Şimdi Ara

2015 YGS MADEM 9 AY KALDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden hard bi yaz geçirmemiz lazım 9 ay çok gibi görünüyo ama bence konularda çok iyi değerlendirmemiz lazım önerisi olan varsa yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omerfc19071

Harbiden hard bi yaz geçirmemiz lazım 9 ay çok gibi görünüyo ama bence konularda çok iyi değerlendirmemiz lazım önerisi olan varsa yazabilir mi ?

harbiden kardesim 9 ay goz acip kapayana kadar gecicek.hemen karar verip.kaynak vs.halledip asilmak gerek.her turlu tavsiyeye acigim.

• Hapsururkenoleninsan H kullanıcısına yanıt
    Kendime göre konusacak olursam ilk 2 ay ygs yi bi kenara bırakarak 10 ve 11 kasmayı planlıyorum ardından ygs çünkü lys biraz daha zor geliyo bana, ygs yorum gibi ...
    bence sende ygs üzerine biraz düşün genel olaraklys yetişmiyor ...
  • çalışmalı
  • Matematiğe çok iyi çalışın matematiğiniz iyi geçerse sınavınız iyi geçer,kötü geçerse sınavınız kötü geçer.Aşırı bol deneme çözün her yayını cozmeye çalışın.Temeli iyi olan fen lisesi ogrencileri oturun lys çalışın yazın.Komik bir şekilde 11.sınıfta yaptığımdan 20 puan fazla yaptım ygsde.

• quote:

Kendime göre konusacak olursam ilk 2 ay ygs yi bi kenara bırakarak 10 ve 11 kasmayı planlıyorum ardından ygs çünkü lys biraz daha zor geliyo bana, ygs yorum gibi ...

çok mantıklı. ygs den çıktıktan sonra anlayacaksınız ygs ders çalışılacak bir sınav değil lys konularına asılın ygs kolay iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS ilk 10.000'e girenlere soru
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gün sayanlar kaybeder gün saycanıza gidin çalısın.
  • Yazın hard çalışıp 9-10-11 i bitir. Ben öyle yapacağım
  • quote:

matim saglam direkt lys fenden dalmali paragraf sb den cikmaliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Yazın hard çalışıp 9-10-11 i bitir. Ben öyle yapacağım

Allah kolaylik versin kardes.

• Benim Matematik berbat.Hedefim yazın Mat 1 ve Mat 2 yi en iyi şekilde halletmek.Bu yıl son şansım artık, sınavdan sonra başlamak lazım, eylülde başlayınca zaten konuları kavrayanan kadar kış geliyor.O yüzden eylül"e bırakmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liam Gallagher -- 11 Haziran 2014; 19:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hapsururkenoleninsan

quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Yazın hard çalışıp 9-10-11 i bitir. Ben öyle yapacağım

Allah kolaylik versin kardes.

Cümlemize
  • Yazın iki dersten fazla çalışmayın hem sıcak kaldıramazsınız hem de sonlara doğru sıkılır,asılamaz ve bırakırsınız.Tercihim Türkçe-Matematik bütün alanlar için şimdi sözelci olan varsa diyecek matematik niye çalışalım yazın ama yazın en azından bildiğin konuları halledersen dersaneyle birlikte zaten coğrafya-tarih-felsefe üçlüsünü halledeceğin için Türkçeyide yazın bitirdiğin için rahatlamış olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liam Gallagher

Benim Matematik berbat.Hedefim yazın Mat 1 ve Mat 2 yi en iyi şekilde halletmek.Bu yıl son şansım artık, sınavdan sonra başlamak lazım, eylülde başlayınca zaten konuları kavrayanan kadar kış geliyor.O yüzden eylül"e bırakmayın derim.

benim de mat geo falan iyi 11im su an ama girsem temel mat bi 35 net cikartirim ygsden ama fizik durumu vahim yaza baya bi kitap aldim duzeltmek icin simdiden basladim calismaya ama pek sıkmıyorum kendimi yarim saat calisip bir saat tv internet falan arada geziyorum okullar kapansin plan yaparim belki
    plan yapan arkadas varsa paylasabilir mi buraya atarsa memnun olurum

• Kendi adıma konuşucak olursam mat 2 yi yazın bitirmeyi düşünüyorum.1 aya biter sonrada lys fizik kasarım.1 Ayda o yer.Dershaneler açılmadanda 1 ay önce ygs konu kasarım.(YGS kolay bitiyo zaten.) Geriye tek sıkıntı lys kimya ve biyoloji kalıyo.Onlarında lys si sıkıntı yoksa ygs nin çalışmayla filan alakası yok.Sadece test çözen kazandı bu sene.İnş.böyle yapabilirim yazın yoksa mezuna kaldığıma bin pişman olucam.

• 9 ay boyunca ygs calisicam diye lys'yi bi kenara atmayin onemli olan lys, lys'ye agirlik verin.
  • Her 12. sınıflara söylenen şeyler söyleniyor ama bakalım yapan çıkar mı Bende TM'yim puanım 310 lys denemelerim çok iyi gelmeyince kesin karar mezuna kaldım. Hız kesmeden çalışıyorum hala.Sakın 9 ay var demeyin bakın sakın öyle bir geçer ki okul da açılınca anlamazsınız. Bana kalırsa 10-11 mat bitirebilen bitirsin.Bitirdin dershane başlamadı mı ? Dal Ygs matematiğe önden önden yardır geometri günde 40 soru çözmek bile yeter matematik yapan diğerlerini yapıyor bu kadar basit.
  • quote:

Harbiden hard bi yaz geçirmemiz lazım 9 ay çok gibi görünüyo ama bence konularda çok iyi değerlendirmemiz lazım önerisi olan varsa yazabilir mi ?

Hard bir yaz geçirmene gerek yok sonra dönemin ortasına geldiğinde patlarsın, günde ortalama 3 saat çalışma yeterlidir yaz tatili için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem 9 ayımız kaldı diyor 9 ayda ygs lysyi 2 kere bitirirsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.