Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğru dedin iyinin iyisi vardır benim ye-roya yakın olmamın sebebi kursun anlasması olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: krbksdk

doğru dedin iyinin iyisi vardır benim ye-roya yakın olmamın sebebi kursun anlasması olması

ne gibi faydası olacak sana bu anlaşmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

gençler az daha sabredin hemen kaydolmayın sakın eylül ayında kayıt işlemlerine başlarsanız. Bu ayın sonunda bir şekilde bir grup kurucam. Bana ulaşıp şirket ismi soran arkadaşlardan oluşacak ve Donanımhaber forumundaki bu arkadaşlardan oluşacak grupla şirketlerle toplu pzarlık gücüne ulaşacaksınız. Bazı şirket öenrilerini yapıcam sizlere ancak tüm görüşme ve kararları o gruptakiler yapacak. Buna katılmak isteyen olursa özel mesaj atabilir. Ayrıca konuda mesajımız oldu dileyen dilediğini sorabilir özelden ya da buradan.

Hemen kayıt olmayı düşünmüyorum bende. 2014 Devresi bi gelsin onların görüşlerini almak lazım.

Grup işide mantıklı. Öyle bişey yapılması lazım.
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    zaten eylül ayını söylememin nedeni bu. Gidenler bir dönsün geri ddönüşleri alalım ona göre iş ve şirket seçilir.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    bize bi indirim var işte faydası o
  • krbksdk K kullanıcısına yanıt
    Indirim ne kadar ?? Ne kadara kaydolucan ? Yalan oluyor genelde bu indirimler , fiyati soylersen gercek mi soylerim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indrim dediğim 50 dolar ya öyle çok bi şey değil :D
  • krbksdk K kullanıcısına yanıt
    O zmn salla zaten fiyatlari yuksek , sen bilirsin yine de daha iysini ayni paraya ya da ayni kaliteyi daha ucuza bulursun hatta daha iyiyi daha ucuza bulursun. Iyi arastir heryeri bence

• hocam bence fiyattan önemli şeyler var oraya gittiğin zaman şirket seninle ilgilenecek mi ortada bırakacak mı bence bunlar daha önemli sonucta burdan kalkıp türkiye içi tatile gitmiyoruz 12bin km yol :)
    50-100 dolar az veriyoruz baska şirkete diye bunları es geçmemek lazım diye düşünüyorum
  • ya avrupayı dolaşacağım 1 ay ya da wat yapacağım 3 ay . en büyük sorun dersler ve zaman. bunlar tam olursa giderim çalışmaya .
  • quote:

hocam bence fiyattan önemli şeyler var oraya gittiğin zaman şirket seninle ilgilenecek mi ortada bırakacak mı bence bunlar daha önemli sonucta burdan kalkıp türkiye içi tatile gitmiyoruz 12bin km yol :)
    50-100 dolar az veriyoruz baska şirkete diye bunları es geçmemek lazım diye düşünüyorum

emin olabilirsin ki bu konuda tecrübem var baya. Bu Wat ile ilgilendiğim 8. wat sezonu. Her şirketi , ne yapıp ne yapmadığını , neler vaad ettiğini neleri sağladığını , şirket seçerken nelerin önemli olduğunu filan iyi bilirim. Sadece tavsiye veriyorum o kadar.Öğrencilerin göz göre göre yanlış tercih yapmasını istemem. Geçen seneki konuda açıkça bir şirketten uzak durun demiştim ismi geçince, sonucunda da Amerikan hükümeti tarafından yasaklandı.Hatta o şirkette çalıştığını bildiğim bir arkadaş da sanki alakasız öğrenciymiş gibi öven yazılar yazıyordu. Temsilci ve çalışan çok. Bu yüzden arkadaşınız dahi olsa biri bir şirketi övünce hemen güvenmeyin. Siz oraya kaydolursanız para kazanacaklar bu yüzden kolayca yalan söyleyebiliyor herkes.

• quote:

hocam bence fiyattan önemli şeyler var oraya gittiğin zaman şirket seninle ilgilenecek mi ortada bırakacak mı bence bunlar daha önemli sonucta burdan kalkıp türkiye içi tatile gitmiyoruz 12bin km yol :)

Kesinlikle sana katılıyoum dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

ya avrupayı dolaşacağım 1 ay ya da wat yapacağım 3 ay . en büyük sorun dersler ve zaman. bunlar tam olursa giderim çalışmaya .

İnterrail ve WAT arasında kaldıysan her zaman WAT derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

quote:

Kesinlikle sana katılıyoum dostum

Alıntıları Göster
    Geçen sezon senin gitmeyin dediğin şirket Ye-Ro'ydu demi ozgursum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 13 Ağustos 2014; 14:25:56 >

• Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Hayir baska sirketti. Ye ro icin gorusum notr du gecen sene ancak bazi yasananlara dahit oldum gorusum olumsuza yoneldi bu sene. Cok mu olumsuz , hayir degil ancak daha iyileri varken onu secmek sacma hem de en pahali sirketlerden biridir kendileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Hayir baska sirketti. Ye ro icin gorusum notr du gecen sene ancak bazi yasananlara dahit oldum gorusum olumsuza yoneldi bu sene. Cok mu olumsuz , hayir degil ancak daha iyileri varken onu secmek sacma hem de en pahali sirketlerden biridir kendileri.

2014 konusunun tamamını okumuştum, yanlış hatırlıyormuşum demek ki. Bende ye-ro hakkında hiç iyi şeyler duymadım. O yüzden seçeneklerimin arasına katmayacağım bile. Dediğin gibi bir sürü iyi hizmet veren şirket var.
  • quote:

quote:

ya avrupayı dolaşacağım 1 ay ya da wat yapacağım 3 ay . en büyük sorun dersler ve zaman. bunlar tam olursa giderim çalışmaya .

gidersem tüm avrupanın en bilenen şehirlerini gezmiş olurum avrupa hayalimi genç yaşta bitirmiş olurum, watta ise para kazanırım birde ingilizce gelişir. wat daha uygun ve akıllıca gözüküyor tabi ama avrupa gezisi hayali de var.

• quote:

quote:

quote:

gidersem tüm avrupanın en bilenen şehirlerini gezmiş olurum avrupa hayalimi genç yaşta bitirmiş olurum, watta ise para kazanırım birde ingilizce gelişir. wat daha uygun ve akıllıca gözüküyor tabi ama avrupa gezisi hayali de var.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: ` quaD.

quote:

Orijinalden alinti: Art of Travel

quote:

ya avrupayi dolasacagim 1 ay ya da wat yapacagim 3 ay . en büyük sorun dersler ve zaman. bunlar tam olursa giderim çalismaya .

Interrail ve WAT arasinda kaldiysan her zaman WAT derim

gidersem tüm avrupanin en bilenen sehirlerini gezmis olurum avrupa hayalimi genç yasta bitirmis olurum, watta ise para kazanirim birde ingilizce gelisir. wat daha uygun ve akillica gözüküyor tabi ama avrupa gezisi hayali de var.

Umarym ikisini de yapabiliriz :D Ben önce WAT sonra interrail dü?ünüyorum bakalym illa birisi olacak de?il ya sonuçta :D Hem avrupa hem amerikayy gezmi? olurum :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya avrupayi dolasacagim 1 ay ya da wat yapacagim 3 ay . en büyük sorun dersler ve zaman. bunlar tam olursa giderim çalismaya .

gidersem tüm avrupanin en bilenen sehirlerini gezmis olurum avrupa hayalimi genç yasta bitirmis olurum, watta ise para kazanirim birde ingilizce gelisir. wat daha uygun ve akillica gözüküyor tabi ama avrupa gezisi hayali de var.

Umarym ikisini de yapabiliriz :D Ben önce WAT sonra interrail dü?ünüyorum bakalym illa birisi olacak de?il ya sonuçta :D Hem avrupa hem amerikayy gezmi? olurum :D

wat ortalama ne kadara patlıyor ? güvenilir şirketler var mı ? işsiz kalma durumu olur mu oralarda ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wat ortalama ne kadara patlıyor ? güvenilir şirketler var mı ? işsiz kalma durumu olur mu oralarda ?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Umarım ikisini de yapabiliriz :D Ben önce WAT sonra interrail düşünüyorum bakalım illa birisi olacak de?il ya sonuçta :D Hem avrupa hem amerikayy gezmi? olurum :D

wat ortalama ne kadara patliyor ? güvenilir sirketler var mi ? issiz kalma durumu olur mu oralarda ?

WAT'ın bütün ayrıntılarını yukarıda yazdım istersen bakabilirsin. Ama sana kısaca bi özet geçeyim :) En az 6500 TL gibi bir mebla gerekiyor WAT için. Çok sağlam şirketler elbette var ama ne kadar sağlam olursa olsun hiç biri sizin işsiz kalıp kalmayacağınızı garanti veremez çünkü bu durum size bağlıdır. Her gün işine geç gelen birisi şirket ne kadar iyi olursa olsun işsiz kalabilir. İşte şirketin iyi olup olmaması bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor. Eğer iyi bi şirketse sizi orda işsiz bırakmaz, ikinci bir iş hazırlamaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 14 Ağustos 2014; 13:14:41 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.