Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ön kayıt ücreti heryerde aynıdır aşağı yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Bu arada, aktardığın bilgiler için çok teşekkür ederiz GöKHaN 35.

Rica ederim. Başka şirketleri araştırmadan direk buna başvurdum hem nette okudugum yorumlar hem abim tavsiye etti.

2015 haziran a kadar 10 ay var her ay 100 tl kenara atsanız 1000 tl. Üstünede aile ekler yada akrabalar.

Aynen dostum bi şekilde gitmenin yolunu bulcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Bazı şirketler yarı yarıya alıyo 250-300 civaarı istiyo ve olmadığı takdirde önkayıt ücretinin de tamamını veriyor
  • Bugün mailime gelen CIEE MULAKAT hakkında genel bilgileri paylaşıyorum.

-Programa kaydolan ve panelindeki basvuru tamamlama sekmesini dolduran ogrencinin bilgileri ayni gun CIEE'ye gonerilecek ve CIEE ogrenciye Ingilizce seviyesinin olculmesi icin video kaydini birakmasi gereken sistemi nasil kullanacagini acikladigi bir emaili takip eden ilk sali gunu gonderecektir. Mail SONRU isimli bir sistem uzerinden katilimciya gonderilecek ve tarafimizdan da baska bir emaille mailin gonderildigi yine sizlere haber verilecektir. Lutfen gelen kutunuzda bulamazsaniz onemsiz emailler kutunuza da bakin. Bahsedilen emaili gormemis olmaniz CIEE tarafindan bahane olarak kabul edilmeyecektir.
    -Email de size bir link ve kullanici bilgileri verilecek, sizden siteme girip yazili olarak sorulan sorulari kamera karsisinda sozlu olarak cevaplamaniz istenecektir. Sitem cevaplarinizi kaydedecektir.
    -Bunu yapmak icin genelde 5 gun sureniz olmakla beraber bu degiskenlik gosterebildiginden gonderilen emailde gercek surenin ve son tamamlama tarihinin ne oldugu yazacaktir. Verilen sure zarfinda video kayitli mulakatini tamamlamayan ogrencilerin programi iptal edilecektir. Bu tur bir iptalde on kayit ucretnin iadesi yapilmayacaktir.
    -Ses kaydi toplam 3 dakikaliktir. Ama toplam ekran basinda harcayacaginiz sure 20-30 dakika arasinda degisebilir.
    -CIEE kayitlari inceleyip sonucunu bir sonraki hafta bildirecektir.
    -Mulakatta basarili olamadiysaniz CIEE sonucunuzu size bildirdigi ayni gun size ikinci ve SON sansiniz olarak bir mulkata emaili daha gonderecektir. Bunu da yine yukaridaki belirtilen surelerde tamamlmananiz gerekmektedir. Bunu da gecememeniz durumunda programiniz CIEE tarafindan iptal edilecektir.
    -Ogrenci bu sistemi kullanabilmek icin flash yuklu bir bilgisayara, bilgisayara bagli bir kamera ve mikrofana ihtiyac duyacak ve sorulari yanitlamaya baslamadan fotografli bir kimligi ile birlikte kameraya goruntu verip sorulari yanitlamaya ondan sonra baslayacaktir. Daha detayli bilgiler size gonderilecek CIEE emailinde yer alacaktir.
    -Video kayitli mulakatinizi tamamlarken yanliz olmak zorundasiniz. Yardim aldiginiz izlenimi olusursa CIEE programinizi direkt iptal edecektir.

Daha önce bu deneyimi yaşamış olan biri nasıl sorular soruldugunu ve nasıl cevaplanıdıgını kısaca anlatırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 28 Ağustos 2014; 10:52:30 >

• quote:

Bugün mailime gelen CIEE MULAKAT hakkında genel bilgileri paylaşıyorum.

-Programa kaydolan ve panelindeki basvuru tamamlama sekmesini dolduran ogrencinin bilgileri ayni gun CIEE'ye gonerilecek ve CIEE ogrenciye Ingilizce seviyesinin olculmesi icin video kaydini birakmasi gereken sistemi nasil kullanacagini acikladigi bir emaili takip eden ilk sali gunu gonderecektir. Mail SONRU isimli bir sistem uzerinden katilimciya gonderilecek ve tarafimizdan da baska bir emaille mailin gonderildigi yine sizlere haber verilecektir. Lutfen gelen kutunuzda bulamazsaniz onemsiz emailler kutunuza da bakin. Bahsedilen emaili gormemis olmaniz CIEE tarafindan bahane olarak kabul edilmeyecektir.
    -Email de size bir link ve kullanici bilgileri verilecek, sizden siteme girip yazili olarak sorulan sorulari kamera karsisinda sozlu olarak cevaplamaniz istenecektir. Sitem cevaplarinizi kaydedecektir.
    -Bunu yapmak icin genelde 5 gun sureniz olmakla beraber bu degiskenlik gosterebildiginden gonderilen emailde gercek surenin ve son tamamlama tarihinin ne oldugu yazacaktir. Verilen sure zarfinda video kayitli mulakatini tamamlamayan ogrencilerin programi iptal edilecektir. Bu tur bir iptalde on kayit ucretnin iadesi yapilmayacaktir.
    -Ses kaydi toplam 3 dakikaliktir. Ama toplam ekran basinda harcayacaginiz sure 20-30 dakika arasinda degisebilir.
    -Mulakatta basarili olamadiysaniz CIEE sonucunuzu size bildirdigi ayni gun size ikinci ve SON sansiniz olarak bir mulkata emaili daha gonderecektir. Bunu da yine yukaridaki belirtilen surelerde tamamlmananiz gerekmektedir. Bunu da gecememeniz durumunda programiniz CIEE tarafindan iptal edilecektir.
    -Ogrenci bu sistemi kullanabilmek icin flash yuklu bir bilgisayara, bilgisayara bagli bir kamera ve mikrofana ihtiyac duyacak ve sorulari yanitlamaya baslamadan fotografli bir kimligi ile birlikte kameraya goruntu verip sorulari yanitlamaya ondan sonra baslayacaktir. Daha detayli bilgiler size gonderilecek CIEE emailinde yer alacaktir.
    -Video kayitli mulakatinizi tamamlarken yanliz olmak zorundasiniz. Yardim aldiginiz izlenimi olusursa CIEE programinizi direkt iptal edecektir.

Daha önce bu deneyimi yaşamış olan biri nasıl sorular soruldugunu ve nasıl cevaplanıdıgını kısaca anlatırsa sevinirim.

Kardeşim bilgiler için tekrar sağol. Mulakattan sonra ne gibi soruların olduğunu bize yazarsan çok çok iyi olur. Baya zahmetli bir sürece benziyor.

• quote:

quote:

Bazı şirketler yarı yarıya alıyo 250-300 civaarı istiyo ve olmadığı takdirde önkayıt ücretinin de tamamını veriyor

ne olmadığı takdirde iade ediliyor para? Herşeyin bir kulpu var iade diye birşey olmuyor genelde , eğer şirketin büyük suçu olmazsa.
  • quote:

quote:

Bugün mailime gelen CIEE MULAKAT hakkında genel bilgileri paylaşıyorum.

Kardeşim bilgiler için tekrar sağol. Mulakattan sonra ne gibi soruların olduğunu bize yazarsan çok çok iyi olur. Baya zahmetli bir sürece benziyor.

Diğer hafta başlancak mülakatlara biraz araştırınca böyle bir konu buldum. Burada tecrübe edinenler var.

http://www.turkishwat.com/guncel-duyurular/11916-dil-yeterliligi-duzenlemesi-3.html

http://www.turkishwat.com/work-travel-genel-bilgi-alani/12041-ciee-nin-mulakatinda-cikan-sorular.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 28 Ağustos 2014; 18:31:23 >

• Geçen sene tam gidiyordum arkadaş sattı. Kesin gelecek arkadaş bulmakta zorlanıyorum çoğu kişi maddi durumdan şikayetçi. Benim çok şükür o yanda sıkıntım yok
    Tek kişi gitmek nasıl olur? Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor. Kimi tanışırsın diyor kimi sıkılırsın diyor. Hani tanışırım falan diye garanti düşünmek istemiyorum. Çünkü diğer ihtimal de var. Katılan tiplerle kafam uyuşmaz vs. Tek sıkıntı olur mu?

Bu arada istanbulda beraber gitme olayı olursa bende gelirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Geçen sene tam gidiyordum arkadaş sattı. Kesin gelecek arkadaş bulmakta zorlanıyorum çoğu kişi maddi durumdan şikayetçi. Benim çok şükür o yanda sıkıntım yok
    Tek kişi gitmek nasıl olur? Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor. Kimi tanışırsın diyor kimi sıkılırsın diyor. Hani tanışırım falan diye garanti düşünmek istemiyorum. Çünkü diğer ihtimal de var. Katılan tiplerle kafam uyuşmaz vs. Tek sıkıntı olur mu?

Bu arada istanbulda beraber gitme olayı olursa bende gelirim

Bende tek gideceğim dostum herkes tek daha iyi olur diyo zaten. Aynı benimde arkadaşlarda sıkıntı var kimse kesin bişey diyemiyo malum çok fazla para istiyor bu WAT olayı. Allahtan daha önceden uğraşıp para işini ayarladım ama arkadaş yok. Dediğin gibi kimi tek git diyo kimi arkadaşınla git diyo. Tek git diyenler çoğunlukta valla bilmiyorum bende .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Önümüzdeki iki yıl içinde Erasmus ve Work&Travel yapmak istiyorum. Takip

Erasmus kontenjanını avrupa ülkeleri % 30 civarında azalttı. Bu yıl gideceklere büyük şok oldu. Şansımız zor. Bende ilk erasmus için uğraştım baktım olmuyor work and travel'a yöneldim

Alıntıları Göster
    Erasmus kontenjanını avrupa ülkeleri % 30 civarında azalttı. Bu yıl gideceklere büyük şok oldu. Şansımız zor. Bende ilk erasmus için uğraştım baktım olmuyor work and travel'a yöneldim

neden azaltıldı bu oran bilgin var mı dostum tam olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefretcan -- 29 Ağustos 2014; 1:59:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nefretcan

neden azaltıldı bu oran bilgin var mı dostum tam olarak ?

Evet 3 hafta önce duydum haberlerde. Erasmus öğrencilerine büyük şok diye. Maddi krizden dolayı avrupa ülkeleri kontenjanı %30 kadar azalttı. Eskiden 50 Milyon Euro ayırıyormuş şimdi 35 milyon Euro. Dolayısı ile öğrenci sayısı da 3 te 1 azalacak.
  • @Be Happy @jasonn123

Arkadaşlar hangi şirketle gittiniz ve genel olarak memnun musunuz?

@Broken Wings @hunhar adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 29 Ağustos 2014; 22:35:12 >
  • quote:

@Be Happy @jasonn123

Jason'u 2014 konusundan hatırlıyorum ICEP ile gitmişti. jasonn123 icepten memnun musun ?
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hepsinin neyle gittiğini de maksat buraya yorumlarını yazmaları
  • quote:

Biliyorum hepsinin neyle gittiğini de maksat buraya yorumlarını yazmaları

bende özellikle icepi merak ettiğim için vurgu yapmak istedim
  • United towers
    Harcsiz pasaport konusunda armada grandee okula vermek icin cakma bi belge veriyodu dil okulu ayagina, onu istedim vermediler, tek sorun bu oldu yasadigim, gerci yine harcsiz pasaportu aldim ama tek problem bu oldugu icin yazdim, ayrica hic indirim yapmadilar bana da arkadasima da, onun disinda gayet iyi, burdayken yazilyolar nasilsim ne alemdesin diye tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delta buradaki firma, sponsor da American Work Adventures. Sponsordaki bayanlar çok yardımcı oldu her konuda.İş değiştirmek istediğimde işverenim sorun çıkartmıştı ama mail atıp böyle böyle oldu dediğimde tüm sorunları halletmişlerdi benim için.
  • quote:

@Be Happy @jasonn123

oxford house ile geldim. memnun değilim. genelde çoğu kişinin seçtiği ilk işler iptal oldu ve texasa zorunlu olarak yerleştik :)
  • Bir hafta boyunca şirket dolaşıp kararımı verdim ve yarın ödeme yapıp ilk adımı atıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: xacal

Bir hafta boyunca şirket dolaşıp kararımı verdim ve yarın ödeme yapıp ilk adımı atıyorum:)

Hangi şirket olduğunu söyler misin bana istersen pm at istersen buraya yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 31 Ağustos 2014; 13:31:55 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.