Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bana kredi çıktı ama almak istemiyorum. herhangi bir işlem yapmama gerek var mı?
  • Taahhütü onaylamazsan iptal edilir bir işlem yapman gerekmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

İlk "maaşımızı" ne zaman alıcaz acaba? Bazıları 6-10 ocak arasında diyor bazıları 19-23 ocak arası

6-7-8 ocakta yatıyor hocam kimliğin son hanesine göre.

Nereden bakabilirim ne zaman alacağıma ?
  • Banada burs çıktı. Ama hala ülkenin hakkındaki düşüncelerim kesinlikle değişmiyecek. Ülkede hala büyük bir yoksulluk var, üç kuruş para için Alllah tan başka kimseye minnet etmem.
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Hocam google'a sorabilirsiniz.
  • peki niye başvurdun o zaman ? bunu başkasına minnet etmekle ne alakası var devletin parası bizim paramızdır hepimizin vergisi var onda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

Hocam google'a sorabilirsiniz.

Tckn Son Hanesi Ödeme ve Kart Teslim Tarihi
    0.................................. 19.01.2015
    2 ................................. 20.01.2015
    4 ............................... . 21.01.2015
    6 ................................ 22.01.2015
    8 ................................ 23.01.2015

Böyle bir şey çıkıyor. Yani sizin dediğiniz gibi 6-7-8 ocak yazmıyor
  • Beyler kartı söylenen tarihten erken alma şansım var mı o tarihte okulda olmıcam ve gelmem imkansız gibi bişey bilen varsa bi yol yordam göstersin

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 6-7-8 ocak diye biliyorum.Büyük ihtimalle benim dediğim tarihler de alacağız.

• beyler kartı belirtilen sürede almamız zorunlu mu? memleketten başka şubeden imza atıp almam mümkün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Okul veriyorsa bilgi verilir hocam gerek okul tarafindan gerekse sistem tarafindan.
    Sube yaziyorsa subeden alirsin zaten
    Memleketteki subeden almak istiyorsan ziraatin musteri hizmetleri ile konus hocam

@skugga1 hocam krediyi almak istemiyorsaniz hicbir islem yapmaniza gerek yok.e devletteki taahhutnameyi onaylamazsaniz kredi vermiyorlar zaten

Dostum memleketten almamız mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuşuçtubeybi

beyler kartı belirtilen sürede almamız zorunlu mu? memleketten başka şubeden imza atıp almam mümkün mü?

Şu soruya cevap lütfen

• +1

• quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

peki niye başvurdun o zaman ? bunu başkasına minnet etmekle ne alakası var devletin parası bizim paramızdır hepimizin vergisi var onda.

benim lafım sanki bursu cumburbaşkanı kendi cebinden veriyormuş gibi onlara minnet edenlere.
  • Ulan babam vefat etti ben milli sporcuyum aldığımız para asgari ücretin biraz üstünde hala nasıl kredi çıkıyor anlamış değilim. Krediye ihtiyacım yok burs lazım bana burs bana çıkmadıysa kime çıkıyor bu burs anlamıyorum illa vekil yada bakan tanıdığımız mı olaması lazım.
  • Burs varken ygs/lys girip başka üniversiteye kayıt olursam kyk bursum kesilirmi

• Arkadaslar şimdi ben bu krediyi çekip harcamayip biriktirecegim. Normal bir bankadan kredi ceksem faizi daha fazla olacağı için kyk kredisini cekmek mantıklı olur diye düşünüyorum peki ne şekilde biriktirmeliyiz sizce altına mi dolara mi cevirsem acaba bilgili arkadaşlar varsa eğer goruslerini almak isterim.

• Arkadaşlar Taahhütnameyi onayladıktan sonra yapmamız gereken başka bir işlem var mı ?
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Sporcu burslari oluyor hocam bi arastir

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.