Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boilermaker

Hocam ben ne diyorum sen ne yazıyorsun

Biri acil cevaplasın lütfen, ben burs kazandım ama taahhütnamede resimdeki yazılar yazıyor, öğrenim kredisini aldığıma dair taahhüt ederim vs. gibi yazılar var, oysa ben kredi değil burs alıyorum neden böyle?

üst taraftaki bilgilerin yazar orda Taahhütname Tutarı (Rakamla):1 TL gibi sembolik bir rakam yazıyosa kabul et geç

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

Orijinalden alıntı: Avenged Sevenfold.

Hocam google'a sorabilirsiniz.

Tckn Son Hanesi Ödeme ve Kart Teslim Tarihi
    0.................................. 19.01.2015
    2 ................................. 20.01.2015
    4 ............................... . 21.01.2015
    6 ................................ 22.01.2015
    8 ................................ 23.01.2015

Böyle bir şey çıkıyor. Yani sizin dediğiniz gibi 6-7-8 ocak yazmıyor

kyksorgu.ziraatbank.com.tr

kart teslim tarihine burdan bakabilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: boilermaker

Öyleydi, kabul ettim.

hocam o tahattüt dediğimiz şey modern senet

üstteki rakam senin borcunun ham halini belirtiyo

ve anlayacağın üzere 1 tl yazması seöboliktir ve o parayı karşılıksız alacağını belirtir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cassiopeja

Arkadaslar şimdi ben bu krediyi çekip harcamayip biriktirecegim. Normal bir bankadan kredi ceksem faizi daha fazla olacağı için kyk kredisini cekmek mantıklı olur diye düşünüyorum peki ne şekilde biriktirmeliyiz sizce altına mi dolara mi cevirsem acaba bilgili arkadaşlar varsa eğer goruslerini almak isterim.

Euro mantıklı olur ama düşük miktardan biriktirirken ne olur bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben de karti alacagim 28 -29 aralik tarihlerinde memlekette oluyorum umarim baska tarihlerde alabiliriz kartlari takip

• beyler kartı belirtilen vakitte almasak başka şubeden alsak ne olur? ziraatı aradım gerekli bilgiyi alamadım. birde bu bursun krediye donusmesi nasıl oluyor? cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıldır kredi alıyorum.
    Kime burs çıkacağına nasıl karar veriliyor bilmiyorum.
    Adamların evi arabası var burs,kyk,yemek bursu, dışardan bir ek burs daha alıyor. Yani gerçekten ihtiyacı olan arkadaşım kredi alırken, mal sahibi arkadaşım devletten geçiniyor. Bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
    Bu burs alan kişilerin daha detaylı araştırılması gerekiyor.

• Beyler bilgilendirmek için yazıyorum
    Müşteri hizmetlerini aradım başka bi ilden kartı alabilir miyim diye bursumuzu çekebiliyormuşuz tc ile ama kartı daha sonra bugün açıklanan şubelerden almak zorundaymışız.ben yine de bi arıyım içim rahat etsin diyorsanız 444 00 00 arayıp hiç beklemeden tc kimlik numarasını girin söyledikleri tuşları basıp bilgilenin.

• Ingoshi kullanıcısına yanıt
    en güncel bilgi, bugün gelen mesajdaki sitedeki tarihler. kart tarihi herkese aynı gelmemiş ama burs/kredi tarihleri 6-10.
    ve soranlar olmuş kartınızı tabiki o tarihlerden sonra istediğiniz zaman alabilirsiniz. burs/kredi yatmasının kartı almanızla alakası yok. taahhüt yaptıysanız hesabınıza yatacak zaten, kartı ne zaman alırsanız alın.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1724773/31079129-be5e-4262-89e0-74824d362e7b.png

• alttan 3 4 ders kalınca krediye dönüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTsubasaOhzora

alttan 3 4 ders kalınca krediye dönüyor

Peki buhun için yıl sonu ortalamasına bakılıyor degil mi ikinci sınıfım ben bu sene burs cıktı bana bu dönem notlar pek iyi degil ikinci dönem düzeltebilirim bu durumda kredi mi olacak anlamış değilim

• İnternette epey dolaştım fakat benim başıma gelen kimsenin başına gelmemiş.

Sonuç: Burs ya da Öğrenim Kredisi verilememiştir.
    Açıklama:
    TARAFINIZDAN İSTENEN ÖĞRENCİ BelGENİZİ VERMEDİĞİNİZ İÇİN TAHSİS YAPILAMAMIŞTIR.
    KURUMUMUZA VERECEĞİNİZ ÖĞRENCİ BELGENİZİ TEMİN ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
    ÖĞRENCİ BELGENİZİ ÖĞRETİM KURUMUNUZA ONAYLATARAK 01 MART 2016 TARİHİNDE KURUMUMUZDA OLACAK ŞEKİLDE “YURTKUR SÖĞÜTÖZÜ MAH. 2176. SOK. NO 25 ÇANKAYA-ANKARA ADRESİMİZE POSTA YOLU İLE YA DA ELDEN TESLİM EDEBİLİRSİNİZ.
    ANCAK, ÖĞRENCİ BELGENİZİ DAHA ÖNCE KURUMUMUZA GÖNDERMİŞ İSENİZ YOĞUNLUK NEDENİYLE BELGENİZ HENÜZ İŞLEME ALINAMAMIŞTIR.
    ÖĞRENCİ BELGENİZ İŞLEME ALINDIĞINDA BİR SONRAKİ YAPILACAK TAHSİSE DAHİL OLACAKSINIZ
    AYRICA TARAFINIZA TAHSİS YAPILDIĞINDA ELEKTORONİK POSTA ADRESİNİZE BİLGİ VERİLECEKTİR.

yazıyor.Bu duruma göre bana kredi burs verilecek mi belgeyi gönderir isem?Verilecek ise ne zaman?

• Merhaba arkadaşlar,

Ben 3. sınıftayım. 2 yıldır çıkmıyordu, bu sene şans eseri burs çıktı şimdi birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim.

Bursun iptal olma koşulu sanırım sadece alınan dersler üzerinden oluyor değil mi? Mesela alamadığım derslerden sorumlu değilim (alamadığı için başarısız sayıldı) gibi falan. Şimdi benim bu dönem 1 tane kaldığım ders garanti gibi bir şey. O yüzden bursu alıp almamakta tereddüt yaşıyorum. Henüz onaylamadım. Maksimum kalabileceğim ders sayısı nedir? Burs krediye dönüşürse kredi almak istemiyorum gibi bir seçeneğim var mı? Bir de sanırım okul uzarsa uzamaya başladığından itibaren krediye dönüşüyormuş?

Bu konularda bilgiliyseniz bir alıntılayıverin hele

• SİNEQ S kullanıcısına yanıt
    Kredi herkese çıkıyor diyordum demek çıkmayanlarda varmış

Adamın babası emekli ama karısı üzerine dükkan açıyor işletiyor,karısı üstüne yapıyor evi arsayı arabayıd belgededd 900 yazıyormuş dediğine göre Benim babamda memur olsun evi arabası gerçektede olmasın 3çocukla şehir dışında öocuk okutsun,haram zıkkım olsun Türk olmayı negatifte kullanıyoruz ha bizinde öyle bi şey olsa yaparmıydık
    bilmiyorum

Gözler Vgm ye çevrildi

• ben ÅŸimdi valiliÄŸe baÅŸvurdum burs almak için ve kabul ettiler ama ziraat bankası hesabı gerekiyo dediler bunun üstüne ÅŸimdi de kyk bursu çıktı ikisini birden alabiliyo muyum yoksa birinden vaz mı geçicem ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

4 yıldır kredi alıyorum.
    Kime burs çıkacağına nasıl karar veriliyor bilmiyorum.
    Adamların evi arabası var burs,kyk,yemek bursu, dışardan bir ek burs daha alıyor. Yani gerçekten ihtiyacı olan arkadaşım kredi alırken, mal sahibi arkadaşım devletten geçiniyor. Bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
    Bu burs alan kişilerin daha detaylı araştırılması gerekiyor.

Hazir gelmişken sorayim.Ben geçen sene kredi almaya başladım bu sene tekrar kredi başvurusu yapmama gerek yoktu degilmi?hersene otomatik yenilenecek?

• SİNEQ S kullanıcısına yanıt
    http://www.****.com/kredi-ve-burslar/4998180-katki-kredisi-yada-burs-cikmayanlar-konuya.html

Bu linke bakın kolay gelsin hocam

• Gerek yok devam edecektir.

• peki biri geçmişe yönelik ödeme konusuna açıklık getirebilir mi? ekim-kasım-aralık olarak geriye dönük para alan arkadaşım da var, sadece ocak'ı alan arkadaşım da var
    kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayslck

en güncel bilgi, bugün gelen mesajdaki sitedeki tarihler. kart tarihi herkese aynı gelmemiş ama burs/kredi tarihleri 6-10.
    ve soranlar olmuş kartınızı tabiki o tarihlerden sonra istediğiniz zaman alabilirsiniz. burs/kredi yatmasının kartı almanızla alakası yok. taahhüt yaptıysanız hesabınıza yatacak zaten, kartı ne zaman alırsanız alın.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1724773/31079129-be5e-4262-89e0-74824d362e7b.png

Çok teşekkürler 2 inci cevabın için teslim yeri 2 tane okulu gösteriyor aynı okullar fakat bölümleri farklı ordan şubeye döner harhalde birde kartlara isim basılmadığından 2 mekan yazılmış sanırım

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.