Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş random galiba lise arkadaşıma da çıkmış ihtiyacını vardır helali hoş olsun ama daha iyi sıralama yapıp daha iyi okula gittim çıkmadı o sinir oluyorum üvey vatandaş mıyız lan biz :DDDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Ne ev, ne araba, ne arsa, ne de adam akıll bi maaş filan var; anlamıyorum nasıl bu burs benden kat kat zengine çıkıyor. Nasıl evi arabası arsası olana bu burs çıkıyor.

Edit: Rastegel mi seçiyorlar yoksa "seçiyorlar" mı acaba...

En azından kendimden biçersem secmiyolar diyebilirim.Ama kayrilanlar varmıdır onu bilmiyorum kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene kredi çıkmış. Mecbur alacağım bu sene. Nereden onaylıyoruz krediyi?
  • Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cecap verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

Burs çıktı.

Sizde de yeşil renkte burs kazandınız yazıyor yukarda da kredi no bilgisi yazıyor mu

Evet yazıyordu galiba yukarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Ne ev, ne araba, ne arsa, ne de adam akıll bi maaş filan var; anlamıyorum nasıl bu burs benden kat kat zengine çıkıyor. Nasıl evi arabası arsası olana bu burs çıkıyor.

Edit: Rastegel mi seçiyorlar yoksa "seçiyorlar" mı acaba...

Sorma ya bizde de hiç bi halt yok 2 kardeş ünide 3 kardeş öğrenciyiz 2 senedir çıkmıyo ikimize de

• Kyk çıkanlardamı e devletten onaylıyor ? Yoksa notere flan bir yere imza atılıyormu????

• Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cevap verin

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşuçtubeybi

Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cevap verin

Devamsızlıgın sınırdaysa bişey olmaz. Zayıfların büt zamanı belli olcak bütlerden sonraki zayıfların önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: YardımSeverr

Kyk çıkanlardamı e devletten onaylıyor ? Yoksa notere flan bir yere imza atılıyormu????

edevletten onaylanıyor. şuan tahattutname linki yok henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Geçen sene olduğu gibi bu senede ocak ayında çift maaş yatacak mi?

Hocam neden çift vermişlerdi geçen sene?

quote:

http://prntscr.com/9i81o4 hele şükür girdi burs kazandınız diyor bu öğrenim kredi değil bildiğimiz geri ödemesiz burs mu ?

quote:

Burs çıktı.

Sorması ayıp değilse maddi durum hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bizimde ev yok araba yok herhangibir üstümüze mal yok babada yok nafaka felanda almıyoruz sadece annemin üstüne emekli maaşı gözüküyor o kadar çıkma şansını merak ediyorum o yüzden sordum.

• quote:

quote:

Kyk çıkanlardamı e devletten onaylıyor ? Yoksa notere flan bir yere imza atılıyormu????

Yanlız bu kredi çekme gibi birşey sonuçta internetten verilen onayla yeterli oluyormu gerçekten

• quote:

quote:

Beyler burs kazanmışım bu krediye nasıl döner? Otomatik mi olur yani? Benim zayıf ve devamsızlığım var çünkü lütfen cevap verin

Devamsızlıgın sınırdaysa bişey olmaz. Zayıfların büt zamanı belli olcak bütlerden sonraki zayıfların önemli

sinirda değil iste okula cok az gidiyorum okul kykyi arayip hakkimda islem yaptirirmi? okulla ilisigim kesilirmi? ve krediye nasil doner?

• arkadaşın 2 evi 2 arabası var özelde yüzde 50 burslu okuyor burs çıkmış
  • quote:

quote:

quote:

sinirda değil iste okula cok az gidiyorum okul kykyi arayip hakkimda islem yaptirirmi? okulla ilisigim kesilirmi? ve krediye nasil doner?

Bunu okulla görüşmelisin devamsızlıgın hakkımda bilgi alman gerek bunu biz bilemeyiz ama kesiliyor diye biliyorum devamsızlıktan

• quote:

quote:

quote:

Yanlız bu kredi çekme gibi birşey sonuçta internetten verilen onayla yeterli oluyormu gerçekten

evet hocam orda koca koca yaziyor zaten edevletten onaylayacaksiniz diye. edevlet sifreniz yoksa is bankasi, finans, enpara gibi bankalarla giris yapip sifrenizi ucretsiz alabilirsiniz veys pttden 2-3 liraya alirsiniz sifrenizin oldugu zarfi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Turkoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Little Lion

Geçen sene olduğu gibi bu senede ocak ayında çift maaş yatacak mi?

Hocam neden çift vermişlerdi geçen sene?

quote:

http://prntscr.com/9i81o4 hele şükür girdi burs kazandınız diyor bu öğrenim kredi değil bildiğimiz geri ödemesiz burs mu ?

quote:

Burs çıktı.

Sorması ayıp değilse maddi durum hakkında bilgi verebilirmisiniz? Bizimde ev yok araba yok herhangibir üstümüze mal yok babada yok nafaka felanda almıyoruz sadece annemin üstüne emekli maaşı gözüküyor o kadar çıkma şansını merak ediyorum o yüzden sordum.

Annem ile babam ayrı babam emekli annem de mağaza da çalışıyor.Rastgele seçiyolar sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunu okulla görüşmelisin devamsızlıgın hakkımda bilgi alman gerek bunu biz bilemeyiz ama kesiliyor diye biliyorum devamsızlıktan

işte kesilirse otomatik krediye dönermi toptan şutlamasınlar beni

• Arkadaslar kredi çıkanlardamı internetten onay veriyor burs çıkanlar gibi? Sonuçta geri ödemeli kredi çekme gibi birşey imza flan gerekmiyormu notere gitmek falan ???

• "ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR." 

Diye herkesde cikiyor mu yoksa sadece bende mi boyle oldu?

Bide yapmam gerrken islemler nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.