Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

hocam bence fiyattan önemli şeyler var oraya gittiğin zaman şirket seninle ilgilenecek mi ortada bırakacak mı bence bunlar daha önemli sonucta burdan kalkıp türkiye içi tatile gitmiyoruz 12bin km yol :)
    50-100 dolar az veriyoruz baska şirkete diye bunları es geçmemek lazım diye düşünüyorum

emin olabilirsin ki bu konuda tecrübem var baya. Bu Wat ile ilgilendiğim 8. wat sezonu. Her şirketi , ne yapıp ne yapmadığını , neler vaad ettiğini neleri sağladığını , şirket seçerken nelerin önemli olduğunu filan iyi bilirim. Sadece tavsiye veriyorum o kadar.Öğrencilerin göz göre göre yanlış tercih yapmasını istemem. Geçen seneki konuda açıkça bir şirketten uzak durun demiştim ismi geçince, sonucunda da Amerikan hükümeti tarafından yasaklandı.Hatta o şirkette çalıştığını bildiğim bir arkadaş da sanki alakasız öğrenciymiş gibi öven yazılar yazıyordu. Temsilci ve çalışan çok. Bu yüzden arkadaşınız dahi olsa biri bir şirketi övünce hemen güvenmeyin. Siz oraya kaydolursanız para kazanacaklar bu yüzden kolayca yalan söyleyebiliyor herkes.

doğru diyosun sonucta köprüyü gecene kadar ki muhabbet

• İzmirde olupta gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa bilgi paylaşımı yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 yazında kesinlikle gidiyorum. acısıyla tatlısıyla tecrübeyi yaşamaya hazırım.
    bi yanlışını düzeltmek istiyorum : abdde chinatown adlı otobüs firması var ek olarak :)

yarından itibaren şirketleri gezmeye başlıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

hocam bence fiyattan önemli şeyler var oraya gittiğin zaman şirket seninle ilgilenecek mi ortada bırakacak mı bence bunlar daha önemli sonucta burdan kalkıp türkiye içi tatile gitmiyoruz 12bin km yol :)
    50-100 dolar az veriyoruz baska şirkete diye bunları es geçmemek lazım diye düşünüyorum

emin olabilirsin ki bu konuda tecrübem var baya. Bu Wat ile ilgilendiğim 8. wat sezonu. Her şirketi , ne yapıp ne yapmadığını , neler vaad ettiğini neleri sağladığını , şirket seçerken nelerin önemli olduğunu filan iyi bilirim. Sadece tavsiye veriyorum o kadar.Öğrencilerin göz göre göre yanlış tercih yapmasını istemem. Geçen seneki konuda açıkça bir şirketten uzak durun demiştim ismi geçince, sonucunda da Amerikan hükümeti tarafından yasaklandı.Hatta o şirkette çalıştığını bildiğim bir arkadaş da sanki alakasız öğrenciymiş gibi öven yazılar yazıyordu. Temsilci ve çalışan çok. Bu yüzden arkadaşınız dahi olsa biri bir şirketi övünce hemen güvenmeyin. Siz oraya kaydolursanız para kazanacaklar bu yüzden kolayca yalan söyleyebiliyor herkes.

haberinizi bekliyoruz o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: xacal

2015 yazında kesinlikle gidiyorum. acısıyla tatlısıyla tecrübeyi yaşamaya hazırım.
    bi yanlışını düzeltmek istiyorum : abdde chinatown adlı otobüs firması var ek olarak :)

yarından itibaren şirketleri gezmeye başlıyorum.

Şehirler arası otobüs olarak sadece greyhound var ve ona bağlı diye biliyorum. Senin dediğinde doğru olabilir :)

2015 Yazı için aynı senin gibi düşünüyorum, acısıyla tatlısıyla bu maceraya hazırım ve kesin gideceğim tabi vizede bi sorun çıkmazsa :)

Şirketlerle görüştükten sonra buraya aklında kalanları, hangi şirket ne dedi, fiyatları, vaatlerini felan yazarsan çok büyük yardım etmiş olursun 2015 WAT Tayfasına

• elime bir not defteri alıp gitmeyi karşılaştırmayı gerekirse şirketleri birbirine düşürmeyi planlıyorum
  • quote:

elime bir not defteri alıp gitmeyi karşılaştırmayı gerekirse şirketleri birbirine düşürmeyi planlıyorum

Aynen, mantıklı
  • xacal kullanıcısına yanıt
    Dedigim sey su su an gercekten erken. Sadece on gorusme yapin ve geri donusler alindiktiktan sonra kesin karari verin. Bu arada sirketleri birbirine dusurecegini sanma Fiyatlari bile birbirlerine sorarak belirliyorlar. Hepsi birbirinin arkadasi.
  • hepsinin fiyatı aynı değil ama :)

benim derdim en erken kayıtlardan biri olmak ve eyalet,iş seçiminde seçeneğimin fazla olması. tabi sonrasında erken vize alıcam haliyle erken uçak bileti bu da biraz ucuza getircek. + belki de erken kayıt indirimi falan vardır:D
  • quote:

hepsinin fiyatı aynı değil ama :)

benim derdim en erken kayıtlardan biri olmak ve eyalet,iş seçiminde seçeneğimin fazla olması. tabi sonrasında erken vize alıcam haliyle erken uçak bileti bu da biraz ucuza getircek. + belki de erken kayıt indirimi falan vardır:D

Erken kayitlarda soylenen is seciminde oncelik biraz dogru. Ancak sectigin sirketin elinde sayi olarak ve nitelik oalrak dogru duzgun is olmazsa is secme onceligin olsa ne olmasa ne . Bu yuzden secimi ellerinde iyi ve cok is olan sirketlerden yana kullanmak lazim. Ayrica eylul ayi erken kayittir.
  • ben westline şirketine sıcak bakıyorum youtube videolarından hareketle
  • quote:

ben westline şirketine sıcak bakıyorum youtube videolarından hareketle

hiç duymadım ben o şirketi
  • Ozgursum bende şimdi yavaştan şirket araştırmalarına başlayacağım. Bana tavsiye edeceğin şirketlerin isimlerini verebilirmisin ? Baya tecrübeliyim demiştin, tecrübene göre hangi şirketler en iyi ?
  • http://www.youtube.com/channel/UCjwz2vurTP4nLLvqDppDfeQ burdaki röportajlara göz atmanızı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Ozgursum bende şimdi yavaştan şirket araştırmalarına başlayacağım. Bana tavsiye edeceğin şirketlerin isimlerini verebilirmisin ? Baya tecrübeliyim demiştin, tecrübene göre hangi şirketler en iyi ?

Bence soyle yap ismini bildigin gordugun her sirketle gorus , sona birkac tane sirket birak. O sirketleri sectiginde ozel mesajla yardimci olmaya calisayim. Buradan yazmasam daha iyi , manupile ediliyor izleimi olusmasin.
  • quote:

quote:

Ozgursum bende şimdi yavaştan şirket araştırmalarına başlayacağım. Bana tavsiye edeceğin şirketlerin isimlerini verebilirmisin ? Baya tecrübeliyim demiştin, tecrübene göre hangi şirketler en iyi ?

Bence soyle yap ismini bildigin gordugun her sirketle gorus , sona birkac tane sirket birak. O sirketleri sectiginde ozel mesajla yardimci olmaya calisayim. Buradan yazmasam daha iyi , manupile ediliyor izleimi olusmasin.

Peki öyle yapalım. Ama manipüle edilmez eğer herhangi bir şirket adına çalışmıyorsan. Sonuçta burası bir fikir alışveriş platformu. Bence herkes rahatça yazsın hangi şirket hangi şirket kötü.

• Art of Travel kullanıcısına yanıt
    O isler o kadar kolay degil , tum sirket calisanlari ve temsilcileri ,yani bu isten ckari olanlar , her zaman internette kendi sirketlerini ocen ve diger sirketleri kotuleyen yorumlar yaparlar. Kendi sirketlerine ogrenci kazandirma ugruna internette surekli yalan yanlis seyler yazarlar. O yuzden dengeyi tutturmak lazim.
  • quote:

O isler o kadar kolay degil , tum sirket calisanlari ve temsilcileri ,yani bu isten ckari olanlar , her zaman internette kendi sirketlerini ocen ve diger sirketleri kotuleyen yorumlar yaparlar. Kendi sirketlerine ogrenci kazandirma ugruna internette surekli yalan yanlis seyler yazarlar. O yuzden dengeyi tutturmak lazim.

Tabi orası öyle. Bi çok yerde de gördüm, zaten belli oluyo o kişinin bi şirketi temsil edip etmediği. Gereksiz yere övgüler,diğer şirketleri karalamalar felan. Sadece bi şirket değil de görüştüğümüz bütün şirketler hakkında yorum yapsak sorun olmayacaktır.
  • quote:

quote:

Tabi orası öyle. Bi çok yerde de gördüm, zaten belli oluyo o kişinin bi şirketi temsil edip etmediği. Gereksiz yere övgüler,diğer şirketleri karalamalar felan. Sadece bi şirket değil de görüştüğümüz bütün şirketler hakkında yorum yapsak sorun olmayacaktır.

Yok zaten dedgim gibi her sirketle gorus ve dusuncelerini paylas. Benim yazmam senin yazmanla ayni sekilde algilanmaz. Ama sirketlerle gorusmelerinizi buraya yazabilirsiniz , mesela ne gibi vaadlerde ulundular ne kadar dediler gibi. O soylemlerine ben yorum yaparim. Bunlari da okuyanlar bilgi sahibi olmus olur.

• quote:

quote:

quote:

Yok zaten dedgim gibi her sirketle gorus ve dusuncelerini paylas. Benim yazmam senin yazmanla ayni sekilde algilanmaz. Ama sirketlerle gorusmelerinizi buraya yazabilirsiniz , mesela ne gibi vaadlerde ulundular ne kadar dediler gibi. O soylemlerine ben yorum yaparim. Bunlari da okuyanlar bilgi sahibi olmus olur.

Aynen, Mantıklı

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.