Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kuşuçtubeybi

quote:

Orijinalden alıntı: YardımSeverr

quote:

quote:

quote:

Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cevap verin

Devamsızlıgın sınırdaysa bişey olmaz. Zayıfların büt zamanı belli olcak bütlerden sonraki zayıfların önemli

sinirda değil iste okula cok az gidiyorum okul kykyi arayip hakkimda islem yaptirirmi? okulla ilisigim kesilirmi? ve krediye nasil doner?

Bunu okulla görüşmelisin devamsızlıgın hakkımda bilgi alman gerek bunu biz bilemeyiz ama kesiliyor diye biliyorum devamsızlıktan

işte kesilirse otomatik krediye dönermi toptan şutlamasınlar beni

Otomotik dönmesede yinede kesilmiyor hiçbir türlü sadece ödemeliye dönüyor otomatikmi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burstan krediye donerse alinan o kadar burs borca dahil mi oluyor???

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu kyk nın yapacağı işe ...................................................................................
    5 yıl önce bi sene burs aldım şimdi ne burs veriyor ne kredi . her ne kadar sistemi düzelttik adeletsizlik olmayacak deselerde %90 ı yandaşlara gidiyor bursların
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cevap verin

Devamsızlıgın sınırdaysa bişey olmaz. Zayıfların büt zamanı belli olcak bütlerden sonraki zayıfların önemli

sinirda değil iste okula cok az gidiyorum okul kykyi arayip hakkimda islem yaptirirmi? okulla ilisigim kesilirmi? ve krediye nasil doner?

Bunu okulla görüşmelisin devamsızlıgın hakkımda bilgi alman gerek bunu biz bilemeyiz ama kesiliyor diye biliyorum devamsızlıktan

Otomotik dönmesede yinede kesilmiyor hiçbir türlü sadece ödemeliye dönüyor otomatikmi bilmiyorum

eline saglik hocam. son bir soru olarak burs krediye donunce aldigimiz burslarida oduyormuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Turkoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Geçen sene olduğu gibi bu senede ocak ayında çift maaş yatacak mi?

Hocam neden çift vermişlerdi geçen sene?

quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

http://prntscr.com/9i81o4 hele şükür girdi burs kazandınız diyor bu öğrenim kredi değil bildiğimiz geri ödemesiz burs mu ?

quote:

Burs çıktı.

Sorması ayıp değilse maddi durum hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bizimde ev yok araba yok herhangibir üstümüze mal yok babada yok nafaka felanda almıyoruz sadece annemin üstüne emekli maaşı gözüküyor o kadar çıkma şansını merak ediyorum o yüzden sordum.

Annem ile babam ayrı babam emekli annem de mağaza da çalışıyor.Rastgele seçiyolar sanırım.

Hocam Anne baba ayrı dedikten sonra herhangibir bilgi yazmak zorundamıyız yani nafaka alıyor almıyor felan çıkıyormu babamı 8 yıldır görmedim bir iletişimimiz yok hakkında birşey bilmiyorum ne yapıcam ben Gerçi aradığımızda boş bırakın birşey olmaz demişdiler galiba girmediğim için üniye ayrıntılı sormadık varmı bir bilgin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Geçen sene olduğu gibi bu senede ocak ayında çift maaş yatacak mi?

Hocam neden çift vermişlerdi geçen sene?

quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

http://prntscr.com/9i81o4 hele şükür girdi burs kazandınız diyor bu öğrenim kredi değil bildiğimiz geri ödemesiz burs mu ?

quote:

Burs çıktı.

Sorması ayıp değilse maddi durum hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bizimde ev yok araba yok herhangibir üstümüze mal yok babada yok nafaka felanda almıyoruz sadece annemin üstüne emekli maaşı gözüküyor o kadar çıkma şansını merak ediyorum o yüzden sordum.

Annem ile babam ayrı babam emekli annem de mağaza da çalışıyor.Rastgele seçiyolar sanırım.

Hocam Anne baba ayrı dedikten sonra herhangibir bilgi yazmak zorundamıyız yani nafaka alıyor almıyor felan çıkıyormu babamı 8 yıldır görmedim bir iletişimimiz yok hakkında birşey bilmiyorum ne yapıcam ben Gerçi aradığımızda boş bırakın birşey olmaz demişdiler galiba girmediğim için üniye ayrıntılı sormadık varmı bir bilgin?

Vallahi kardeşim o kadar ayrıntılı bilgiye sahip değilim.

• Taahhütname onay süresi sona ermiştir. yazıyor e-devlette? sizde de öyle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

Taahhütname onay süresi sona ermiştir. yazıyor e-devlette? sizde de öyle mi

bizde de öyle kardeşim

• lisansta vermediniz bari yuksek lisansta verin be kardesim kredi kredi imanimiz gevredi okumak fakire haram resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskenderce

lisansta vermediniz bari yuksek lisansta verin be kardesim kredi kredi imanimiz gevredi okumak fakire haram resmen.

derslerim kötü devamsızlığım çok. burs çıktı kardeşim nispet yapmiyorum anlamiyorum sadece

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eline saglik hocam. son bir soru olarak burs krediye donunce aldigimiz burslarida oduyormuyuz

İlerki bursları dönüştürüyo sanırım tam bilmiyorum ama derslerinin zayıf olmasıyla önceki aldıgın burslarıda geri istemezler mantıken

• Ben krediyi almak istemiyorum. Sözleşmeyi onaylamasam olur mu kredim düşer mi

• hiç bir işlem yapma otomatikmen iptal oluyor.
  • Yine kredi Allah kahretsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesakin95 -- 25 Aralık 2015; 4:11:37 >
  • Sonuç: Öğrenim Kredisi Kazandınız

Burs olaydı eyiydi
  • başvuruyu yaptığım halde geçerli başvurunuz bulunmamaktadır yazıyo bu nasıl saçmalık ?
  • Lisansta formu yalan yanlış bilgilerle doldurmuştum ; paşalar gibi bursumu yemiştim.
    Yüksek lisansta yine acıtasyon yapıp formu doldurdum. Aylık 1200 peder maaşı gösterdim. 1 ev, bir de araba gösterdim... Kredi çıktı. Ebesinin hörekesi.

Şimdi almasam bi dert , alsam büyük bi dert... Bilememekteyim. Şu mantığım var :

- Alırsam eğer ayda 700 lira mis, borçlarımı öderim; geçim derdi pek düşünmem. Gül gibi geçinirim. Yer içerim. Yaza doğru işlerim de açılır. Keyf olur.
    - Mart'a kadar 1.250 lira bedelli askerlik kredisi ödüyoruım :D rahat rahat ödemiş olurum. Zaten 3 ay sonra bitecek.
    - Hazır para geliyo diye daha da eğitime yüklenirim, iş düşünmem. kebap...

ama işte 700 700 alıp ; 2 yıl boyunca 16.800 lira aldığımı düşünürsek (ki daha az olacak. eylülde kesilecek sanırım 14.000 lira gibi bişey alacağım. Onu da faizle 15.500 gibi düşünsek ve şartnamede yazdığı üzere verilen borç kaç yıllık verildiyse o kadar yıllık ödenir : yani 2 yıl ödeme planı yapılırsa aylık 645 lira ; 3 ayda 1 ödenirse yaklaşık 2bin lira gibi bi para ödeyecem 3 ayda bir... E koyar mı ? ne biçim.

- ama 2 yıl yüksek + 1 yıl uzatma diye düşünürsek...3 yıla kim öle kim kala mantığı.. off çok karışık yahu.

• kuşuçtubeybi kullanıcısına yanıt
    çok pardon sinirliydim. kredi yazacağıma burs yazmışım. düzellttim uyarı için teşekkürler
  • beyler ben ilk defa kredi alıcam da e-devlet şifresi almak için ptt ye gitmek şart mı? internet üzerinden yapamıor muyuz bu işlemi?

ayrıca şifreyi aldıktan sonrahttps://www.turkiye.gov.tr/hizmetler bu siteden hangi işlemi yapmam lazım lütfen help :(

Son olarak bu krediler hangi ayın kaçında verilmeye başlanır bi fikri olan var mı? şimdiden teşekkürler yardımcı olanlara.
  • Okula giriş yılınizdan itibaren kayıp sene bulunduğu için degerlendirmeye almadık diyo. İyide hazırlığa yeni başladım ne sene kaybı 😒😒 Böyle böyle ağalara paşalara burs çıkıyorsa demek.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.