Şimdi Ara

2016 F20 LCİ 116d Hayal Kırıklığı Yaratan Direksiyon Hissi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ufak bir hayal kırıklığından bahsetmek istiyorum sizlere. 1 yıl kadar 2014 116d d manuel araç kullandım araçta 16 jant ve rft lastikler vardı. Manuel baktım artık zor gelmeye başladı bende makyajlı kasa 116d one edition hatasız 115 bin km de bir araç aldım. 205/50/17 rft lastiklerle geliyor standart olarak. Neyse aracı biraz kullandım ama direksiyon hissi bana rezalet geldi desem yeridir eski aracım da o külçe gibi olan ve gram gecikme olmayan direksiyon gitmiş yerine his olmayan yumuşak kalan virajlarda 0 noktasında yeterli kadar direnç oluşup sertleşmeyen bir direksiyon gelmiş bu beni oldukça hayal kırıklığına uğrattı maalesef o yüzden de sizlere de dert yanıp rahatlamak istedim :) Meğer eski kasa bildiğiniz gokart aracıymışta haberim yokmuş eski aracım akıp gidiyordu yolda ve direksiyon uzun yolda çok sertti buda direksiyona hiç müdahale etmeden aracın yolu bulup gitmesini sağlıyordu. Eski aracımda direksiyon 0 konumundaki iken sağ sol yapınca direksiyonda sağlam bir direnç vardı o his gerçekten daha önce hiçbir araçta görmediğim bir hisdi hattta ailede 2015 f10 520i de var onla dahi kıyaslayamam. Velhasıl durumlar böyle eğer sürüş keyfi sizler için de önemliyse benim yaptığım araç değişikliği maalesef can sıkıcı olacaktır. Tabiki yeni kasa daha konforlu daha az rüzgar sesi alıyor yol sesinde gariptir eski kasa daha sessiz (lastikler ikisinin de sıfır ayarında goodyear ) müzik sistemi yeni kasada çok iyi gibi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.