Şimdi Ara

2016 KYK BURS VE KREDİLER ANA KONUSU(25 aralik ACIKLANDI) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.674
Cevap
22
Favori
59.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

Merhaba arkadaslar sorucagim soru burs yada kredi ile ilgili degil

Yurt ile ilgili

Bana yurt cikti bugun son odeme gunu. Ziraatbankin bankamatiginden yatirabiliyormuyuz ucreti yoksa ziraatbank hesabi olmasimi gerekli

https://kyk.ziraatbank.com.tr/

Buradan yatırabilirsin oturduğun yerden tabi kredi kartı lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam 4 saat once yinede cevabiniz icin tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Farklı şehirdeyim ve belirtilen tarihte gitme şansım yok.Ne yapmam gerekiyo.Kartı istediğimiz zaman alamıyomuyuz

Belirttigim linkte soyle bir link bulunmakta.

"Farklı bir ildeyseniz Genç Bankartınızı teslim alabileceğiniz Şube/Hizmet Noktasını 444 00 00 – 0850 220 00 00 arayarak öğrenebilirsiniz."

• Ben numaraları aradım ama bir türlü operatöre bağlanamadım
    Zeytinburnu şubesini vermiş. Hem okul günü hem karşısı nasıl yapıcam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CREEPYPASTA

Kredi alacağım fakat kartı sadece belirtilen tarihlerde mi alabiliyoruz daha erken ya da sonra alma şansımız yok mu?

Bilen yok mu?
  • Arkadaşlar bana burs çıktı.İlk yılım alışma sürecindeyim vizeler hep 40 düzeyinde geldi.Ben finallerden 60 alarak bunları şartlı geçsem veya alttan 1-2 dersim kaldı mesela.Bizim okulda geçme notu 2.0 yani 60 üstü.Benim ilk dönem ortalamam 2 nin altında kalırsa başarısız sayılıp bursum kesilecek mi yoksa ikinci dönem ortalamam da alınıp yıl sonunda ki ortalamaya bakılarak mı başarısız olup olmadığım belirlenecek.Bu konuyu aydınlatabilir misiniz
  • elifednah kullanıcısına yanıt
    Evet, Ziraat in ikisi numarasinda da insana baglanamiyorsun.
    KYK Destek hattini ariyorum beni mesgule atiyor.

İletisime gecmek zor malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProNutra

Arkadaşlar bana burs çıktı.İlk yılım alışma sürecindeyim vizeler hep 40 düzeyinde geldi.Ben finallerden 60 alarak bunları şartlı geçsem veya alttan 1-2 dersim kaldı mesela.Bizim okulda geçme notu 2.0 yani 60 üstü.Benim ilk dönem ortalamam 2 nin altında kalırsa başarısız sayılıp bursum kesilecek mi yoksa ikinci dönem ortalamam da alınıp yıl sonunda ki ortalamaya bakılarak mı başarısız olup olmadığım belirlenecek.Bu konuyu aydınlatabilir misiniz

yıl sonundaki ortalamaya bakılıyor.yıl sonunda bile dersin kalsa yaz okulunda versen yine bursun kesilmez.

ben böyle biliyorum tam bilgili kykyi arayıp öğrenebilirsin

edit:bursun kesilmesi için en az 3den fazla dersin kalması lazım diye biliyorum 3 dersin bile alttan kalsa bursun kesilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 20 Kasım 2016; 2:28:3 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben geçen seneden beri burs alıyorum merak ettiğiniz soruların bir kısmını cevaplayayım.

1. Kartınızı alma tarihi, sizin kartın hazırlanma süresi aslında, sonra olabilir misiniz bilmem ama o tarihden önce alabilirsiniz (eğer gittiğiniz şubeye kart geldiyse tabi, ya da az sonra yazacağım gibi başka şubeden alırsınız) Onun dışında kartınızı herhangi bir Ziraat şubesinden alabiliyorsunuz, en azından ben öyle yaptım. Sistem direk sizi okulun yakınındaki şubeye atıyor, beni Mimaroba'ya atmıştı okul Büyükçekmece'de olduğu için ama ben Gebze şubesinden alabildim, gidip durumunuzu anlatın bankadakiler yardımcı olurlar sanıyorum. He bir de eğer başka şubeden alırsanız kartın üstünde isminiz yazmaz, GENÇ yazar. Sorun olmuyor ama.

2. Ben disiplin cezası almadığınız sürece herhangi bir şart altında burs kesilmiyor diye biliyorum. Tam emin değilim ama. Bazı arkadaşlar eğer yılın sonunda 4 zayıfın varsa, o zayıf sayısı 3'e düşene kadar burs kesilir diyordu, ya da okulun belirlediği taban'ın (örn. 2.00) altına düşünce.

3. Gelecek kartın NFC özelliği var, arkasında ayrı ayrı 2 CVC kodu var, hem banka kartı hem kredi kartı olarak kullanabiliyorsunuz. Kredi kartı limiti 500 TL ve arttırılamıyor.

-

Bir de benim size sorum olsun, bu sene geçen 3 ayın parasını da yatıracaklarmış falan gibi bir dedikodu var, doğru mudur bu? Bize geçen sene Ocak'tan itibaren geldi çünkü para, öyle olursa bize de 3 aylık peşin verirler mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Arkadaşlar merhaba, ben geçen seneden beri burs alıyorum merak ettiğiniz soruların bir kısmını cevaplayayım.

1. Kartınızı alma tarihi, sizin kartın hazırlanma süresi aslında, sonra olabilir misiniz bilmem ama o tarihden önce alabilirsiniz (eğer gittiğiniz şubeye kart geldiyse tabi, ya da az sonra yazacağım gibi başka şubeden alırsınız) Onun dışında kartınızı herhangi bir Ziraat şubesinden alabiliyorsunuz, en azından ben öyle yaptım. Sistem direk sizi okulun yakınındaki şubeye atıyor, beni Mimaroba'ya atmıştı okul Büyükçekmece'de olduğu için ama ben Gebze şubesinden alabildim, gidip durumunuzu anlatın bankadakiler yardımcı olurlar sanıyorum. He bir de eğer başka şubeden alırsanız kartın üstünde isminiz yazmaz, GENÇ yazar. Sorun olmuyor ama.

2. Ben disiplin cezası almadığınız sürece herhangi bir şart altında burs kesilmiyor diye biliyorum. Tam emin değilim ama. Bazı arkadaşlar eğer yılın sonunda 4 zayıfın varsa, o zayıf sayısı 3'e düşene kadar burs kesilir diyordu, ya da okulun belirlediği taban'ın (örn. 2.00) altına düşünce.

3. Gelecek kartın NFC özelliği var, arkasında ayrı ayrı 2 CVC kodu var, hem banka kartı hem kredi kartı olarak kullanabiliyorsunuz. Kredi kartı limiti 500 TL ve arttırılamıyor.

-

Bir de benim size sorum olsun, bu sene geçen 3 ayın parasını da yatıracaklarmış falan gibi bir dedikodu var, doğru mudur bu? Bize geçen sene Ocak'tan itibaren geldi çünkü para, öyle olursa bize de 3 aylık peşin verirler mi acaba?

Hayir sadece bu sene kazananlara 3 aylık

• Hocam ilginiz için teşekkür ederim. Ben polis okulundayım o yüzden istediğim zaman çıkamıyorum dışarı. Umarım sorun olmadan elime geçer şu kart.

Sorunuza gelince ilk defa burs/kredi alacaklara toplu şekilde yatıyor diye söylenti var ama ben de pek inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

Arkadaşlar merhaba, ben geçen seneden beri burs alıyorum merak ettiğiniz soruların bir kısmını cevaplayayım.

-

Haksızlık ama bu yav. Şuanki hesaba göre bu sene burs alanlar toplam 19200 lira almış olacak bizse 18000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 20 Kasım 2016; 10:9:0 >

• Yarın burdaki bir ziraata gidicem aşağıdaki arkadaş yazmış veriyorlar diye bir deneyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

-

Hocam 3. Sınıfımda bu sene kazandım krediyi, ama orda 1. Sınıflar diyordu 3 ay toplam alıcak diye, sizce banada gelirmi 3 aylık toplam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semih4444

Ben kktcdeyim kefaletname istiyor annem yada babam olur mu kefil olmaya.. Kefaletnamaden başka bişey göndermemiz gerekiyor mu kyk merkezine kktcde okuyan biri bilgilendirir mi...

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu sadece annem kefil olsa bi sıkıntı çıkar mı ?
  • Krediler 12 ay boyunca kesintisiz yatacak mı yoksa sadece okul döneminde mi yatıyor?
  • sen iptal edene kadar veya mezun olana kadar her ay yatar.
  • Kyk kredisi almayı düşünüyorum. 4 sene almak zorunda mıyız yoksa isteğe bağlı mı? 1 sene alıp iptal etsem olur mu mesela?

• Merhaba ben 4.sınıfta kyk aldım ve kesintisiz y.lisansa başladım tekrar kredi alacağım ve geçen seneden kartım zaten var tekrar bankaya gidip kart almam veya hesap açtırmak için sözleşme imzalamam gerekiyor mu?
  • ilk defa burs alan ara sınıflar 3 aylık ödeme alacakmı bilgisi olan sırbıstana gideceğim finallerden sonra 1200 yatarsa
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.