Şimdi Ara

2016 ehliyet almam için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben 16 agustos 1998 dogumluyum suan 17 yasındayım yaklasık 10 ay sonrada 18ime gircem sorum su ehliyet almak istiyorum ve en yakın sınav tarihi 22 agustosta yani dogumgunumden 6 gün sonra o gün sınava girebilirimiyim yoksa daha erkendenmi basvurmam gerek yani 6 gün gibi kısa bir süre sıkıntı olurmu ayrıca 18 ime girmeden önce dersleri almaya baslayabilirmiyim simdiden tesekürler :

• Giremezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nedeninide söyleyebilirmisin 1-2 haftada ehliyet alan arkadaslarım var
  • 1-2 hafta mı

Ben 10 ekim sınavına girmek için 8 eylülde kayıt yaptırdım son anda yetiştim 10 eylülde kayıtlar bitiyordu. Kasımda direksiyon sınavı var onu da geçersem en erken 2,5 ayda ehliyetimi almış olacağım yani minimum 2 ay sürer ehliyet alman.

Diğer soruna gelince sen sınava 2016'da gireceksin 2015'e bakmışsın daha 2016 ehliyet sınavı tarihleri açıklanmadı şansına eylülde sınav olursa girersin ağustosta olursa biraz zor.

• Benim bir arkadasim var onun bir yakini ehliyet kurs yerinin sahibiydi galiba yanlis hatirlamiyorsam yani ehliyetle ilgili biseydi herneyse bu bize cumartesi basvurcam iki hafta sonrada sinava girerim filan dedi bizde dalga geciyor bizimle sandik harbidende iki haftaya girdi ondan bikac hafta sonrada ehliyeti geldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.