last movie that you watched?what was the movie about ?
    why are you a good candidate for the WAT program ?
    tell us about someone important in your life and why that person is important to you?
    if you could meet one famous person who would it be and why?
    describe something that you do well.
    What skills do you think that you need to be succesful on the work and travel USA program?

What made you want to apply for Work and Travel program in the USA?
    Where in the USA are you most excited to visit and why?
    Describe a typical day for you.
    Tell us about someting you are passionate about in your life and enjoy doing.
    What qualities do you have that would make an employer in the USA want to hire you?

What is your favorite book and movie and why?
    If i were to ask your friends to describe you what would they say?
    What do you enjoy doing in your free time?
    What is most important to you about your experience in the USA?
    You have 2 minutes to add any further comments you may have.
    Give us an exampleof a goal you have set and how you achieved it.
    What is the biggest challenge you have every faced ?
    What is your favorite Holiday and how do you celebrate ?

How has your education prepared you for your career/this position?
    In what ways have your college experiences prepared you for a career?
    What are your strengths/ weaknesses?
    Provide an example of your ability to work independently.
    Tell me about a time when you have managed a task while under pressure.
    What have you accomplished during your academic career that you are most proud of?

Tell me about a time you have had to use your problem solving skills.
    I'm interested in hearing about the last time you took a risk. What was it and in retrospect, was it the right decision?
    Tell me about a work situation you had that required excellent communication
    skills.
    What two accomplishments have given you the most satisfaction?
    How do you think a friend or professor who knows you well would describe you?
    If you could do so, how would you plan your academic studies differently?

Why should we hire you?
    Tell me about a time when you helped resolve a dispute between others.
    What attracted you to this position?
    How do you think you can contribute to our organization?
    What is a challenge that you recently encountered, and how did you deal with it?
    How do you ensure effective communication?
    What specific skills do you feel you bring to this position without having (much) fulltime work experience?

Describe a situation in which you had to work with a difficult person (another
    student, co-worker, customer, supervisor, etc.
    How did you handle the situation? Is there anything you would have done
    differently in hindsight?
    What have you learned from participation in extracurricular activities?
    What is a challenge that you recently encountered, and how did you deal with it?

• Ben biraz buldum internetten ama yeni mülakatlar için soruları değiştiler mi acaba yeni giren birisi paylassa bakacagımda, kimse girmemiş herhalde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaceyl

Ben biraz buldum internetten ama yeni mülakatlar için soruları değiştiler mi acaba yeni giren birisi paylassa bakacagımda, kimse girmemiş herhalde :)

25'inde başlayacaktı. Yakında paylaşılır sorular.

• 1 Where in the U.S. are you most excited to visit and why?
    2 If an American student were to come visit your city, what would you tell them to see and why?
    3 What is a traditional food in your culture? Why is it important? How do you make it?
    4Cleaning is part of most Work and Travel jobs, even if you are not in a housekeeping position. Do you help out with cleaning around your home? How would you feel about cleaning at work?
    5 what doou think is the a common misconception about people of your culture? What do you wish more people knew about your culture?
    6 iki dakika eklemek istediğin düşünce var mı;;?

Bana sorulan sorular bunlardı. Bu hafta giren herkese bunları sormuşlar.
  • Demekki soruları haftadan haftaya değiştiriyorlar
  • Senin mülakat nasıl geçti Gökhan
  • Son 2 soru beni çok zorladı. Ne çok iyi nede çok kötü bakalım artık.
  • bu 2.0 ortalama konusu kafamı karıstırdı benmde bu yaz w&t planım var fakat 3.sınıf makine müh. ogrencisiyim ortalama suan 1.98 ve bu ortalama yıl sonunda dahada dusecek bundan dolayı yapamazmıyım w&t ?
  • Genel ortalama en az 2.00 istiyorlar. Ama geçen yıl 1.95 ile vize alan gördüm. 2 yakınlarında alanlar var tabi ingilizcesi iyi olmak şartıyla. 0.2 daha yükseltmeye çalış bence hiç riske atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 2 Ekim 2014; 17:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Genel ortalama en az 2.00 istiyorlar. Ama geçen yıl 1.95 ile vize alan gördüm. 2 yakınlarında alanlar var tabi ingilizcesi iyi olmak şartıyla. 0.2 daha yükseltmeye çalış bence hiç riske atma

ortalama düşecek bu yıl zaten yukselmez neyse baska bahara kaldı w&t :D
  • 1.80'lerden alanlar da mevcut. Tabi iyi bir ingilizce bilgisi de gerekiyor.
  • Ben ilk defa katılacağım, internette araştırdım elle tutulur bir bilgi bulamadım. Ne zamana kadar kayıt yapabilirim? Ne kadara mal olur? Üniversitede hazırlık okuyorum, dil konusunda sıkıntı çeker miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vize mülakatları başladı mı yahu ? Ne bu heyecan telaş, daha Amerika'dan gelmeyen 2014 katılımcıları bile var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx980

Ben ilk defa katılacağım, internette araştırdım elle tutulur bir bilgi bulamadım. Ne zamana kadar kayıt yapabilirim? Ne kadara mal olur? Üniversitede hazırlık okuyorum, dil konusunda sıkıntı çeker miyim?

Dostum birinci mesajı dikkatlice oku. Hala aklına takılan bir soru olursa sor, hiç çekinme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Vize mülakatları başladı mı yahu ? Ne bu heyecan telaş, daha Amerika'dan gelmeyen 2014 katılımcıları bile var. :)

Vize mülakatları değil ya Sponsor kuruluşun mülakatı başladı. Burda çoğu CIEE ile gittiği için uğraşıyoruz işte böyle şeylerle. Bazı sponsorlar mülakat bile yapmıyormuş
  • quote:

quote:

Ben ilk defa katılacağım, internette araştırdım elle tutulur bir bilgi bulamadım. Ne zamana kadar kayıt yapabilirim? Ne kadara mal olur? Üniversitede hazırlık okuyorum, dil konusunda sıkıntı çeker miyim?

Dostum birinci mesajı dikkatlice oku. Hala aklına takılan bir soru olursa sor, hiç çekinme.

Okudum, teşekkürler.
    Ülkede alkol kullanmak için en az 21 yaşında olmam gerekiyormuş, gece hayatı olmadan eğlenebilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

Okudum, teşekkürler.
    Ülkede alkol kullanmak için en az 21 yaşında olmam gerekiyormuş, gece hayatı olmadan eğlenebilir miyim?

Evet 21 yaşında olman gerekiyor en az ve bu kural gerçekten çok ciddi. İçeri girerken bileğine mühür vuruyolar ve alkol alamıyorsun mesela barlarda felan.

Alkol olmadan eğlenebilir misin? Elbette eğlenirsin çünkü partiler vs zaten hep alkollü oluyor. İlla barda, diskoda içeceksin diye bişey yok :) Yaşı senden büyük birine aldırabilirsin. Zaten giden arkadaşların bi çoğu böyle yapıyor.

Ayrıca burda 18 yaşında ehliyetini alsan bile orada araba kiralamak için en az 21 yaşında olman gerekiyor. Bir de bu sorun var 21 den küçük olanlar için.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.