Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene ingilizce hazırlığı bitirdim.1.sınıfa başlıcam.Wat programına katılma imkanım var galiba.Seviyem intermediate.Şirket önerisi verebilir misiniz? (pm :) )
  • abi ben bu sene geldim seneye bir daha gelecem. böyle vegas'ta, miami'de los angeles'da filan iş bulan şirketler var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

abi ben bu sene geldim seneye bir daha gelecem. böyle vegas'ta, miami'de los angeles'da filan iş bulan şirketler var mı

Dedigin yerlerde isler cok cok nadir bulunur malesef. Sen su an ordaysan o dedigin yerleri gezersen kendin is arastir gelecek sene icin bulabilirsen self gidersin. Yoksa yine baska bir bolgede calisir , oralari travel doneminde gezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Merhaba arkadaşlar
    Bu sene ingilizce hazırlığı bitirdim.1.sınıfa başlıcam.Wat programına katılma imkanım var galiba.Seviyem intermediate.Şirket önerisi verebilir misiniz? (pm :) )

PM gönderdim
  • Arkadaslar daha once diger konuda bahsettigim gibi , bir grup olusturma cabasi icindeyim. Donanimhaber forumda yazan wata katilmak isteyen arkadaslardan grup olusturmak istiyorum. Bazi arkadaslara ozel mesaj yolu ile ulastim. Daha once konusmadigimiz ve bu gruba katlmak isteyen arkadaslar olursa bana ozel mesaj atmalari yeterli. Bu grup ne icin var biraz bilgi vereyim. Oncelikle grup seklinde sirketlerle gorusuldugunde ekstra indirimler aliniyor. Ekstra bir indirim saglayabilirsiniz. Ayrica bu surec boyunca hem forumda gerekirse de disarida birbirinize destek verebilirsiniz. 3 ayri grup yapmak istiyorum. Izmir ,Ankara ve Istanbul daki sirketlerle gorusecek arakdaslari ayri ayri gruplastirma niyetindeyim. Gruplar olustugunda sirketler ve surecle ilgili deneyimlerimi sizlerle paylasacagim ayrica.
  • Konu gayet iyi olmuş.Seneye USA'dayız inş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

Konu gayet iyi olmuş.Seneye USA'dayız inş...

İnş Dostum hepimiz bunu istiyoruz
  • hangi tarihler arasında gideceğimizi kendimiz mi belirliyoruz ??
  • Ozel mesaj gruplarini olusturduk , katilmak isteyenler bana ozel mesajla hangi sehirdeki firmayla katilacagini soylemesi yeterli. Izmir , Ankara ve Istanbul gruplarini var su an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahanaka

hangi tarihler arasında gideceğimizi kendimiz mi belirliyoruz ??

Sen tarihlerini belirliyorsun , Isverenler tarihleri belirliyor. Uyusan islere yerlesiyorsun. Kisacasi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunahanaka

hangi tarihler arasında gideceğimizi kendimiz mi belirliyoruz ??

Work and Travel Programı Mayıs ayı ve ekim ayı arasında geçerlidir.(mayıs haziran temmuz ağustos eylül ekim) 3 ay maximum çalışabilirsin. 1 ay da gezebilirsin. bu tarihler arasında hem sana uyan hem işverene uyan tarihlere göre belirleyeceksin
  • Bu hafta içi united towers a kayıt yaptırıyorum.
  • 1,5 seneye yakındır araştırmalarım, takiplerim ve bekleyişimden sonra ben de 2015 yazında Work and Travel'a gitmeyi düşünüyorum kafamda herkes gibi bir kaç şirket var ama özellikle United Towers hakkında fikirlerinizi merak ediyorum benimle paylaşırsanız sevinirim ve şimdi kursta seviyem intermediate'ın biraz üstü ama çoğu kişinin olduğu gibi konuşma pratiği yok, kursa hala devam ediyorum gidene kadar ingilizcem beni Amerika'da idare edecek seviyeye gelir mi, gidenlerin fikirlerini merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bu hafta içi united towers a kayıt yaptırıyorum.

United Towers'ın şartlarını bizimle paylaşırsan çok yardımcı olursun dostum. Fiyatını felan anlatırsan buradaki arkadaşlar da bilgi sahibi olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bu hafta içi united towers a kayıt yaptırıyorum.

United Towers'ın şartlarını bizimle paylaşırsan çok yardımcı olursun dostum. Fiyatını felan anlatırsan buradaki arkadaşlar da bilgi sahibi olurlar.

Tabi paylaşırım.
  • 2015 de gitmek istiyorum yaş 18 olacak. Benim gidebilecegim herhangi bir şirket varmı ABD için, dil öğrenmek istiyorum. 3-4 ayda dil öğrenebilirmiyim seneye ingilizceyi kurslarla tamamen bitirmiş bir şekilde gidecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

2015 de gitmek istiyorum yaş 18 olacak. Benim gidebilecegim herhangi bir şirket varmı ABD için, dil öğrenmek istiyorum. 3-4 ayda dil öğrenebilirmiyim seneye ingilizceyi kurslarla tamamen bitirmiş bir şekilde gidecegim

Katılım için hangi şartlar gerektiği konunun ilk mesajında belirtilmiştir.

Gitmek için hepimiz ingilizce çalışıyoruz ya kurslara gidiyoruz ya da eğitim setleri ile kendimizi geliştiriyoruz. Ama pratik hiç birimizde yok. ABD ye gittiğinde grammerini bildiğin dilin pratiğini öğreneceksin. Marketten ekmek alırken bile ingilizce konuşacaksın. 3 ay boyunca hayatın hep ingilizce olacak.

Eğer sen burda en az orta seviye ve üstü bi ingilizceye sahip olarak gidersen üstüne çok sağlam bilgiler eklersin. Ama burada sıfır ingilizceyle gitmeye çalışırsan,sadece göz boyamalık vizeyi almak için çalışayım orda nede olsa geliştiririm dersen bu iş olmaz :)

• Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Hocam işte bir senede c2 bitecek Amerikan kültür kursuna yazıldım yani ingilizce bilmiş sekilde gidecegim. Umarım gönderen bir şirket vardı work and travel üniversite okuyanı alıyormuş mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembyrby

Hocam işte bir senede c2 bitecek Amerikan kültür kursuna yazıldım yani ingilizce bilmiş sekilde gidecegim. Umarım gönderen bir şirket vardı work and travel üniversite okuyanı alıyormuş mesela

Sen şuan üniversitede değilmisin ? Üniversitedesin sandım ben seni. Eğer değilsen belli dil okulları londraya felan gönderiyor. Avrupa ülkelerine ve hatta amerikaya gönderiyor. Ama bu work and travel'la yurtdışı dil eğitimi tamamen farklı bi olay.
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.