Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

GöKHaN 35 sen sponsorun mülakatına girecektin en son. Girdin mi ? bilgiler için teşekkürler bu arada. benim en çok stres yaptığım konu bu sponsorun mülakatı. vize kadar telaşlandırıyo beni

Girmedim daha mail bekliyorum. Yarın gece gelebilir büyük ihtimal. Kayıt olurken de mülakata girdiğim için pek stres yok bende :)

Bol bol smile yapıcaz mülakatta.

hadi bakalım hayırlısı :D kolay gelsin bol şans. soruları aklında tutmayı sakın unutma tek tek soracaz sana burda :D

Hemen paylaşırım.

• Güzel konu, herkese ilgisi için teşekkürler. :) Bu fuarlar nerde oluyor ve Fuarlara katılmak falan zorunlu mu? Hani şirketler kendi buluyordu. Mesela ben yüzme biliyorum ve Cankurtaranlık istiyorum. Veya da garsonluk. Nasıl bulabilirim bunları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanaladag44

Güzel konu, herkese ilgisi için teşekkürler. :) Bu fuarlar nerde oluyor ve Fuarlara katılmak falan zorunlu mu? Hani şirketler kendi buluyordu. Mesela ben yüzme biliyorum ve Cankurtaranlık istiyorum. Veya da garsonluk. Nasıl bulabilirim bunları?

Fuarlar sponsorların işe alımda topluca yüzyüze görüşme yöntemi. Her şirket fuar yapmaz. Fuar yapan şirket sayısı azdır. Fuar için toplu sayıda aynı sponsordan iş almanız gerekir. Bunu da sağlayan çok şirket yok. Fuarlar genelde İstanbulda olur. Ankara ve çok nadiren de olsa İzmirde olduğu da görülmüştür. ZOrunlu değildir dilersen işlerini skype görüşmesi ile de seçebilirsin. İş seçenekleri senin ingilizce seviyen ve tarihlerine bağlı olarak sunulur. Dolayısıyla upper seviyesinde ingilizcen varsa ve iyi seviyede yüzebiliyorsan , şirketinin de elinde cankurtaranlık işi varsa girebilirsin o işe. Garsonlun için Advanced seviyesinde konuşma ve anlama istenir. Bunları sağladığında ayrıca bazı işverenler geçmiş garsonluk tecrübesi de ister. Bu şartları sağlıyorsan ve Şirketinde garsonluk işi varsa yerleşebilirsin o işe.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alyataylan

Web sitelerine girip bakın.İşler kısmında yazıyor...

Sana sordugum soru farkli , artoftravel nickli uye gecmis mesajinda icep i dusundugunu soylemis sen de ona ayni is ve sponsora yolluyor neden fazla veriyorsun demissin. Ben de icep ile iccp nin ayni isi.i ve yerlestiren ayni sponsorunu soruyorum. Bu ucuz reklam cabalarin sadece ogrenci cekmeye calistigin sirkete zararla doner ve donuyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alyataylan

Antalya bölgesinde tek isim ICCPTURKEY...Web sitesine gir ,ofisine git ve hemen yerleş.Şaka gibi...

Anlamadım olayı?
  • 2015 yaz için bende wat yapıyorum başvurularımı yaptım bir mülakatlarım kaldı hayırlısıyla mülakatları geçip gidicem:) ben united towersla gidiyorum ve tekim korkmuyor değilim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: serelnmorali

2015 yaz için bende wat yapıyorum başvurularımı yaptım bir mülakatlarım kaldı hayırlısıyla mülakatları geçip gidicem:) ben united towersla gidiyorum ve tekim korkmuyor değilim açıkçası

Hayırlı olsun. Ciee mulakatına girdiniz mi ?
  • quote:

2015 yaz için bende wat yapıyorum başvurularımı yaptım bir mülakatlarım kaldı hayırlısıyla mülakatları geçip gidicem:) ben united towersla gidiyorum ve tekim korkmuyor değilim açıkçası

Tek olduğum için cesaret edemedim hala bugün de Son gün

• quote:

şimdiden hayırlı olsun. nereye gidicen kafanda biyer var mı
  • Karşınıza elbet problemler çıkıcak ve tekken bu problemleri çözebilmek size güven vericektir. tereddütü olanlar korkmasın aynı şirketle giden birisiyle o olmadı konsoloslukta o da olmadı havalimanında o da olmadı abddeki havalimanında o da olmadı iş yerinde illa türkler olucak :D
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    hayır kasımdaymış ama en çok bunu geçememekten korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xacal

quote:

şimdiden hayırlı olsun. nereye gidicen kafanda biyer var mı

hiç biryer yok ben tamamen ciee mülakatını geçmeye yönelik sıkıntılardayım mülakatı geçtikten sonra bakıcam onlara:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Tek olduğum için cesaret edemedim hala bugün de Son gün

ben hala tekim :)
  • quote:

Bana eylül ayında başlancak dendi ciee mülakatı.

Bende tekim orada yardımcı oluruz birbirmize aynı şehire gidersek.
  • quote:

quote:

evet olabilir mülakata hazır hissediyor musun kendini

• quote:

quote:

quote:

evet olabilir mülakata hazır hissediyor musun kendini

Hergün 1 saat kadar hazırlık notlarına bakıyorum. Önceki ciee mülakata girenler soruları vermişler nette var onlarıda cevapladım.

Kısacası hazırım.

• @serelnmorali benim firma da ciee ile çalışıyor ama mülakatlar ne zaman başlıyor bilmiyorum. senin bi bilgin var mı
  • Arkadaşlar mülakatlar internet üzerinden olmuyor mu ? Ben öyle biliyordum.
  • Belli sponsorlar, internet üzerinden mülakat yapıyorlar. Beyler, bayanlar bu mülakat olayında kasmanızı gerektirecek tek bir konu dahi olmamalıdır. Tüm sene boyunca sadece yes ve yeap diyebilen insanları gördüm.
  • quote:

Arkadaşlar mülakatlar internet üzerinden olmuyor mu ? Ben öyle biliyordum.

Evet öyle internet üzerinden.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.