Şimdi Ara

BMW F30 serisinde BMW ye yakışmayan hata...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün itibari ile 320d siparişimi teslim aldım. Tam her şey çok güzel derken usb üzerinden flash bellekle mp3 şarkılarını dinlemek istediğimde büyük bir sürprizle karşılaştım. Şarkı bittiğinde ekranın donduğunu ve bir süre sonra sistemin ve ekranın komple kapanarak açıldığını gördüm. BMW yetkili servisinin cevabı daha ilginçti. Bu sorunun kendileri tarafından da bilindiği, sebebinin USB üzerindeki MP3 lerdeki şarkılardaki Türkçe karakter olduğu ve BMW Almanyanın yaklaşık 3 aydır bu sorun üzerinde çalıştığı....

Kendilerine aracı satın alırken böyle bir eksikliğin bana bildirilmediğini aksi takdirde arabayı almayabileceğimi söylememe rağmen netice değişmedi. Bu sorunun varlığı ve ne zaman çözüleceğine dair resmi bir yazı beklediğimi kendilerine ilettim. Bakalım ne çıkacak???

Premium bir araç alırken böyle sorunlarla karşılaşmak çok can sıkıcı... Kaldı ki 4 aydır satışta olan bu araçlarda bu problemi çoktan çözmeleri lazımdı ya da satarken bizi uyarmaları..

Sizin de bu konuda şikayetiniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid778 -- 7 Temmuz 2012; 15:02:04 >

• Perşembe gunu teslim aldım aracı aynı sorun bendede var yarın servise gitmeyi düşünüyordum No signal ve donma oluyo usb takili oldugunda ekranda sport line arabam hiç yakışmadı BMW... Eşim avukat konunun takipçisi olacağım şayet cozemezlerse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid778

Dün itibari ile 320d siparişimi teslim aldım. Tam her şey çok güzel derken usb üzerinden flash bellekle mp3 şarkılarını dinlemek istediğimde büyük bir sürprizle karşılaştım. Şarkı bittiğinde ekranın donduğunu ve bir süre sonra sistemin ve ekranın komple kapanarak açıldığını gördüm. BMW yetkili servisinin cevabı daha ilginçti. Bu sorunun kendileri tarafından da bilindiği, sebebinin USB üzerindeki MP3 lerdeki şarkılardaki Türkçe karakter olduğu ve BMW Almanyanın yaklaşık 3 aydır bu sorun üzerinde çalıştığı....

Kendilerine aracı satın alırken böyle bir eksikliğin bana bildirilmediğini aksi takdirde arabayı almayabileceğimi söylememe rağmen netice değişmedi. Bu sorunun varlığı ve ne zaman çözüleceğine dair resmi bir yazı beklediğimi kendilerine ilettim. Bakalım ne çıkacak???

Premium bir araç alırken böyle sorunlarla karşılaşmak çok can sıkıcı... Kaldı ki 4 aydır satışta olan bu araçlarda bu problemi çoktan çözmeleri lazımdı ya da satarken bizi uyarmaları..

Sizin de bu konuda şikayetiniz var mı?

e90 ın navi prof olanlarında böyle bir sorun yok. Dolayısıyla bmw nin f30 daki bu sorunun çözümünü zaten biliyor olması gerekir diye düşünüyorum. Çok saçma birşey gerçekten . uzun süreceğini sanmam , çözeceklerdir.

Bu arada acaba f20 lerde de bu sorun var mı , kuzeni arayıp sorayım. cevabı buraya yazarım

• mp3 player mi aliyorsunuz araba mi?

gecici olarak turkce karakterleri mp3lerinizde düzeltirsiniz, sorunu cozduklerinde servis yazılım güncellemesi yapar ve siz de turkce karakterli mp3lerinizi dinleyebilirsiniz.

Evet boyle bir hata olmasa daha iyi olurdu ama cozulemeyecek bir problem degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

mp3 player mi aliyorsunuz araba mi?

gecici olarak turkce karakterleri mp3lerinizde düzeltirsiniz, sorunu cozduklerinde servis yazılım güncellemesi yapar ve siz de turkce karakterli mp3lerinizi dinleyebilirsiniz.

Evet boyle bir hata olmasa daha iyi olurdu ama cozulemeyecek bir problem degil.

16 GB lik flash belllekte yaklaşık 5.000 parça var... Bunları düzeltmek için iyi bir sinire sahip olmak gerekir. Hele bir tanesini unuttuğunu düşünün... Kaldı ki bu işi çözmek için 3 aydan fazla zaman geçmiş... Ne zaman çözüleceğine dair bir bilgi de verilmiyor...
  • Dili İngilizce ye çevir problemsiz kullan Ben hallettim sorunumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Türkçe'ye çevrilen menude çok anlamsız cümleler olabiliyor. Örn. yeni alınan renault fluence sesi açarken "sesin şiddeti :10" gibi, orijinal "volume" daha iyi duruyor geliyor bana, bu arada Türkçe her zaman en iyisidir ama bu gibi yerlerde benim tercihim orijinal dil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 6 Mı BMW F30 mu
    3 yıl önce açıldı
    BMW F30 vs F10
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamam ateş

Dili İngilizce ye çevir problemsiz kullan Ben hallettim sorunumu.

BMW den bir ses yok. Bende menüyü ingilizceye çevirdim. Şimdilik bir problem yok.. Teşekkürler..
  • o sorunun cevabı ready boot desteklemeyen bır usb kullanmanızdan gecıyor arkadaslar ben ogrendım mevzuyu ekranı kıtlıyor kapatıyor ready boot destekleyen flash bellerkler...
    toshıbaların hepsınde oluyor bu problem ben sandisk aldım 8 lık gayet normal calısıyor ama anormal sacma bır hata alıyorum cıldırmak uzereyım bılen varsa bana mutlaka yardım etsınn

durum şu ki, ornek olarak 10 sarkılık bı lıstemdeki 3.sarkıyı bastıgımda bır ustekı veya 2 ustekı sarkıyı calıyor asla ustune gelıp bastıgım sarkıyı calmıyor bunun cozumunu nedenini bilen varsa lutfen bana yardımcıı olsunnnnnn !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kervancan

o sorunun cevabı ready boot desteklemeyen bır usb kullanmanızdan gecıyor arkadaslar ben ogrendım mevzuyu ekranı kıtlıyor kapatıyor ready boot destekleyen flash bellerkler...
    toshıbaların hepsınde oluyor bu problem ben sandisk aldım 8 lık gayet normal calısıyor ama anormal sacma bır hata alıyorum cıldırmak uzereyım bılen varsa bana mutlaka yardım etsınn

durum şu ki, ornek olarak 10 sarkılık bı lıstemdeki 3.sarkıyı bastıgımda bır ustekı veya 2 ustekı sarkıyı calıyor asla ustune gelıp bastıgım sarkıyı calmıyor bunun cozumunu nedenini bilen varsa lutfen bana yardımcıı olsunnnnnn !!!

F20 basliginda tartisildi bu konu.Muhtemelen turkce karakterlerden kaynaklaniyor.Sarkilarin ve klasorlerin turkce karakterli harflerini ingilizceye cevirin.
    Benim Samsung galaksy S telefonumda da buna benzer problem var. Turkce karakterli sarkilarin album kapagindaki resimler alakasiz resimler cikiyor.

• arkadaşlar yabancı bir forumda da bu sorunun bellekteki klasörlerden kaynaklandığını yazıyordu hiç klasör olmadan bütün şarkıları klasörsüz atarsanız sorun çözülecektir...
  • Ulan sürekli evde Cd yapıp arabada öyle dinliyordum. USB den flas bellek ile dinlemek hiç aklıma gelmemişti. Valla beni büyük bir yükten kurtardınız beyler.

ayrıca bu tür teknolojik aletlere ne kadar uzak kalmışım vay be! Zaten iphone'u bile mail ve birilerini aramak için kullanıyorum.
  • Ben de direk ilk gun menuleri ingilizceye cevirdim, zaten telefonu falan da ingilizce kullaniyorum cok daha anlamli geliyor, sacma sapan turkce ceviriler bayiyor.
  • Evet bu sorun menü dilini ingilizceye çevirince gidiyor ama Türkçe içinde çözüm bulucaklardır muhtemelen bir yazılım güncellemesi ile giderilecektir. Bildiğim kadarı ile yeni yazılım üretmek aylar sürüyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.