Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt olduk artık Iccp Turkey danışmanı. Artık bizim firma yamuk yaparsa sizinkiyle gideriz İnş bi sorun çıkmaz.

Piyasada ucuz firma var pahalı firma var kaliteli var kalitesiz var. Kayıt olacak arkadaşlar gerekli araştırmayı eminim fazlasıyla yapıyolardır. Firmanın referanslarına felan bakıyolardır mutlaka. Her kim nereye kayıt olduysa hayırlısı olsun onun için. İlla tutupta sen şuraya kayıt ol diyemeyiz. Kendisi, kendine uygun firmayı bulmuştur elbet ya da bulacaktır.
    Bu konu başlığı altında Reklam yapılmasın. WAT 2015 ile ilgili bilgilendirme amaçlıdır.
  • iyisini yapmissin kardesim tekrardan hayirli olsun. Ayrica konu icinde durmadan reklam yapilmasi hos durum degil. Hele ki baska sirketleri karalayici reklam yapmak hic etik degil.

@Be Happy

Hocam cok mesgulsundur su an islemler ve hasret gidermeyle ama su reklam ve cift konuya bir yardimci olsan Yada bir yonetici arkadasi yonlendirsen super olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 10 Eylül 2014; 22:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Atarlanma genc , karisik yazmissin dediysek oyledir ki soyluyoruz. Senin hayrina soyledik , keyfin bilir.

Yok canım bişey demedim zaten sağolasın dün bi arkadaşla polemik yaşadıkta dedim noluyor :D
  • Diğer konunun linki nedir, konuları birleştireyim olmadı. Birgi kirliliği olmasın lütfen. Reklamları, silmeye çalışıyorum. @ozgursum
  • şirket açıkcası cok önemli değil gibi. oxford house da aag(aliance abroad group) sponsor. bu sponsorla geliyorsanız anca texasa gelirsiniz. :) ciee ile gitsin gidecek olanlar. işimden memnundum ama bütün türkleri buraya doldurmuşlar. ayrıca çok fazla sinek var. galveston u beğenmedim. eğer austin san antonio houston a gidecekseniz texas güzel gelir. ama galveston u seçmeyin. pişman olursunuz :)
  • Bilgi verici mesajlara müdahale etmiyoruz ancak reklam ve öğrenci kapma amaçlı yazılan mesajlar siliniyor. Lütfen bu konu hakkında, özverili olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Happy

Bilgi verici mesajlara müdahale etmiyoruz ancak reklam ve öğrenci kapma amaçlı yazılan mesajlar siliniyor. Lütfen bu konu hakkında, özverili olalım.

Katılıyorum.
  • burda 5-6 tane döküman bulunuyor wat ile ilgili cieenin sitesi. genel bilgi açısından iyi olur diye düşündüm :
    http://www.ciee.org/wat/prepare/download.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: xacal

burda 5-6 tane döküman bulunuyor wat ile ilgili cieenin sitesi. genel bilgi açısından iyi olur diye düşündüm :
    http://www.ciee.org/wat/prepare/download.aspx

Güzel kaynak. Sitedekilerin hepsini okumam lazım :D CIEE nin mülakatından çok endişeleniyorum
  • Endişelenicek bişey yok. İnternette sorular var kendine zaman tut soruları cevapla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Kayıt olduk artık Iccp Turkey danışmanı. Artık bizim firma yamuk yaparsa sizinkiyle gideriz İnş bi sorun çıkmaz.

Piyasada ucuz firma var pahalı firma var kaliteli var kalitesiz var. Kayıt olacak arkadaşlar gerekli araştırmayı eminim fazlasıyla yapıyolardır. Firmanın referanslarına felan bakıyolardır mutlaka. Her kim nereye kayıt olduysa hayırlısı olsun onun için. İlla tutupta sen şuraya kayıt ol diyemeyiz. Kendisi, kendine uygun firmayı bulmuştur elbet ya da bulacaktır.
    Bu konu başlığı altında Reklam yapılmasın. WAT 2015 ile ilgili bilgilendirme amaçlıdır.

Hayirli olsun tabii ki. Sorun cikarsa Temmuz ayina kadar bekleriz. Bu yil 12 Temmuz tarihinde 2 tane ogrenciyi vizeye yolladik ve vizelerini alip gittiler. Fazla sponsor olmasinin avantaji bu.

Asagidaki linke tiklayarak Turkiye'yi seciniz. Orada sponsor CHI'in Turkiye'de partner oldugu 2 firmanin iletisim bilgilerini goreceksiniz. Yani isleri, sponsoru, servisi herseyi ayni ama basvuru yapacaginizda fiyat sorarsaniz her iki sirket arasinda 300-500 dolar arasi program ucret farki var. Bu farkin kalite veya kalitesiz olma ile ilgisi yok. Birisinin sadece ogrenciden fahis fiyat almasi var. Gercek bu.

http://chinet.org/internship-training/partner-with-chi/

• Work and travel sponsor islerini CHI dan almaz, United Towers. Bu nedendir ki , kayit olan herkesi direk CIEE in ingilizce mulakatina sokar. Ayrica aralarinda ozel anlasma geregi CIEE ile calisan sirketler baska sponsordan is alamazlar wat icin . STaj icin soyluyorsaniz da staj icin bu sponsorla calisiyorlardir , ya da self isler icin calisiyorlardir. Boyle degil ancak varsayalim ki Work and Travel icin CHI den is aliyor olsun United Towers. Islerin %95 ini CIEE den % 5 ini daha kucuk bir sponsordan aliyorsa , Fiyat politikasini kucuk sponsora gore degil , ana sponsoru olan CIEE gore belirler bu da zaten mantikli ve dogru olandir. 100 is icin 1800' 5 icin 1500 gibi bir fiyat verilmez. Satandart fiyat vardir. Zaten o sirkete gidenlerin buyuk cogunlugu da CIEE in sagladigi fuar islerine yerlesir. Bu ben wat i bildim bileli boyledir. Evet fiyatlari bencede pahali ama diger sirketlerle Ciee ile calisan sirketler arasindaki kalite farki cok barizdir malesef. Bu da gonderilen ogrenci sayilari ile ortadadir.

• Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Link vermeyeyim de bir wat forumunda konu icerisinde baya sorular paylasilmisti. Gokhan35 nickli arkadasta var o link. Ona bakabilirsin ayrica sirketinin verecegi calisma sorulari da yeterli olacaktir. Son olarak sunu soyleyeyim , zaten ingilizce seciyen kotu degilse sirketin soylerdi. Ya da kritik durumdaysa. Bence biraz rahat ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 13 Eylül 2014; 2:09:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Link vermeyeyim de bir wat forumunda konu icerisinde baya sorular paylasilmisti. Gokhan35 nickli arkadasta var o link. Ona bakabilirsin ayrica sirketinin verecegi calisma sorulari da yeterli olacaktir. Son olarak sunu soyleyeyim , zaten ingilizce seciyen kotu degilse sirketin soylerdi. Ya da kritik durumdaysa. Bence biraz rahat ol.

tamam sağolasın buldum soruları
  • 25 eylülde başlıyor mülakatlar.
  • Arkadaşlar şu yazdıklarımı bi çevirin size zahmet.(C.I.E.E.) Doğru yapmışmıyım diye bakıcam. Bi çok soruyu yaptım da bunlar arasında şüpheye düştüm biraz.

- What is the biggest challenge you have every faced ?
    - What is your favorite Holiday and how do you celebrate ?
    -What qualities do you have that would make and employer in the US want to hire you ?
    -What skills do you think that you need to be successful on the worj and travel USA program ?
    -Give us an exampleof a goal you have set and how you achieved it.

Bi de bunlara nasıl cevap verirdiniz. mesela ikinci soruda favori tatilinizi ve nasıl kutlayacağınızı soruyor. bi mantık aramalımıyım sizce ? yoksa yanlış yatığım bişey mi var ?
  • quote:

Arkadaşlar şu yazdıklarımı bi çevirin size zahmet.(C.I.E.E.) Doğru yapmışmıyım diye bakıcam. Bi çok soruyu yaptım da bunlar arasında şüpheye düştüm biraz.

-What qualities do you have that would make and employer in the US want to hire you ?
    -What skills do you think that you need to be successful on the worj and travel USA program ?

Bi de bunlara nasıl cevap verirdiniz. mesela ikinci soruda favori tatilinizi ve nasıl kutlayacağınızı soruyor. bi mantık aramalımıyım sizce ? yoksa yanlış yatığım bişey mi var ?

Birinci soruda, daha önce karşı karşıya kaldığın zor bir durum, zor bir karar ya da tam çevirisyle meydan okuma, var mı diye soruyor: Bu senin hayatında olmuş bir şey düşün, bulamazsan da biraz kurgula mesela sınavda kopya çekmiştim, öğretmenim bunu fark etmişti ve bir şey dememişti o an daha sonra bana sordu o an yalan söyleyip söylememek arasında kalmıştım gibi, Biraz uçuk bir örnek oldu 
    İkinci soruda, dediğin gibi tatillerden favorini soruyor, mesela yılbaşı diye örnek verip arkadaşlarla kutlarız sabaha kadar, eğleniriz, oyun oynarız filan geliştir 1 dakikaya sığacak kadar
    Üçüncü soruda, bu soruda ben de çok takılıyorum ama anladığım kadarı ve cevabım şöyle oluyor genelde, neden işverenler bizi orda kiralamak istesin ne gibi yeteneklerin özelliklerin var gibi bir şey soruyor sanırım, cevap olarak çalışkanım, her işi kolaylıkla yaparım, disiplin sahibiyim, filan böyle birkaç özelliğinden bahset kurgula ve ya..
    Dördüncü soruda, bunu geçmek isiyorum başkası cevaplar umarım
    Beşinci soruda, mezun olunca yapmayı istedğin bir hedefinden bahsedebilirsin, dünyayı gezmek msela bunun için yapaman grekenler fedakarlıkların neler olur nasıl ulaşabilirsin bu hedefine bunu söyle..
    Kolay gelsin umarım yardımcı oldum, başka cevaplara da görmek isteriz

• quote:

Arkadaşlar şu yazdıklarımı bi çevirin size zahmet.(C.I.E.E.) Doğru yapmışmıyım diye bakıcam. Bi çok soruyu yaptım da bunlar arasında şüpheye düştüm biraz.

4. Soru Wat programında hangi becerilere ihtiyaç duyuyorsun gibi bişey soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

4. Soru Wat programında hangi becerilere ihtiyaç duyuyorsun gibi bişey soruyor.

Evet aynen Soru, WAT programında başarılı olabilmek için ihtiyaç duyacağın becerilerini soruyor ama pek cevap bulamıyorum, Ama belki diyebiliriz, ''çalışkan olmak, takım ile çalışabilmek, liderlik girişkenlik uyanıklık, başarılı olabileceğine bu meydan okumayı ya da macerayı eğlenerek öğrenerek geçebileceğine inanmak''

• Çok teşekkür ederim beyler Gökhan 35, vitaller
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.