Şimdi Ara

2016 Amd Ekran Gecişi sorunu Laptop Cift ekran Karti Sorunu Gta5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YIL OLDU 2016 HAYLA O SORUN DEVAM EDMEKDE GTA5 İ SATIN ALALI 1 GÜN OLDU STEAM DAN
    Ama oyuna girme heycaniyla girdim ve kasiyodu aman allahim dedim.
    Oyunun ayarlarindan settings e girdim 1024mb lik amd r5 hd Grafichs i kullaniyor ne yapdim ne eddim onu amd R5 M430 Yapamadim aygıt yöneticisinden hd graphigcs devre disi birakip giriom oyuna settingse zor yetisiyorum yavaslio nedense oyun 5000küsur ekran karti mb var R5 M430 Ram dan de caliyor herneyse herseyi high yapdim haliyle story mode yukleniyorda kaliyor oyun acilmadi bi türlu çözumu bilen varsa yazabilirmi? Sürucu Driveri Sürumu 16.12.2 amd crimson nun en son sürumu Bios uda guncelledim switchable graphics fixed yok de yok biosda gecişde yapamiyorum windows 10 64bit tabanli isletim sistemim laptop model:HP ENERGY STAR (Surumune Eve gidince bakmam lazım) anakart ta amd a8-74** biseydi
    Biri bana nasil sadece R5 M430 u kullanacagimi soylesin anlattigim yerlerden harici bildigim seyi tekrarlamasnlar gunclelemeden oncede switchable graphics fixed yokdu belki gelir diye hp laptop modelimin en son surumu olan biosu indirdim tik yok. Bilen varsa aydinlata bilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim2121 -- 31 Aralık 2016; 20:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürücüyü devre dışı bırakınca büyük ihtimal 2 si de görüntü vermeyecek ondan dolayı demiyorum. Oyunu başlatırken güvenli mod sorusu vs soruyorsa hayır de onun haricinde yapabileceğin bir şey yok.
  • cidden yokmu ?
  • Dx 10 da çalıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.