Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam merhaba bilginiz varsa bir sorum olacak size. Taahütnamede yazan 24k üzerine ortalama ne kadar eklenir sizce ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "not: eğitim gördüğünüz öğretim kurumundan öğrenciliğiniz teyit edilememiştir. okulunuzdan durumunuzu güncelleyiniz yoksa taahütunüz işleme alınmayacaktır." uyarısı için ne yapmak gerekiyormuş
  • Arkadaşlar ben bu yıl üniversiteye kayıt oldum. Fakat kaydımı sildirmeden memleketime geri döndüm. Önümüzdeki sınav yeni tercih yapacağım. Ben yıl bursumu alsam sıkıntı olur mu?
  • Arkadaşlar belediyeden burs almak kyk bursuna olumsuz etki eder mi ? Yoksa ikisi bağımsız mı ?
  • Beyler benim kartım x şubesine çıkmış ama y şubesinden ailemden birinin alabilme şansı var mıdır?
  • arkadaşlar yurtdışında kazanıp kefaletname yaptırabilen var mı noterde? sistem yok dediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Beyler benim kartım x şubesine çıkmış ama y şubesinden ailemden birinin alabilme şansı var mıdır?

bugün bankayla görüştüm. bana kyksonuç ekranında yazan tarihten sonra kyk ile anlaşmalı başka bir ziraat şubesinden alabileceğimi söylediler ama ailenizden biri alabilir mi bilemiyorum.
    pek aydınlatıcı olmadı kusura bakmayın ama öğrendiklerimi yazayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkut10

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Beyler benim kartım x şubesine çıkmış ama y şubesinden ailemden birinin alabilme şansı var mıdır?

bugün bankayla görüştüm. bana kyksonuç ekranında yazan tarihten sonra kyk ile anlaşmalı başka bir ziraat şubesinden alabileceğimi söylediler ama ailenizden biri alabilir mi bilemiyorum.
    pek aydınlatıcı olmadı kusura bakmayın ama öğrendiklerimi yazayım dedim.

Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka Kartı ile Kredi Kartının şifresi aynı mı oluyor? Ben Kart şifresini aldım ama bu kredi kartı içinde geçerli olacak mi?

• arkadaşlar bana bugün ve yarın için süre verilmiş, bugün zaten geçti. yarında full vize günüm gitmem mümkün değil. ayrıca şube de çok ters yerde. bu süre içerisinde kartı almazsam başka bir yerden alma imkanımız oluyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

arkadaşlar bana bugün ve yarın için süre verilmiş, bugün zaten geçti. yarında full vize günüm gitmem mümkün değil. ayrıca şube de çok ters yerde. bu süre içerisinde kartı almazsam başka bir yerden alma imkanımız oluyor değil mi ?

ben dün görüştüm bankayla, sonuç sayfasında yazan tarihlerden sonra da alabilirsin dediler. Yine siz de arayıp konuşun isterseniz
  • erkut10 kullanıcısına yanıt
    Ben arıyorum müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum.

• E-Devlet ten taahhütnameyi onayladım, dünde gittim Ziraat'den kartı aldım. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba?

Direk yatarmı para hesaba yoksa KYK'ya hesap numarasını bildirmem gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

E-Devlet ten taahhütnameyi onayladım, dünde gittim Ziraat'den kartı aldım. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba?

Direk yatar, bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Hocam kartın kredi kartı özelliği kullanıma açık mı acaba ? Harcama yapabiliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impale

Hocam kartın kredi kartı özelliği kullanıma açık mı acaba ? Harcama yapabiliyor musunuz ?

Denemedim ama mesaj geldi 500 TL kredi limiti açılmıştır tarzında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Impale

Hocam kartın kredi kartı özelliği kullanıma açık mı acaba ? Harcama yapabiliyor musunuz ?

Denemedim ama mesaj geldi 500 TL kredi limiti açılmıştır tarzında.

Tamamdır hocam teşekkürler açılmıştır herhalde.Olurda kullanırsan kullanılıyormu kullanılmıyormu diye haberdar edersen çok iyi olur.
  • quote:

E-Devlet ten taahhütnameyi onayladım, dünde gittim Ziraat'den kartı aldım. Başka yapmam gereken bir şey var mı acaba?

Hocam belge falan istiyorlar mı hiç?
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    444 00 00 ı ara
    Sonra 2 ye bas kart işlemleri yor sonra 1e bbas sonra banka kartı şifreni gir tabi ziraat hesabın varsa önceden sonra 0 a bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 23 Kasım 2016; 14:28:38 >
  • Arkadaşlar ben tezsiz yüksek lisans yapıyorum krediye başvurdum. Taahhüt verdiğim ücret 9600tl yani 400 liradan 2 yıl olarak hesaplamışlar. Düzeltilir mi bu? 400 mü alacağım 800 mü? Bir de bu ayın 9 unda ekimin kredisi de mi yatacak sadece kasım mı?

edit. Belki de 1 yıldan 800 lira da hesaplamış olabilirler. Tezsiz olduğu için 3 dönem göreceğiz bu arada... Ulaşabileceğim bütün kyk hatları kapalı malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 23 Kasım 2016; 15:42:26 >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.