Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
68.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgursum

@Udur
    Kardeşim buyur CIEE 14 subat fuarı iş listesi burada

Cedar Point Amusement Park
    Food Lion - #1274 - Southern Shores, NC
    Food Lion - #246 - Ocean City, MD
    Food Lion - #2503 - Nags Head, NC
    Food Lion - #685 - Avon, NC
    Food Lion - #937 - Corolla, NC
    Harris Teeter Hilton Head
    Harris Teeter Isle of Palms
    Harris Teeter Johns Island
    Landry's Bubba Gump Shrimp Co at Pleasure Pier
    Landry's Tower of the Americas
    Moreys Piers
    Myrtle Beach WonderWorks LLC
    Valleyfair
    Xanterra Parks + Resorts Glacier Park Lodges

Bu arada arkadaşlar Jasonn ın söylediği iş gerçekten var ve 2012 yazında aynı şehirden 15 bin dolarlık çeklerle döenenleri biliyorum bizzat. Hatta geçen seneki konuda da görüleceği gibi , Jasonn ın iş seçim döneminde kendisine bu işi önermiştim. Yani Amerika yı 3-5 wat işiyle öğrenen danışmanlar bunları bilmez, işte malesef şirketlerimizin durumu bu. Doğru düzgün Amerika nın geneline , tüm iş çeşitlerine hakim danışman yok gibi.

Kardeş liste için sağol ama benim aklıma takılan konu başka. Ben bu verdiğin listeye internetten araştırıp united towers'ın sitesinden ulaştım. Hatta united towersda marttaki fuar için bile 2 tane iş koymuşlar şimdiden. Peki benim şitketim armada grandee'ye bağlı olacak işler ut'nin işlerinden farklı mı olacakta bana bu şubat fuarındaki iş listesini yollamadılar? Farklıysa bile diğer şirketlerde kaç ay sonrasının işleri belliyken benim şirketimde niye belli değil, benden mi saklıyolar işleri, ki bi arkadaşta armada grandeenin şubattaki iş listesini yolladığını söylemiş. Ben be yapıyım şimdi, hatam varsa yoktan yere telefonda şirketede yanlış bir şey söylemek istemiyorum, aslı astarı nedir bu durumun acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Udur U kullanıcısına yanıt
    aynı fuara katılacaksınız sadece Şirket içi uygulamalar farklı oluyor o kadar. Bazı şirketler tüm işler tüm işler kesinleşince öğrenciye söylerken bazıları da sürekli geldikçe öğrenciye haber verir. Bazı şirketler erken kayıt olanlara öncelik verip , önce onları arayıp işleri bildirirken bazıları herkese aynı anda işleri söyler. Kısacası bu gördüğün işler gelecektir senin şirketine de ,sanırım aralık fuarından sonra açıklarlar işlerini.
  • quote:

aynı fuara katılacaksınız sadece Şirket içi uygulamalar farklı oluyor o kadar. Bazı şirketler tüm işler tüm işler kesinleşince öğrenciye söylerken bazıları da sürekli geldikçe öğrenciye haber verir. Bazı şirketler erken kayıt olanlara öncelik verip , önce onları arayıp işleri bildirirken bazıları herkese aynı anda işleri söyler. Kısacası bu gördüğün işler gelecektir senin şirketine de ,sanırım aralık fuarından sonra açıklarlar işlerini.

sağol dostum, açıkcası böyle bir şirket içi uygulamayı hiç sevmedim. yarın şirketi bir arayıp tam bir öğreneyim şu durumu, farklı bir konu varsa burayada yazarım
  • WAT'a gidince araba kullanamıyacağım ehliyet felan yok araba kullanmayı da pek bilmiyorum.Sıkıntı yaratır mı ?
  • Yeah Science kullanıcısına yanıt
    Araba kullanmanın avantajı yüksektir gezi için ancak ehliyetsiz de her işini görebilirsin. Çok da büyük sorun yaşamazsın.
  • Eskişehirden katılacak arkadaşlar tanışalım sağolsun arkadaşlar yukarıda bayağı bir bilgi vermişler bizde bilgilerimizi paylaşırız. PM bekliyorum.
  • Gençler merhaba. biz 3 arkadaş UT ye kaydolduk. Şu anda internette açılan işlerin tamamı önceki kayıtlı olanlar tarafından doldurulmuş. Bize yeni gelen işleri beklicez dediler. İyi para kazanabileceğimiz yerler daha eklenir mi??

en çok para nerde ve nasıl kazanırız yardımcı olabilecek var mı?
  • Ozgur, South Carolina hakkında bilgin varsa şöyle genel bi bilgi verebilir misin.
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Pek buyuk sehri yoktur. Eger guney kisminda ise Floridaya yakinlik avantaj olabilir. Myrtle Beach ise oldukca guzel bir turistik sehirdir. Myrtle Beach e gidecekseniz eger, guzel vakit gecireceginizi dusunuyorum. Tabiki islerin sartlarıinin da cok kotu olmamasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 15 Kasım 2014; 18:49:48 >
  • quote:

Pek buyuk sehri yoktur. Eger guney kisminda ise Floridaya yakinlik avantaj olabilir. Myrtle Beach ise oldukca guzel bir turistik sehirdir. Myrtle Beach e gidecekseniz eger, guzel vakit gecireceginizi dusunuyorum. Tabiki islerin sartlarıinin da cok kotu olmamasi lazim.

Evet myrtle beach. iş şartları fena sayılmaz. tşk bilgi için.
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,

Myrtle Beach WonderWorks Food & Beverage pozisyonunda iş seçimi yapmayı düşünüyorum.Açıkcası iş olarak kafama yattı fakat Myrtle Beach ve kalacak yer konusunda emin değilim... Lokasyon olarak Broadway kısmı verilmiş,araştırıdığım kadarıyla güzel bir yer,olumlu şeyler yazılmış.Daha önce burada bulunan/çalışan olduysa bilgi verebilir mi? Teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parasiz

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Myrtle Beach WonderWorks Food & Beverage pozisyonunda iş seçimi yapmayı düşünüyorum.Açıkcası iş olarak kafama yattı fakat Myrtle Beach ve kalacak yer konusunda emin değilim... Lokasyon olarak Broadway kısmı verilmiş,araştırıdığım kadarıyla güzel bir yer,olumlu şeyler yazılmış.Daha önce burada bulunan/çalışan olduysa bilgi verebilir mi? Teşekkür ediyorum.

bende orayı seçmeyi düşünüyorum. kalacak yer çok pahalı aslında. aylık 350-450 $ arasında değişiyo fiyatları
  • Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Aynen.70-100$ gibi bir rakamdan bahsediliyordu sanırım kalacak yer konusunda.Fakat kalacak yer sağlayan işler de benim ilgi alanıma girmiyor... Ne yapacağız dersin? :)
  • 90-100 civarinda olacaktir haftalik kiraniz.Daha ucuzunu bulursaniz cok sanslisiniz demektir. Bu sekilde hesaplayin. Bolge guzel , eger amaciniz para ise ikinci is bulabilirsiniz. Daha cok para birktirebilirsiniz. Amaciniz eglenmekse zaten egleneceginiz bir bolge. Bunlar olumlu kisimlari , oraya gitmek icin ekstra ucaga bineceksiniz ki o bolge cok yogun uculan yer olmadigi icin size ucak parasi olarak ekstra masraf olacaktir. Calisirken etrafta gezebileceginiz pek yer yok. Birkac saatlik araba yolculugu ile ulasilacak buyuk bir sehir yok.Bunlar da olumsuz kisimlari. Acikcasi listedeki islerin cogu ciddi anlamda kotu ve siradan. Birkac duzgun is var onlar da dolmus , ogrencilerin soyledigine gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 18 Kasım 2014; 1:07:50 >
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Art of Travel kullanıcısına yanıt
    Evet, işler konusunda söylediklerine tamamen katılıyorum.Zaten hepsi aynı bölgede ve iş olarak da çok seçenek yok. Açıkcası bu kadar dar bir portföy oluşacağını düşünmemiştim. Bir diğer konu ise, en azından benim gittiğim yerde biraz eğlenmek de istiyor oluşum. Tabii ki bazı arkadaşlar para biriktirmekten yana olabiliyor, şahsi olarak böyle bir niyetim yok ve gittiğim yerin de az da olsa eğlence hayatı olmasını istiyorum. O nedenle Myrtle Beach uygun gibi gelmişti, sen de belirtmişsin zaten. Fakat yine de önerdiğin başka bir bölge varsa, o noktada da araştırmak isterim. Mümkün iş durumu varsa tabii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parasiz -- 18 Kasım 2014; 1:13:35 >
  • Ne yapacağız bilmiyorum ama bana çok övdüler myrtle beachi. Güzelmiş gerçekten biraz araştırdım internetten.Gece hayatı da var eğlencesi de. Şehir yok ama en azından montana utah felan değil :) miamiye yakın new yorka da çok uzak değil. Aslında ikinci işi rahat bulabiliriz. Böylece parada biriktirebiliriz. Bilmiyorum da ben myrtle de karar kıldım galiba. Bi yolunu bulacağım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Art of Travel -- 18 Kasım 2014; 2:56:50 >
  • İş bulamadım kendime göre aklımda tek olan ride operator fakat ondada advance istiyorlar. Bu gidişle iptal edicem sanırım programı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İş bulamadım kendime göre aklımda tek olan ride operator fakat ondada advance istiyorlar. Bu gidişle iptal edicem sanırım programı.

Ingilizce seviyen ne ki senin ? Seviyene gore malesef is secimi yapiyorsun.
  • quote:

quote:

İş bulamadım kendime göre aklımda tek olan ride operator fakat ondada advance istiyorlar. Bu gidişle iptal edicem sanırım programı.

Advance işleri alabilcek ingilizcem vardı fakat online mülakat kötü geçti intermediate çıktı.
  • quote:

quote:

quote:

Advance işleri alabilcek ingilizcem vardı fakat online mülakat kötü geçti intermediate çıktı.

Kotu olmus , vazgecersen 300 dolarin yaniyor galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.