Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sosyalik

Emin olmak için soruyorum, e-devlette "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Burs/Kredi Onay İşlemleri" başlıklı sayfadan onaylıyoruz ve taahhütname yaptırdığımızda tepede "25.12.2015 tarihinde taahhütname yaptırdınız." yazıyor ve başka bir işlem yapmıyoruz değil mi? Onlar Ziraat Bankası'ndan hesap açıp bize mi bildiriyor?

Onayladıktan sonra üst tarafta 25.12.2015 tarihinde taahhütname yaptırdınız. yazıyor

Onayladıktan sonra alt taraf sizde dehttp://prntscr.com/9igw9y şu şekilde mi oluyor? dikkat etmediğim için bir an paranoyak oldum Şu an sende de böyle mi alt kısım?

• Öğrenim kredisi okul bitiminden bir yıl sonra geri ödenmeye başlıyor. Ben okul bitirince 1 yıl sonra gelen yazı ile peşin odemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schiffsführer

quote:

Emin olmak için soruyorum, e-devlette "Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü Kredi Yurtlar Kurumu Burs/Kredi Onay İşlemleri" başlıklı sayfadan onaylıyoruz ve taahhütname yaptırdığımızda tepede "25.12.2015 tarihinde taahhütname yaptırdınız." yazıyor ve başka bir işlem yapmıyoruz değil mi? Onlar Ziraat Bankası'ndan hesap açıp bize mi bildiriyor?

Onayladıktan sonra üst tarafta 25.12.2015 tarihinde taahhütname yaptırdınız. yazıyor

Onayladıktan sonra alt taraf sizde dehttp://prntscr.com/9igw9y şu şekilde mi oluyor? dikkat etmediğim için bir an paranoyak oldum Şu an sende de böyle mi alt kısım?

Evet bende de boyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

İlk "maaşımızı" ne zaman alıcaz acaba? Bazıları 6-10 ocak arasında diyor bazıları 19-23 ocak arası

6-7-8 ocakta yatıyor hocam kimliğin son hanesine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: mertcan102

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuşuçtubeybi

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

Arkadaşlar banada mesaj geldi ziraatbanlasindan 4-5 ocakta kartı alabilirmişim okula en yakın şube olan ziraatbankasının adresi verilmiş,sizede okula yakın olan şubenin adresimi verilmiş.

bana Genç Bankkartınızı Teslim Alabileceğiniz Tarihler: 30.12.2015 - 31.12.2015 
    arasinda alirsiniz yazmis ben bu tarihte memlekette olcam memleketten alamazmiyim kartimi?

Hocam bunun cevabini ogrenirseniz benim mesajimi alintilayarak buraya yazar misiniz? Bende de sizinle ayni durum var.

Ben aradım sordum okuduğun yerdeki bankadan Alman lazım mış fakat Ada'm bana okulunuza gönderilecek kartlar dedi.

30-31 aralıkta alma olayını sordunuz mu mecbur bu tarihler arasında mı alacaz bende memlekette olacam o tarihte

Benim 28 29 bende memleketteyim yarin arayip sorucam

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Biri acil cevaplasın lütfen, ben burs kazandım ama taahhütnamede resimdeki yazılar yazıyor, öğrenim kredisini aldığıma daisr taahhüt ederim vs. gibi yazılar var, oysa ben kredi değil burs alıyorum neden böyle?

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI)

Hocam öğrenim kredisi ve burs için ortak taahhütname o.Burs kazandıysanız dikkate almayın.
  • Burs Karşılıksız mı?

• Hocam taahhütnamenin başında yazıyor burs ve kredi alanların ortak taahhütnamesi diye sanırım bi göz gezdirirseniz görebilirsiniz :)
  • Hocam Karşılıksızdır o zaman.Burs ve kredi icin Taahhütname standart olabilir.

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Dostum 25binin uzerinde gelir ortalama geri odemen diye tahmin ediyorum diger sorun fazla komplike onu bilemiycem

• mal yemin ediyorum katıksız sığır bu taahhütnameyi hazırlayan kişi.İnsanın kafası karışsın diye özel olarak hazırlıyorlar her işleri böyle mal oğlu malların.Çok mu zor krediyele bursun taahhütnamesini ayrı ayrı yazmak ama bunlar böyle sığır işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesenyoung -- 25 Aralık 2015; 21:41:07 >
  • Canim kardesim o metin genel bir metin burs alan kisiler geri odeme yapmayacagi icin odeme kosullarini nelere bagli oldugu onlari ilgilendirmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar banada mesaj geldi ziraatbanlasindan 4-5 ocakta kartı alabilirmişim okula en yakın şube olan ziraatbankasının adresi verilmiş,sizede okula yakın olan şubenin adresimi verilmiş.

arasinda alirsiniz yazmis ben bu tarihte memlekette olcam memleketten alamazmiyim kartimi?

Hocam bunun cevabini ogrenirseniz benim mesajimi alintilayarak buraya yazar misiniz? Bende de sizinle ayni durum var.

Ben aradım sordum okuduğun yerdeki bankadan Alman lazım mış fakat Ada'm bana okulunuza gönderilecek kartlar dedi.

30-31 aralıkta alma olayını sordunuz mu mecbur bu tarihler arasında mı alacaz bende memlekette olacam o tarihte

ben arayio sordum gidecegim ildeki kyk ziraat subelerinden yardim alabilirsin dedi kart alabilirsin demedi ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ahah bu kadar etki yaratacagini dusunmemistim acikcasi ben elimden geldigince bildiklerimi aktarmaya calisiyorum bu online taahhut olayi benimde ilk kez gordugum bir sey ben ilk kez aldigimda notere falan gidip para bayilip evrak onaylatiyorduk. Ilk krediyi aldigim gun saatlerce banka kuyrugunda bekledigimi biliyorum sistemde size burs tanimlandigi icin sikinti olmaz zaten size taahhutnameyi imzalatmasinin amaci icerisinde gecen burs hukumleri iptal muhabbetleri falan gerisi tamamiyle krediyle alakali

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Ne güzel "canım kardeşim" yazdın ya, sarılasım geldi. Sıcaklığın buraya kadar geldi, ciddiyim. Ekranda, Taahhütname türü burs yazıyor, tutarı da 1 lira. Türü, Öğrenim Kredisi yazardı değil mi? Doğrusu kuşkuluyum, 1 lira olayı da allak bullak etti beni.

olurda krediye geri donerse diye oyle yazilmistir bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben arayio sordum gidecegim ildeki kyk ziraat subelerinden yardim alabilirsin dedi kart alabilirsin demedi ama

Anlamadım keşke net cevaplar verseler olmassa yarın ildeki şubeyi arıyacam dağıtıma göndermeyin diye

• Arkadaşlar karti almaya gittigimizde sira geldiginde uzun bir islem midir, TC'yle bi yere imza atip karti aliyor muyuz yoksa formlar doldurtuyorlar mi? Fazla vaktim yok banka icin o yuzden bilen varsa soylerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Taahhutu yaptiysaniz baska bi islem yapmaniza gerek yok
    Ziraat bankasindan bi kart verilecek adiniza,para her ay o karta yatacak karti alacaginiz şubeyi Asagidaki linkten ogrenebilirsiniz;
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

Yardimin icin tesekkurler hocam

• quote:

Arkadaşlar karti almaya gittigimizde sira geldiginde uzun bir islem midir, TC'yle bi yere imza atip karti aliyor muyuz yoksa formlar doldurtuyorlar mi? Fazla vaktim yok banka icin o yuzden bilen varsa soylerse sevinirim.

Benim bildiğim kart basıldığı için gişeden direk olarak imza karşılığı alıyoruz. Fakat bu Ziraat Bankasından bu şekilde bir kart almadım. Bilenlerden ben de cevap bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Taahhutu yaptiysaniz baska bi islem yapmaniza gerek yok
    Ziraat bankasindan bi kart verilecek adiniza,para her ay o karta yatacak karti alacaginiz şubeyi Asagidaki linkten ogrenebilirsiniz;
    https://kyksorgu.ziraatbank.com.tr/

hocam bazilarinda okul veriyormus karti. benimkiNde okul verse sorgulamada okuldan alabilirsiniz yazar ama banks yaziyor. birde bu tarihte ben memlekette olcam ordan alabilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.