Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

Beyler ingilizcem orta seviyede degil ama kursa gitsem haziran ayına kadar ögrenebilirim. Şirketlerle bu ay içinde anlasabilirmiyim.

Senin icin en uygunu ingilizceni gelistirip para bitiktirmek gelecek sene kaydolup , 2016 yazinda gitmek.

PARA KONUSUNDA Bİ SIKINTIM YOK AMA BU AY İÇİNDE ŞİRKETLERLE GÖRÜŞMEM ZOR OLUR FAZLA İNGİLİZCEM YOK HAZİRAN AYINA KADAR ÖĞRENEBİLİRİM
  • ingilizce seviyen için internetten bir test çözsene seviye tespit sınavı diye arat çıkar. Bir tanesini çözüp sonucunu yazarsan daha rahat cevap verebilirim.
  • Görüştüğüm şirket sayısı 4 oldu. Bütün bilgileri en ayrıntılı şekilde yazacağım arkadaşlar. Sakın acele etmeyin, araştırın,okuyun öyle kayıt yaptırın paranızı ucuz şirketlere kaptırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Görüştüğüm şirket sayısı 4 oldu. Bütün bilgileri en ayrıntılı şekilde yazacağım arkadaşlar. Sakın acele etmeyin, araştırın,okuyun öyle kayıt yaptırın paranızı ucuz şirketlere kaptırmayın

Bekliyoruz.
  • quote:

Beyler ingilizcem orta seviyede degil ama kursa gitsem haziran ayına kadar ögrenebilirim. Şirketlerle bu ay içinde anlasabilirmiyim.

Dostum geç kalmanın anlamı yok bence. Sen 2015 yazı için çalışmaya bak. Work And Travel programı Mart ayına kadar başvuruları kabul ediyor. Tabi ki erken kayıtın bi çok avantajı var kesinlikle mart ayına kalma derim. Ama sen diyorsun ki ingilizcem yok. İngilizceyi Aralık ayına kadar geliştir. 4 ayın var. 4 Ay içinde en azından sponsorun mülakatını geçecek kadar öğrenirsin. Sonra git Aralığın sonlarına doğru kaydını yaptır. Zaten tam o sıralar İş Fuarları başlıyor. Ondan sonra vize alacağın zamana kadar yine ingilizceye mutlaka çalış.

Bence tam olarak böyle yap. Yerinde olsam inan böyle yapardım hiç birşeyi ertelemeyin hayatınızda.

• quote:

quote:

Dostum geç kalmanın anlamı yok bence. Sen 2015 yazı için çalışmaya bak. Work And Travel programı Mart ayına kadar başvuruları kabul ediyor. Tabi ki erken kayıtın bi çok avantajı var kesinlikle mart ayına kalma derim. Ama sen diyorsun ki ingilizcem yok. İngilizceyi Aralık ayına kadar geliştir. 4 ayın var. 4 Ay içinde en azından sponsorun mülakatını geçecek kadar öğrenirsin. Sonra git Aralığın sonlarına doğru kaydını yaptır. Zaten tam o sıralar İş Fuarları başlıyor. Ondan sonra vize alacağın zamana kadar yine ingilizceye mutlaka çalış.

Bence tam olarak böyle yap. Yerinde olsam inan böyle yapardım hiç birşeyi ertelemeyin hayatınızda.

çok teşekkür ederim yardımınız için bende o zaman aralık ayında başvurayım şirketlere o zamana kadar biraz öğreneyim. sonra gidene kadarda bayağı bi çalışırım daha iyi olur benim için

• "Bu Bölüm Kaldırılmıştır"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 28 Kasım 2014; 19:33:07 >
  • quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim yardımınız için bende o zaman aralık ayında başvurayım şirketlere o zamana kadar biraz öğreneyim. sonra gidene kadarda bayağı bi çalışırım daha iyi olur benim için

Rica ederim, aklına takılan bişey olursa burdayız

• @Art of Travel kardesime tesekkurler yazisi icin , ben de @Mr.President nickli uyenin ve diger bazi ogrencilerin araastirmalari sonucunda elde ettigim fiyat listesini asagiya yaziyorum.:
    United Towers: Subat ayina kadar tum belge ve odemelrini tamamlayanlar icin 1750$ gec tamamlayanlar icin 1850$
    Armada Grandee: Eylul 20 ye kadar 1750$ daha sonrasi icin kesin karar verilmemis. Artis da olabilirmis , bir sure daha bu sekilde olabilirmis.
    Ye-ro: 1850$
    ICEP: 1695$+250 TL Yani 1825$ civari.
    Campus: Eylul ayi sonuna kadar 1550$
    Elt: 1675$ Daha once Elt nin wat yapmayacaginin beklendigini bir wat sirketi soylemisti ancak fiyat veriyorlar su an.Demekki wat yapacaklar.
    Ozman: 1550$
    UKLA: 1700$
    Big Apple: 1550$
    Advis (Nam i diger Studyzone): 1750$
    ICCP: 1600$
    Westline: 1700$ Bu sekilde soylenmisti emin degilim daha dusuk olabilir.
    Bulabildigimiz fiyatlar bunlar. Sponsorlara gelirsek , CIEE 3 ayri firma(United Towers,Armada Grandee, Advis) ile calisirken , Intrax Campus firmasina sinirli sayida is vermistir'bunun disinda birkac sponsordan daha is almislardir. Oxford House ve Globalvizyon (bunlarin ikisi de ayni firma sayilir) Alliance Abroad ile calisiyorlar. Ozman da gecen sene sinirli sayida Alliance Abroad ile calismisti sanirim bu sene de devam ediyordur. Spirit Yero ya fuar duzenler her sene. ELT ve Big Apple GEC sponsoru ile calisiyormus. ICCP birkac sponsorla calisiyor. Konu icinde yukarilarda yaziyor olmasi lazim isimleri.

Baska sorusu olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 3 Eylül 2014; 23:02:18 >

• quote:

@Art of Travel kardesime tesekkurler yazisi icin , ben de @Mr.President nickli uyenin ve diger bazi ogrencilerin araastirmalari sonucunda elde ettigim fiyat listesini asagiya yaziyorum.:
    United Towers: Subat ayina kadar tum belge ve odemelrini tamamlayanlar icin 1750$ gec tamamlayanlar icin 1850$
    Armada Grandee: Eylul 20 ye kadar 1750$ daha sonrasi icin kesin karar verilmemis. Artis da olabilirmis , bir sure daha bu sekilde olabilirmis.
    Elt: 1675$ Daha once Elt nin wat yapmayacaginin beklendigini bir wat sirketi soylemisti ancak fiyat veriyorlar su an.Demekki wat yapacaklar.
    Bulabildigimiz fiyatlar bunlar. Sponsorlara gelirsek , CIEE 3 ayri firma(United Towers,Armada Grandee, Advis) ile calisirken , Intrax Campus firmasina sinirli sayida is vermistir'bunun disinda birkac sponsordan daha is almislardir. Oxford House ve Globalvizyon (bunlarin ikisi de ayni firma sayilir) Alliance Abroad ile calisiyorlar. Ozman da gecen sene sinirli sayida Alliance Abroad ile calismisti sanirim bu sene de devam ediyordur. Spirit Yero ya fuar duzenler her sene. ELT ve Big Apple GEC sponsoru ile calisiyormus. ICCP birkac sponsorla calisiyor. Konu icinde yukarilarda yaziyor olmasi lazim isimleri.

Baska sorusu olan.

ELT yaparsa onunla gidebilirim. Hiç kötü bişey duymadım onlar hakkında.

• quote:

@Art of Travel kardesime tesekkurler yazisi icin , ben de @Mr.President nickli uyenin ve diger bazi ogrencilerin araastirmalari sonucunda elde ettigim fiyat listesini asagiya yaziyorum.:

Baska sorusu olan.

iccp de ön kayır 1450 yazıyordu ama bugün son gün.

• Invisible Pink Unicorn kullanıcısına yanıt
    Bugun bitti dolayisiyla 1600$ :)
  • Gitmeyi dusundugunuz firmalari , sozluklerden , forumlardan aratin. HAklarina neler yazilmis gorun. Ama suna dikkat edin , bir sirketi biri koru korune ovuyor mu ? Ya da elestiriyor mu? Onu cok ciddiye almayin. Somut olaylardan bahsediliyor mu ona bakin. Asagi yukari her sirketle alakli bilgi mevcuttur internette. Sonra sirketlerin sponsorlarinin buyuklugunu ve gucunu ogrenin , sirketlerin ellerindeki isleri isteyin ve o isleri Internette aratin. Olumlu mu? Olumsuz isler mi gorun. Koru korune sirkete kaydolmayin. Bol sans herkese.
  • Cıee mülakatına girecek olanlar bakmalarını tavsiye ederim.

http://www.unitedtowers.com/ciee-mulakati-ve-hazirlik.html

Mülakatınızı tamamlarken lütfen aşağıda yazılı olan hususlara dikkat ediniz:

1. ÖNCELİKLE VE EN ÖNEMLİSİ GÜLER YÜZLÜ VE ENERJİK OLMANIZDIR. MULAKAT BOYUNCA YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEMEYİ VE POZİTİF ENERJİYİ EKSİK ETMEYİNİZ VE HEYACANA YENİK DÜŞMEYİNİZ.

2. Lütfen mülakatınızı başlatmak için size gelen mülakat davetiyesi emailindeki linke tıklayın. Sisteme girişten önce bir parola oluşturmanız gerekmektedir. Açılan sayfadaki email adresi kısmına davetiyenin gönderildiği email adresinizi yazın ve aşağıdaki yerlere de kendi belirleyeceğiniz ve unutmayacağınız bir parola girin. Bu şekilde sisteme giriş yapmış olacaksınız.

3. Girişten hemen sonra sistem size görüntü, ses ve internet hızı kontrolünü yaptıracaktır. Lütfen kameranızı daha önce denediğinize, internete kablosuz değil KABLOLU bağlandığınıza ve kulaklığınızın çift taraflı ve mikrofonlu bir kulaklık olduğuna emin olun (Lütfen kameranızın veya bilgisayarınıza entegre hoparlör ve mikrofonunu kullanmayın.) Ses/görüntü testi sorularına verdiğiniz cevapları izleyin ve görüntü ile ses kalitesinden emin olun.

4. Bu işlemden sonra size mülakata başlamadan önce sistemi deneyebilmeniz için bir fırsat verilecektir. Gerçek mülakatınıza başlamadan önce istediğiniz kadar pratik yapıp muhtemel hatalarınızı önleyebilirsiniz. Bu test kısmından sonra gerçek mülakatınıza hemen geçmek zorunda da değilsiniz. Sistemi iyice kavradıktan sonra log-out olabilir ve kendinizi tam hazır hissettiğiniz bir zaman yeniden sisteme giriş yapıp mülakatınıza başlayabilirsiniz. Lütfen mülakatınızı tamamlamayı son güne bırakmayın.

5. Hazır olduğunuzda mülakatınıza başlayabilirsiniz. Bunu ayni yüz-yüze bir mülakat gibi düşünün. Bir defa başladıktan sonra mülakatı yarıda kesemez, ara veremez ve durduramazsınız. Soruları tekrar yanıtlama ve soruları daha önceden görme şansınız da yoktur. Mülakatınız tamamlandığında o hali ile CIEE’ye otomatik olarak gönderilecektir.

6. MÜLAKATA BAŞLAMADAN ÖNCE ŞUNU HATIRLAYIN: MÜLAKAT BOYUNCA YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEMEYİ VE POZİTİF ENERJİYİ EKSİK ETMEMELİSİNİZ. AYRICA; HEYECEANLANMANIZI GEREKTİRECEK HİÇ BİR ŞEYİN OLMADIĞININ DA FARKINDA OLUN! SİZE EN SON FAYDASI DOKUNACAK ŞEY HEYECANDIR.

7. Mülakata gireceğiniz ortamın sessiz ve iyi aydınlatılmış olduğuna ve mülakat sırasında o ortamda sizden başka kimsenin olmadığına emin olmalısınız. Bulunduğunuz yerde, dikkatinizi dağıtacak hiç bir şey (televizyon vs.) olmamalı! (Mülakatınızı kesinlikle internet kafe gibi gürültülü ve kalabalık ortamlarda yapmayın!)

8. Lütfen dış görünüşünüze de dikkat edin. Kamera karşısına pijamalarınızla ve dağınık saçlarla çıkmanız iyi bir izlenim oluşturmayacaktır. Ciddiyetsizlik de elenmenize sebep olabilir.

9. Mülakat sırasında direkt kameraya bakmanız çok önemlidir. Başka bir yere; tavana, sağa-sola, klavyeye vb. bakmanız hem ciddiyetsiz bir görüntü oluşturacak hem de karşı tarafa bir yerden cevapları okumaya çalışıyorsunuz izlenimi verecektir. Kameraya çok uzak olmayın, arka plan sade olsun ve ışığı arkadan veya yandan değil karşıdan veya üstten alıyor olun!

10. Kesinlikle Türkçe konuşmayın! Gereksiz yere hızlı konuşmaya veya aksan yapmaya çalışmayın. Bu anlaşılmanızı zorlaştıracaktır. Size verilen cevap süresinin tamamını doldurmaya çalışın. Kısa cevap verip geçiştirmeyin. Size cevaplama için verilen süre yeterlidir. Hızlı konuşarak bu süreyi uzatmış olmazsınız. Hızlı konuşmanız dediklerinizin anlaşılmamasına ve hata yapmanıza neden olur. Aynı şekilde, sürekli duraklayarak, ayni şeyleri söyleyerek konuşmak da size negatif olarak yansıyacaktır.

11. GÜLÜMSEDİĞİNİZE EMİN OLUN :)

12. Cevaplarınızda; çalışmak, para kazanmak, İngilizce öğrenmek gibi ifadeler kesinlikle kullanmayın. (Bildiğiniz gibi bu program bir kültürel değişim programı. Bir çalışma ve para kazanma veya bir İngilizce öğrenme programı değil! Yani zaten İngilizce biliyor olmanız lazım ki bu programa katılabilesiniz. Program sayesinde İngilizce pratiğinizi geliştirebilme fırsatı yakalayacak olmanızı programın amacı ile karıştırmayın!)

13. Sorular karşınıza yazılı olarak çıkacaktır. Her sorudan sonra 1 dakika düşünme süreniz olur ve o süreden sonra cevaplama süreniz olan 1 dakika kayıtla beraber başlar. Düşünme süresinin bitmesini beklemek istemezseniz kayda manuel olarak da hemen başlayabilirsiniz. Soruları dikkatlice okuyun ve alakasız cevaplar vermeyin. Soruyu anlamadığınız halde alakasız cevaplar vermeniz mülakatınızı çok olumsuz etkileyecektir.

14. Son soruda 2 dakika süreniz olacaktır. Bu süreyi iyi kullanın ve soru ile ilgili söyleyebileceğiniz her şeyi söyleyin. Bu 2 dakika sizin için tam bir jokerdir: iyi değerlendirin.

15. Mülakatta karşınıza çıkacak sorular geniş bir soru bankasından seçilmekte ve kolaydan zora doğru ilerlemektedir. Çıkan soru ne olursa olsun önemli olan sizin dolu-dolu ve güzel cevaplar vermenizdir. Örneğin; Why do you want to go to America? gibi bir soru geldiğini varsayalım. Cevap olarak “l want to meet new people” deyip kısa keserseniz çok da iyi bir cevap vermiş olmazsınız. Bu cevap yanlış değildir ama hem içerik olarak hem de İngilizcenizi değerlendirebilmek için oldukça kısadır. En güzeli 1 dakikalık sürenin tamamında konuşmaktır.

16. UNUTMAYIN: GÜLÜMSEYEN ÖĞRENCİ HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDEDİR. RAHAT OLUN VE YUKARIDA ANLATILANLARA DİKKAT EDİN. MÜLAKATINIZ OLUMLU GEÇECEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 4 Eylül 2014; 0:50:38 >

• Beyler hala kararsızım. Tek gitmek istemiyorum ailem de istemiyor. Her ne kadar destek olacaklarını söyleseler de Dünyanın öbür ucunda tanıdık insan olmaması ve tüm yazı orda geçirme biraz ürkütüyor. Tamam belki tek kişi daha faydalı olur. Ama belirsiz oluyor her şey. Tanışacağım tipler, ortam her şey. Biraz fikir verin. Yoksa bu sene de kararsızlıklarla güme gidecek.

Mesela siz hepiniz tek mi gidiyorsunuz? Tekse niye tek? Beraberse niye beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Beyler hala kararsızım. Tek gitmek istemiyorum ailem de istemiyor. Her ne kadar destek olacaklarını söyleseler de Dünyanın öbür ucunda tanıdık insan olmaması ve tüm yazı orda geçirme biraz ürkütüyor. Tamam belki tek kişi daha faydalı olur. Ama belirsiz oluyor her şey. Tanışacağım tipler, ortam her şey. Biraz fikir verin. Yoksa bu sene de kararsızlıklarla güme gidecek.

beni yanlis anlamani istemem kirilma sakin soyleyeceklerime ama Senin yasin kac? Yani wat konusuna yazdigina gore Universiteli oldugunu dusunuyorum. Bir universitelinin de yalniz gitmekten korkmasini anlayamiyorum. Gittiginiz yerlerde 14-15 yasindakilerle beraber calistiginizda , bu gunleri hatirlarsaniz eger, utanacaginiza eminim. Ben o cocuklari gordugumde , bugune kadar yaptigim sikayet ve cekincelerden dolayi utanmistim acikcasi. Malesef bizim ulkemize ozgu bu cekingenlik. Baska da hicbir ulkeden gelenlerde gormedim bunu. Tek gidin nolacak ki , yetiskin insalarsiniz artik. Tek basiniza wattaki sorunlari cozemiyorsaniz(ki sorun olacagi dusuk ihtimal) emin olun okul bitince hayat sizi cok zorlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Beyler hala kararsızım. Tek gitmek istemiyorum ailem de istemiyor. Her ne kadar destek olacaklarını söyleseler de Dünyanın öbür ucunda tanıdık insan olmaması ve tüm yazı orda geçirme biraz ürkütüyor. Tamam belki tek kişi daha faydalı olur. Ama belirsiz oluyor her şey. Tanışacağım tipler, ortam her şey. Biraz fikir verin. Yoksa bu sene de kararsızlıklarla güme gidecek.

Dostum ben tek gideceğim. Aslında yola 3 kişi çıkmıştık biri aileden izin alamadı biri para ayarlayamadı. Sonuç olarak bu sebepten tek gidicem ama zaten tavsiyelerin çoğunluğu tek gidin yönünde.

• GöKHaN 35 sen sponsorun mülakatına girecektin en son. Girdin mi ? bilgiler için teşekkürler bu arada. benim en çok stres yaptığım konu bu sponsorun mülakatı. vize kadar telaşlandırıyo beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 4 Eylül 2014; 1:04:57 >
  • quote:

GöKHaN 35 sen sponsorun mülakatına girecektin en son. Girdin mi ? bilgiler için teşekkürler bu arada. benim en çok stres yaptığım konu bu sponsorun mülakatı. vize kadar telaşlandırıyo beni

Girmedim daha mail bekliyorum. Yarın gece gelebilir büyük ihtimal. Kayıt olurken de mülakata girdiğim için pek stres yok bende :)

Bol bol smile yapıcaz mülakatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

GöKHaN 35 sen sponsorun mülakatına girecektin en son. Girdin mi ? bilgiler için teşekkürler bu arada. benim en çok stres yaptığım konu bu sponsorun mülakatı. vize kadar telaşlandırıyo beni

Girmedim daha mail bekliyorum. Yarın gece gelebilir büyük ihtimal. Kayıt olurken de mülakata girdiğim için pek stres yok bende :)

Bol bol smile yapıcaz mülakatta.

hadi bakalım hayırlısı :D kolay gelsin bol şans. soruları aklında tutmayı sakın unutma tek tek soracaz sana burda :D

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.