Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Orijinalden alıntı: xacal

Bir hafta boyunca şirket dolaşıp kararımı verdim ve yarın ödeme yapıp ilk adımı atıyorum:)

Hangi şirket olduğunu söyler misin bana istersen pm at istersen buraya yaz.

pm atmayı tercih ederim insanları yanlış yönlendirmek istemem
  • xacal kullanıcısına yanıt
    Bence nereye kaydolduğunu ve ne kadar kaydolduğunu yazman yönlendirme olmaz hatta wata katılacaklara fikir verir. Yeni wata katılan biri olarak sürekli şirketini övmen garip kaçar ama dediğim gibi şirket ismi ve program ücretini yazmanda sorun olmaz hatta iyi bile olur.
  • kardeş ben turkishwattaki manofchance :)

westline 1700 usd
    united towers 1750
    idealsas 1700
    studyzone ben burayı seçtim 1750

ciee şirketinin fiyatları 1750 yani armada grandae de öyle.
  • Bu fiyatlar indirimli erken basvuru olmamali. Bunlar sezon ortasi ve sonu fiyatlar olmali. Iccp Turkey firmasinin erken basvuru indirimli ucreti 3 Eylul tarihine kadar 1.450 dolar olup 5 esit taksitte odenebiliyor. Eylul ayindan itibaren ikinci kademe erken basvuru fiyati olarak 1.600 dolar program ucreti oluyor ve yine 5 esit taksitte odenebiliyor. Program ucreti 1 Aralik'tan sonra 1.700 dolar, 1 Mart'tan itibaren ise 1.800 dolar olmaktadir. Burada erken basvuru indirimlerini gorebilirsiniz. 1.700-1.800 dolar erken basvuru ucreti alan firmalarin sezon ici fiyatlarini sorunuz. 2.000-2.200 dolar olacak diyemezler cunku WAT tarihinde program ucreti 1.800 dolari gecmemistir.

Work and Travel Programi'da veya herhangi birseyde erken basvuru yapmanin amaci normal odemelerden daha az odeme yapmaktir ama 1.700-1.800 dolar gibi ucretler odenirse erken basvuru yapma avantajini ortadan kaldirmaktadir.Kisacasi Bu fiyatlar erken basvuru adi altinda alinan normal program fiyatlaridir.

• quote:

kardeş ben turkishwattaki manofchance :)

westline 1700 usd
    united towers 1750
    idealsas 1700

Yil 2008 1000 dolara kaydoldum , yil 2009 400 dolara self kaydoldum ki benimle bir arkadasim 900 dolara full kayoldu. Kur 1.2 TL idi. Nereden nereye gelindi. ZOr ya su an gitmek gercekten cok masraf aileler icin ozellikle.
  • Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    Biz WAT ve Camp Staff programlarini 11 yildir yapmaktayiz. Diger sirketelrde isler Mart gibi bitti ancak biz Mart'tan sonra surekli olarak ogrenci yolladik. 12 Temmuz tarihinde bile en son 2 ogrenci daha yolladik Washington DC'deki cankurtaranlik islerine. Bizim 8 tane WAT sponsorumuz oldugu icin cok cesitli yerlerde ve cok fazla is var elimizde. Ayrica butun isler ve konaklamalar garantili cunku sponsorlarimiz ogrencileri yerlestirmektedir.

Bizde gercek erken basvuru indirimi vardir. Web sitemizdeki isler ve cok daha fazlasi vardir. Bizde ogrenci isi secer, biz sponsora sorariz o is acik mi diye. Acik dedigi anda ogrenciden ilk odemeyi alir ve islemlere baslariz. Ogrencinin istedigi isi dolu ise, ogrenciye dolu deriz ve kayit almayiz. Yani ogrenciyi istemedigi ise asla yerlestirmeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

westline 1700 usd
    united towers 1750
    idealsas 1700

Yil 2008 1000 dolara kaydoldum , yil 2009 400 dolara self kaydoldum ki benimle bir arkadasim 900 dolara full kayoldu. Kur 1.2 TL idi. Nereden nereye gelindi. ZOr ya su an gitmek gercekten cok masraf aileler icin ozellikle.

Evet aynen fiyatlar tavan yapti. Bunda sponsorlarin yapmis olduklari fiyat artislari da etkili oldu ama erken basvuru indirimi adi altinda 1.700-1.800 dolar gibi bir program ucreti cok yuksek malesef. Servis ayni, hizmet ayni, cogu zaman sponsor ve is bile ayni ancak sirket fiyatlarida 300-400 dolar civarinda oynamalar var. Ogrencilerin cok iyi arastirip ondan sonra kayit olmalari gerekir. Istanbul Amerikan Konsolosugu'nun Ingilizce sayfasinda Visas kisminda Summer Work and Travel diye bir menu var. Oraya tiklandiginda WAT yapma yertkisi olan sirketlerinin listesi var. Iccp Turkey Yurtdisi Egitim ve Danismanik Sirketi o listede yer almaktadir.

• Art of Travel kullanıcısına yanıt
    @Art of Travel
    Aynıdır da ,ya seni iş yok diye yıl sonuna kadar bekletip o 300 doları geri vermezse şirket nolacak?Sorun öğrenin hangi şirketler geri vermiyor suclu oldukları halde.
  • GöKHaN 35 kullanıcısına yanıt
    Valla alırsın 300 doları ,yaparsın kaydı,bekletirsin iş yok diye 500x300=150000 dolar atarsın cebe ve kusura bakmayın nonrefundable bu para dersin...En kolay para kazanma yolu bu ,o yüzden iş yoksa ellerinde kesin kaydınızı yaptırmayın, paranızı kaptırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alyataylan

Ya kardeşim,sizin paranız çok galiba. Aynı sponsor ICCPTURKEY de de var ama ucret 1450 dolar...Goz gore gore aynı işe daha fazla odeyerek gidiyorsunuz.Gözünüzü açın biraz ...

Gonderilen ayni isleri ve ayni olan sponsoru yazar misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alyataylan

Ya kardeşim,sizin paranız çok galiba. Aynı sponsor ICCPTURKEY de de var ama ucret 1450 dolar...Goz gore gore aynı işe daha fazla odeyerek gidiyorsunuz.Gözünüzü açın biraz ...

@Be Happy

Kardesim su konuya bir el atman gerekiyor gibi. Ayni sekilde baska bir konu da acilmis ona da bir el atsan fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 2 Eylül 2014; 0:35:16 >
  • quote:

quote:

westline 1700 usd
    united towers 1750
    idealsas 1700

yani kardeş burda bizim yapabilceğimiz bişey yok sponsor arttırıyor dolar yükseliyor haliyle iş biz öğrencilere kalıyor.
  • quote:

quote:

quote:

westline 1700 usd
    united towers 1750
    idealsas 1700

yani kardeş burda bizim yapabilceğimiz bişey yok sponsor arttırıyor dolar yükseliyor haliyle iş biz öğrencilere kalıyor.

Sponsor arttırması bahane sadece. sponsorlar ücretlerini 800-900 dolar mı artttırmış

• kendi aralarında anlaşıp da arttırıyorlar diye biliyorum.Her sene 50-100 usd arttırdıklarını söylemişti danışmanım.ki 7-8 senede makul gözüküyor bu fiyat.dolar da nerdeyse 2 katına çıktı o zamandan beni. Tabi ben kaydımı yaptırdıgım için kendimi rahatlıyorum burda :D
    tecrübe edinince self giderim :) @ozgursum
  • Ben bu sene hem okuyup hemde migrosta part çalışacam. 2015 haziran yada temmuz ayında gitme şansım var mı. İlk defa gideceğim inşallah. Bana biraz yardımcı olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirket önerirseniz sevinirim. Antalyada olupta tek gitmek istemeyenler varsa beraber gidebiliriz.

• Arkadaşlar 3 Şirketle görüştüm. Ayrıntıları bugün yazacağım. Görüştüğüm şirketler Armada Grandee, United Towers, Icep World.
  • Beyler ingilizcem orta seviyede degil ama kursa gitsem haziran ayına kadar ögrenebilirim. Şirketlerle bu ay içinde anlasabilirmiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Beyler ingilizcem orta seviyede degil ama kursa gitsem haziran ayına kadar ögrenebilirim. Şirketlerle bu ay içinde anlasabilirmiyim.

Senin icin en uygunu ingilizceni gelistirip para bitiktirmek gelecek sene kaydolup , 2016 yazinda gitmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Butu. Firmalarla gorustu forumdaki arkadaslardan biri aksama dogru detaylarini yazarim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.