Şimdi Ara

2015 Yılında çocukluk rüyası 94-95 Bmw alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim hağla hayalimde yüksek hacimli düz vites bir e34 var.az km lpg takılmamış bulursam 1-2 seneye alacağım.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bunlar zevk işidir, güvenlik vb. karşılaştırılamaz ancak, burada kriter zaten güvenlik değil.

Şu araba oldukça hoşuma gitti mesela:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aydin-da-fabrikadan-ciktigi-gibi-orijinal-90-model-316i-e30-m40-198972267/detay

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-satilik-orijinal-130.000-bmw-3.20-227489110/detay

2011 yılında bora"yı almadan önce bu araç için teklif yapmıştım.
    linkteki araç zonguldak devrekte bi samanlıktan çıkarıldı. alan kişi karabük yenice"de görev yapan gençten bir hakim arkadaştı. yanlış hatırlamıyosam 21-22 bin lira civarı bi para verildiğini biliyorum.
    yanında görev yapan teyzemin oğlundan kendisine selam söylemiştim, keş para 24 bin lira veriyim hiç uğraşmasın demiştim. o da aynen bana iadei selam göndermişti olmaz baabında

ilandaki para verilir verilmez ayrı konu ama 98 doğana 14-15 bin verilen ülkemizde, bu arabanın rahat 30bin etmesi lazım. ilandaki aracı iyi biliyorum, belkide o modelde o orjinallikte bir bmw türkiyede parmakla gösterilir...

• 98 model bmw nin hala albenisi var

• Bakımları düzgün yapılmış, hor kullanılmamış, özenli ve titiz davranılmış bir tane bulursanız neden olmasın. Bazı arkadaşlar ocağınıza incir ağacı dikeceğini beyan etmiş ama adam akıllı bakımı yapılmamış ve hor davranılmış olduktan sonra 7.000 TL verip alacağınız Broadway bile ocağınıza incir ağacı dikebilir.

• Yeni araç bakın derim bunun parçası zor bulunur eski aracın her aksanı eskiyor.megane 2 daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.