Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende düşünüyorum bu yıl gitmeyi.En çok vize mülakatından korkuyorum.Gerçi mayısa kadar hallederim Ingilizce çalışarak nasıl olsa hazırlık okuyacağım bu yıl ama yinede tırsmıyor değilim.Kasımda kayıt olmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan, dostum sen cie'nin mülakatına ne zaman gireceksin ? Tarih belli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Art of Travel

Gökhan, dostum sen cie'nin mülakatına ne zaman gireceksin ? Tarih belli mi ?

Daha hiçbişey belli değil. Ciee mail yollucak onu bekliyorum. :)

Mail geldikten sonra 5 gün süre var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Peki herhangi birşey söylediler mi? Mesela en geç 1 ay sonra gelir veya 2 hafta içinde mail gelir gibi şeyler söyledi mi UT?
  • quote:

quote:

quote:

Peki herhangi birşey söylediler mi? Mesela en geç 1 ay sonra gelir veya 2 hafta içinde mail gelir gibi şeyler söyledi mi UT?

Sadece eylül ayında ciee mülakatı başlayacak dedi danışman. Ciee mailide her perşembe yolluyormuş. Geçen perşembe bişi gelmedi. Bu perşembe gelir diye ümit ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece eylül ayında ciee mülakatı başlayacak dedi danışman. Ciee mailide her perşembe yolluyormuş. Geçen perşembe bişi gelmedi. Bu perşembe gelir diye ümit ediyorum.

anladım tamam sağol.

• Beyler açıkta 3.sınıf örgünde 1.sınıftayım 2 yıllık uni. Gidemem mi wat'a?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtkarll7

Beyler açıkta 3.sınıf örgünde 1.sınıftayım 2 yıllık uni. Gidemem mi wat'a?

az daha anlasilir yazsaydin mesji keske , anladigim kadariyla MYO okuyosun 1. sinifsin dogru mu ? dogruysa katilabilirsin. Ingilizce ve ortalaman dikkat et bu sene.
  • Çok uğraştım çok düşündüm çok kararsız kaldım ve sonunda kayıt oldum. Armada Grandee ile 2015 WAT programına katılacağım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

az daha anlasilir yazsaydin mesji keske , anladigim kadariyla MYO okuyosun 1. sinifsin dogru mu ? dogruysa katilabilirsin. Ingilizce ve ortalaman dikkat et bu sene.

Arkadaş bu forumda da herkes cümle hatalarını düzeltip laf atma peşinde ya :D açıkta 3.sınıftayım örgünnde 1.sınıftayım 2 yıllık universite bunun nesine dikkat edilcek anlamışın işte MYO okuyorum 1.sınıftayım. AÖF okuyorum 3.sınıftayım 2 universite :D eyvallah cevabın ıcın sagol kardeşim :)
  • frtkarll7 kullanıcısına yanıt
    Atarlanma genc , karisik yazmissin dediysek oyledir ki soyluyoruz. Senin hayrina soyledik , keyfin bilir.

• quote:

Çok uğraştım çok düşündüm çok kararsız kaldım ve sonunda kayıt oldum. Armada Grandee ile 2015 WAT programına katılacağım arkadaşlar.

Hayirli olsun , kaca kaydoldun ?

• quote:

quote:

Çok uğraştım çok düşündüm çok kararsız kaldım ve sonunda kayıt oldum. Armada Grandee ile 2015 WAT programına katılacağım arkadaşlar.

sağol, sonradan 50$ zam geldi ama ben ağustos ayının fiyatına kayıt oldum. 1750$'a. tabi yılbaşına kadar toplam ücreti ödemem şartıyla. şuan ki fiyatı 1800$, nuh diyolar peygamber demiyolar. mayısa kadar ödeyeceksen eğer 1900$.
  • quote:

Dostum MYO'ların sadece bazı bölümleri gidebiliyor. Konunun ilk mesajında yazıyo. Açıköğretim ise sadece ingilizce öğretmenliği okuyanlar katılabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

ön kayıt ücreti heryerde aynıdır aşağı yukarı

Bazı şirketler yarı yarıya alıyo 250-300 civaarı istiyo ve olmadığı takdirde önkayıt ücretinin de tamamını veriyor

ne olmadığı takdirde iade ediliyor para? Herşeyin bir kulpu var iade diye birşey olmuyor genelde , eğer şirketin büyük suçu olmazsa.

Onkayit ucretini iade etmiyorlar. Gecen yil bize gelen 2 ogrencinin 300 dolari iade edilmemisti. Ayrica ogrenciler yaklasik 3 ay video ve mulakatlarla zaman kaybetti ve Ingilizceleri yetersiz diye programdan cikartildilar ve erken basvurularimizi kacirdiklari icin yuksek fiyattan kayit oldular ama sonucta Amerika'ya gittiler. Ucret iade politikasini KESINLIKLE imzaladiginiz sozlesmede gorurseniz geri alabilirsiniz. Yazmiyorsa kesinlikle alamazsiniz. Bizim firmamiz ogrencilerin ucretini tam olarak iade etmektedir. Hizmet yoksa hicbir ucret alinmaz. Ogrencilerin bu konuya cok dikkat etmeleri gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fb_caner

quote:

@Be Happy @jasonn123

Arkadaşlar hangi şirketle gittiniz ve genel olarak memnun musunuz?

@Broken Wings @hunhar adam

oxford house ile geldim. memnun değilim. genelde çoğu kişinin seçtiği ilk işler iptal oldu ve texasa zorunlu olarak yerleştik :)

Sirketin ciddiyeti bu durumdan belli olur. Eger bir ogrencimiz sectigi ise yerlesemezse biz o ogrencinin ucretini tam olarak iade etmekteyiz.

Bunu diger sirketlerle en bastan acik olarak konusmanizi ve sozlesmede yazmanizi tavsiye ederiz cunku Amerika'ya gidiyorsunuz ve 3-4 ay biyunca istemediginiz bir iste calismak hos olmayan bir durum. Sirketlerle acik konusun ve sectiginiz 1 veya 2 olmazsa para iadesi yapiyor musunuz diye acik olarak konusun.

• quote:

quote:

quote:

sağol, sonradan 50$ zam geldi ama ben ağustos ayının fiyatına kayıt oldum. 1750$'a. tabi yılbaşına kadar toplam ücreti ödemem şartıyla. şuan ki fiyatı 1800$, nuh diyolar peygamber demiyolar. mayısa kadar ödeyeceksen eğer 1900$.

Hayirli olsun ancak bunlar erken basvuru indirimli program ucreti degil malesef. Mart Nisan 2014 tarihinde de ayni fiyattan kayit aldilar. Erken basvuruda indirim olmasi lazim ama sizler arastirmayinca normal fiyata erken basvuru indirimi aldiginizi saniyorsunuz ama oyle birsey yok malesef.

• quote:

quote:

Dostum MYO'ların sadece bazı bölümleri gidebiliyor. Konunun ilk mesajında yazıyo. Açıköğretim ise sadece ingilizce öğretmenliği okuyanlar katılabiliyor.

MYO larin butun bolumlerinde okuyanlar gidebiliyorlar. Son siniflarda ve hazirlik siniflarinda okuyanlar da gidebiliyorlar. Acik Ogretim Fakultesinde ise sadece Ingilizce bolumunda okuyanlar gidebiliyorlar.

Ancak her yil Ekim veya Kasim ayinda Istanbul Amerikan Konsoloslugu'nda Work and Travel Programi bilgilendirme toplantisi yapilmaktadir. 2015 sezonunda kimlerin gidip gidemeyecegini o toplantida bizlere bildirirler. Ancak WAT programina katilan ogrenci sayisi azaldigi icin (cogu isler WAT programi kapsaminda cikartilinca yapilacak isler azaldigi icin sayi dusmustur) herhangi bir kisitlamaya gideceklerini sanmiyoruz. Basvuru sartlarinin yine 2014 sezonu ile ayni olacagini saniyoruz. Toplantiya katildiktan sonra sizlere son durumu yine aktaririz.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bende düşünüyorum bu yıl gitmeyi.En çok vize mülakatından korkuyorum.Gerçi mayısa kadar hallederim Ingilizce çalışarak nasıl olsa hazırlık okuyacağım bu yıl ama yinede tırsmıyor değilim.Kasımda kayıt olmayı düşünüyorum.

Hazirlik okursaniz sorun cikmaz ancak yine de ciddi sekilde gramere degil, konusmaya oncelik verin. Her soruya mutlaka cevap verin sinifta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Invisible Pink Unicorn

iccp erken kayıt 1450 dolarmış.

elinde ne gibi isler varmis kesin gelecek? Sponsor hangisiymis? Bilgin var mi?

Sirketimizin 8 tane sponsoru oldugu icin elimizde cok cesitli isler olmaktadir. Sponsorlarimiz sunlardir:

Work and Travel Sponsorlarimiz: Amerex, CHI, IENA, Spirit Exchange, Life Adventures, American Cultural Exchange Service, Geovisions, Campgroup LLC.
    Staj sponsorlarimiz: CHI, CETUSA, CAEP, HRC, Worldwide Farmers Exchange.
    Camp Staff Sponsorlarimiz: 3Adventures (IENA'ya bagli calisir), CamStaffUSA (Life Adventures ve American Cultural Exchange Service'e bagli calisir, Campgroup LLC. Bunlar hem WAT, hem de Camp Staff programina ogrenci yerlestirirler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.