Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Bakıcaz artık duruma

• Bu sene universiteye baslayacagim
    sene sonunda gidebilirmiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

Bu sene universiteye baslayacagim
    sene sonunda gidebilirmiyim?

Evet dostum gidebilirsin. Hazılık bile olsa gidebilirsin.
  • Biz de birkaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz, araştırmalara başladık.
  • Kardeşim bi sorum olucak bende wat düşünüyorum ama olur da gidersem orada ibadetleri nasıl yapparız bilgin var mı en basitinden cuma namazını nasıl kılabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

Kardeşim bi sorum olucak bende wat düşünüyorum ama olur da gidersem orada ibadetleri nasıl yapparız bilgin var mı en basitinden cuma namazını nasıl kılabiliriz

2015 yazı için düşündüğümüzde work and travel zamanı ile ramazan ayı aynı günlere denk geliyo. oruç tutmada şirket ve diğer çalışanlar hiç bir sorun çıkarmıyorlar. namazlarını da rahatlıkla kılabilirsin. ancak büyük şehirler (eyaletler) veya çok merkezi yerde değilsen cuma namazını kılman çok zor, cami olmadığından. ama bi arkadaşınla beraber kendin kılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 11 Ağustos 2014; 0:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovelysy

Biz de birkaç arkadaş gitmeyi düşünüyoruz, araştırmalara başladık.

Araştırıpta bulamadığınız veya aklınıza takılan herhangi bir soru olursa yardımcı olurum dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 11 Ağustos 2014; 0:11:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Kardeşim bi sorum olucak bende wat düşünüyorum ama olur da gidersem orada ibadetleri nasıl yapparız bilgin var mı en basitinden cuma namazını nasıl kılabiliriz

2015 yazı için düşündüğümüzde work and travel zamanı ile ramazan ayı aynı günlere denk geliyo. oruç tutmada şirket ve diğer çalışanlar hiç bir sorun çıkarmıyorlar. namazlarını da rahatlıkla kılabilirsin. ancak büyük şehirler (eyaletler) veya çok merkezi yerde değilsen cuma namazını kılman çok zor, cami olmadığından. ama bi arkadaşınla beraber kendin kılabilirsin.

o zaman giderken cami bulabileceğim eyaleti seçmem lazım sağolasın dostum bilgi için

• 2015 yazında ben de gidiyorum. Şu an yavaş yavaş şirketler ile görüşmeye başlayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0M3rCy

2015 yazında ben de gidiyorum. Şu an yavaş yavaş şirketler ile görüşmeye başlayacağım.

Şirketlerden görüştükten sonra buraya kısaca bi özet geçersen çok memnun kalırız dostum.

Arkadaşlar sizde şirketlerle görüştükten sonra bilgileri aktarırsanız gerçekten burada ki diğer arkadaşlara çok yardım etmiş olusunuz.
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Tabi, paylaşırım. Bu arada Ankara'da oturuyorum. Oradaki şirketlerle görüşeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0M3rCy

Tabi, paylaşırım. Bu arada Ankara'da oturuyorum. Oradaki şirketlerle görüşeceğim.

Tamam dostum sağol. Özellikle ICEP'i merak ediyorum. Favorim o şirket, şimdilik.
  • benimde favorım ye-ro :) aldıgımız bilgileri birbirimizle paylasalım
  • quote:

benimde favorım ye-ro :) aldıgımız bilgileri birbirimizle paylasalım

Work and Travela gidemeyecek bile olsam ye-ro ile gitmem. Nerde ne kadar yazı okuduysam hepsi de ye-ro ile sakın gitmeyin diyor. Hatta geçen yıl öğrencileri gönderirken sorun çıkmış, bi çoğunu gönderememişler, paralarını verip programlarını iptal etmişler. Duyduklarım ve okuduklarım bu yönde.
  • gittiğim kursta çalısan bi abi bu şirket ile gitmiş bi sıkıntı çıkmadı dedi
  • quote:

gittiğim kursta çalısan bi abi bu şirket ile gitmiş bi sıkıntı çıkmadı dedi

Doğrudur her zaman hatalı olacak değil :) Ama ben o şirketi kendimce listemden çıkarttım. ICEP, United Towers, Armada G. ve bir de ELT ile görüşmeyi düşünüyorum. Diğer şirketler aklıma pek yatmadı. Hayırlısı olsun hepimiz için.
  • aynen öyle :) önemli olan oraya sağ salim gidip gelmek genede bilgileri paylasalım derim
  • birde ordaki sponsora dikkat etmek lazım bu ye-ro nun ki spirint mi neydi iyi diyolar ona bide CIEE mi ne varmıs onun hakkında pek iyi şeyler duymadım ona da dikkat edelim
  • gençler az daha sabredin hemen kaydolmayın sakın eylül ayında kayıt işlemlerine başlarsanız. Bu ayın sonunda bir şekilde bir grup kurucam. Bana ulaşıp şirket ismi soran arkadaşlardan oluşacak ve Donanımhaber forumundaki bu arkadaşlardan oluşacak grupla şirketlerle toplu pzarlık gücüne ulaşacaksınız. Bazı şirket öenrilerini yapıcam sizlere ancak tüm görüşme ve kararları o gruptakiler yapacak. Buna katılmak isteyen olursa özel mesaj atabilir. Ayrıca konuda mesajımız oldu dileyen dilediğini sorabilir özelden ya da buradan.
  • quote:

birde ordaki sponsora dikkat etmek lazım bu ye-ro nun ki spirint mi neydi iyi diyolar ona bide CIEE mi ne varmıs onun hakkında pek iyi şeyler duymadım ona da dikkat edelim

Şirketlerle ilgili olumsuz çok konuşmam ama dediğin şirketten daha iyi bir sürü firma var. Ayrıca sponsoru spirit ve ciee in yanına bile yaklaşamaz kalite olarak.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.