Şimdi Ara

2015 YGS MADEM 9 AY KALDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Draqonn

Lise boyunca ders çalışmadım son 1 ay Ygs baktım Ygs1 50k-Ygs2 45k idi matematiğim 20 net olmasına rağmen ama Lys yoktu 2-3 ay arada hallederim dedim hiç bir şey yapamadım Lys için yani demem o ki Ygs çalışmak zaman israfıdır oturun Lys çalışın oturup aylarca Ygs çalışan arkadaşlarımı geçtim ama aylarca Lys çalışan arkadaşlarımın yanına yaklaşamayacağım.

Edit:Ygs için yapacağınız en iyi şey en yakın zamanda başlayarak bir gün bir deneme çözüp öbür gün çıkan yanlışlarız doğrultusunda konu çalışmak olur.Aynı gün yapın demiyorum çünkü çok hızlı başlarsanız sıkılırsınız.

eyw saol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapsururkenoleninsan H kullanıcısına yanıt
    Ben ÖTF - Limit - Türev yaklaşık 2-3 haftada bitirmiştim. Sindire sindire yap bence, daha kalıcı oluyor (Özellikle türev formülleri). Okul dönemi Mat sınavlarından önce çok rahatlarsın, ben bazı sınavlara çalışmadan girip 95-100 alıyordum mesela. Hem daha vaktin var, süreyi sıkıntı etme
  • SpecterNY kullanıcısına yanıt
    tmmdir saol

• Arkadaslar, LYS demis herkes YGS nasil baslayacagimi biliyorum nasil ilerleyecegimi biliyorum ancak LYS denilince hic bilgim yok ne yapmam gerektigi nasil ilerlemem gerektigi hakkinda, tavsiyelere,yardimlara acigim es gecmeyin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC5775AB9 -- 19 Haziran 2014; 18:14:06 >
  • up

• Arkadaşlar bir mezun olarak söylüyorum köklü bir anadolu lisesi veya daha üstlerinde okuyorsanız basın parayı yaz tatilinde türev integral organik kimya gibi seneye sizi büyük ölçüde oyalayacak dersleri şimdiden bitirin.Sonrada bolca LYS çalışın bırakın YGS yi iki ay baksanız yeter .Lys konularını adamakıllı atlamadan belli bir sistem içinde çözüp anlayabilirseniz ygs soruları vız gelir
  • up

• bana sorarsaniz bu yaz unutulmayacak seylere bakin. ve bu ygs cog tarih tarzi seyler olmasin ygs BOL DENEME

• mat 1 çok önemli ygs için. Bol bol deneme çözerseniz 15k hayal falan olmaz.

tavsiyem mat 2'nin baba konularını(limit,türev,integral) ygs'den sonraya bırakmayın sakın. önceden bitirip sorularını çözün.

ygs fen belli bir temeliniz varsa konu bakıp test çözün 35+ rahat yapılabilecek rahatlıkta oluyor. ( osymnin işi belli olmaz.)

lys fen için konu çalışmaya başlayın bile.

ygs türkce çok önemli sayısal da olsanız eşit ağırlıkta. Kitap okuma geçmişiniz yoksa sırf bunun kitap okumaya başlamak için geç kaldınız. Tavsiyem paragraf sorusu çözün. her gün 10 tane çözseniz de kardır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.