Bildirim
2015 YGS MADEM 9 AY KALDİ (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eger uyabilirsen cok iyi olur bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bir arkadaşa yazdığım tavsiye bu konu için yazmadım işsiz değilim
Ygs temelin yoksa ygs calisarak baslamalisin.ygs icin simetri seti gayet guzel olur.ama dikkat etmen gereken nokta dershanedede 4-5 ay ygs goreceksiniz bu yuzden sos calismana gerek yok sadece dershanede dersleri dinlemen yeterli olur.ben calistim ama pismanim ygs ye kadar cogunu unutuyorsun.turkce icin paragrafi kas gercekten hergun 5dk kesinlikle paragraf coz.bu 10kusur soru eder.paragraf sorulari icin fem cizgiustunu alabilirsin cok zor sorulari var.dilbilgisi icin kendini yazin cok yipratma okullar acilinca okulda birgununu sadece dilbilgisi calismaya harcarsan rahatlikla ygsde dilbilgisi sorularini fullersin.ygs mat icin extra kitaba bile gerek yok9.sinif kitabi kullanabilirsin ve onu bitirmen yeterli hatta bitirmene bile gerek yok.ygs fen icin kesinlikle kolay bir kitap al.sakin zor bir kitap ALMA.bunun nedeni ygsde fen kolay cikar hatta cok cok kolay cikar.bende diger herkes gibi fen icin hep en zor kaynaklari aradim ama noldu tamamen zaman kaybim oldu...fizik netlerin kotu gelebilir denemelerde buna cok uzulme gercek ygsleri cozersen boyle olmadigini goreceksin. Yani toparlarsak ygs mat ve feni 1-1.5aydan fazla uzatmaman lazim.ygs turkce icin HERGUN paragraf sadece 5 dk. Dilbilgisi icin ise yazin yine sayisal ders aralarinda calis ama kesinlikle abartma..kisin 1gun genel tekrar yapman yeterli olacaktir. Yaz sonu yapacagin denemede 120 civcarinda baslarsan isler yolundadir demek...
Lysye gelirsek mat icin kesinlikle bol soru yazin kalan 1-1.5 ayda maksimum mat verimi almalisin.konu anlatimina FEM BEYAZ oneriyorum.sb olarak fem beyaz zaten cogu sbdan daha cok soru icerir o yuzden yazin mat icin sadece fem beyaz bitirmen fazladan yeter.ayrica karekok sb almani siddetle tavsiye ederim. Ve eger ben bunuda hallettim artik seviyemi iyice zorlayayim dersen birey c guzeldir.
Lys geo senin icin pek onemli degil ygs icin fem simetri geo degil lys simetri geo alip yazin onu bitirmelisin.ygs sonrasi eger ben herseyi hallettim geoyuda fullemem lazim deesen eksen geo sb. Siyah kitaptir. Bunu alman ve cozmen yeterli olur ama cok gerekli degil.
Lys fizik icin palme ab cok yeteeli bunu bitirmen yeterli olacaktir.kimya icin fem beyaz sb alabilirsin.biyo icin tabiki final yesil ygs lys sb.
Tabiki hergun 5 dk paragrafi unutma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen uyarım inşallah seneye rahat başlarım. atarım tabi ama akşam atabilirim ancak? -
Aksam at hocam zahmet olmazsa ben de bekliyorum
Bekliyoruz -
fotoğraf şeklinde kaç saattir uğraşıyorum atılmıyor isterseniz hafta hafta yazabilirim ancak atabildim biraz geç oldu ama -
konum eksik demeden hergün 1 deneme çözerdim sadece deneme çözerek 3bin oldum ygs 2 de dinleyin derim -
quote:
Orijinalden alıntı: tba.1905
fotoğraf şeklinde kaç saattir uğraşıyorum atılmıyor isterseniz hafta hafta yazabilirim ancak atabildim biraz geç oldu ama
Bende bekliyorum programını hocam -
O türkçe sosyalden kurtulduk ya valla yazık şimdi ygs kasanlara
Aranızda mezunların konularını okuyan varsa az çok anlar ne demek istediğimi
Seni dinlerim tabiki.Az mi tavsiye verdin.saol.
quote:
Orijinalden alıntı: Hapsururkenoleninsan
bu saatten sonra ne yapmali dostlar
2013 ve 2014 ygs lys gırmıs bırı olarak yanı bı mezun olarak konusuyorum.
yapıcagınız en buyuk hata ygsye calısmak olur..
otur 10.sınıfa 11. sınıfa coz hıc bı sey anlamasanda temelın olur bu yaz komple lys calıs gercekten ygsye dershaneyle beraber baslarsın dershane konu ısledıkce onların ısledıgı yerlerı gelıp aksam oraya kadar cozersın acele etmezsın ılerı gıtmezsın ygsde, artan zamanında tamamen gıt lys calıs omrun lys olsun..
ınan bana bu ıs lys ıle kopuyor.. yırtınıp 470-80 yapıp 2-3 k ya gırıp lys ıle 10-12 kya dusenlerıde gordum ygsde 15 k olup lysde 9600 e cekenıde.. hangısı karlı ? tabıkı son sıraya bak bırısı 10-12 kda oburu 9600.. o ılk soyledıgım adamın 2k yaptıgı basarı ne mı oldu? çöp..
sen sen ol ygs kasma sımdı basla lysye
-
Arkadaslar yazin mumkunse Turevin sonuna kadar 12'yi bitirin. Bana bu sene cok katkisi oldu. Hem okul sinavlarindan yuksek not alirsiniz hem de sene icinde dersanede/ okulda tekrar etmis olursunuz. Ustune bir de ygs Mat ve Geo'yu bitirirseniz cok iyi bir baslangic olur
Saol hocam yorum icin tesekkur ettim.
peki ygs mat ve geo bitmis birisi lys mata baslarsa kac gune bitirebilir+Bitirdikten sonra bunlari unutmamak icin neler yapilabilir+Bitirdikten sonra ne calismali+Organik kimyayada baslanabilirmi?Cevaplar icin simdiden thank you
Yazın çok kasmayın kesinlikle canınız sıkıldığında oturun biraz çalışın 30 dk çalışın 2 saat mola verin vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Craxler Devon
Yazın çok kasmayın kesinlikle canınız sıkıldığında oturun biraz çalışın 30 dk çalışın 2 saat mola verin vs.
tmm hocam
Lise boyunca ders çalışmadım son 1 ay Ygs baktım Ygs1 50k-Ygs2 45k idi matematiğim 20 net olmasına rağmen ama Lys yoktu 2-3 ay arada hallederim dedim hiç bir şey yapamadım Lys için yani demem o ki Ygs çalışmak zaman israfıdır oturun Lys çalışın oturup aylarca Ygs çalışan arkadaşlarımı geçtim ama aylarca Lys çalışan arkadaşlarımın yanına yaklaşamayacağım.
Edit:Ygs için yapacağınız en iyi şey en yakın zamanda başlayarak bir gün bir deneme çözüp öbür gün çıkan yanlışlarız doğrultusunda konu çalışmak olur.Aynı gün yapın demiyorum çünkü çok hızlı başlarsanız sıkılırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draqonn -- 19 Haziran 2014; 16:56:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X